Novice » Omrežja / internet » Takojšnje sporočanje zamira
nsignific ::
Raziskava na osnovi 40k uporabnikov v UK. Vsi dobro vemo, da je uporaba določenih IM programov MOČNO odvisna od tega, kaj uporabljajo tvoji željeni kontakti. V tem krogu ljudi očitno pretežno ti IM programi, ki so propadli (ICQ, yahoo).
Za moje pojme brezpredmetna "studija".
Poleg tega prehod na socialne mreze ne pomeni zaton IMja. Facebook pomojem ustvari toliko IM prometa ko se nobena aplikacija do zdaj, Twitter (in seveda FB status update) pa ni nic drugega kot broadcasted IM.
Zgrešena novica.
Za moje pojme brezpredmetna "studija".
Poleg tega prehod na socialne mreze ne pomeni zaton IMja. Facebook pomojem ustvari toliko IM prometa ko se nobena aplikacija do zdaj, Twitter (in seveda FB status update) pa ni nic drugega kot broadcasted IM.
Zgrešena novica.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nsignific ()
jlpktnst ::
Twitter ni enak klasičnemu IM. Podobno facebook. Sicer ima facebook recimo komponentno klasičnega im pogovora, vendar se predvsem uporablja blogerski način - gre samo za sporočanje in ne (več) za dialog.
bf4ed ::
Pidgin itak zmaga :)
Samo za fb me bk...za druge protokole je pa odličen.
Samo še video podpora mu fali, a so razvijalci samo rekli da se jim ne da s tem ubadat ker oni to ne rabijo.
Samo za fb me bk...za druge protokole je pa odličen.
Samo še video podpora mu fali, a so razvijalci samo rekli da se jim ne da s tem ubadat ker oni to ne rabijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pidgin 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3734 (784) | MrStein |
» | Izšel Windows Live Essentials 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20029 (16840) | Tilen |
» | Takojšnje sporočanje zamira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10688 (8116) | bf4ed |
» | Ribarji nad uporabnike GmailaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5738 (3824) | FitnessBoy |
» | Združitev Yahoo! in Windows Live MessengerOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4235 (3558) | Nejc Pintar |