» »

Nikon natečaj

Nikon natečaj

dadooo ::

Dober večer,

Na spletu poteka nikon natečaj, na katerega se lahko prijavite vsi:)
Če ima kdo minutko časa, bi ga prosil za en glas.

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/i...

Hvala:)

kuglvinkl ::

A ta fotka je tvoja?
Your focus determines your reallity

dadooo ::

Ja:)

ZdravkoČolič ::

Joj maš pa mal glasov.

Avenger ::

A pa misliš, da si zaslužiš zmagati?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

kuglvinkl ::

K ne razumem čist. Ti dobaviš samo fotko, ali morš sproducirat tut oglas?
Your focus determines your reallity

BlueRunner ::

Heh. Znova neka leva firma.
- Za nagrado zahtevajo EMŠO, kar je idiotizem
- Ravno tako v pogojih piše, da bo potrebno podjetju posredovati vse osebne podatke, ki jih bo to zahtevalo, ne specificira pa se katere se bo zahtevalo.
- Glasovanje pa je itak šala, da dol padeš. Internetne ankete. Jupijej. A gremo skriptat?

Skratka dobra ideja, porazna izvedba. Ali v Sloveniji res nekaterim še ni potegnilo, da prenehaš biti šalabajzer tako, da preprosto najameš strokovnjaka, če ne znaš sam.

innerspace ::

Haha! Pa res..za oddat glas, moras dat osebne podatke...
Res en BRAVO vsem, ki so glasovali!

Puke
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

stock ::

Kuglvinkl, oglas ti samo naredi. Ti samo naložiš fotko.
Dadoo imaš tudi moj glas.

Za vas pljuvače pa.. enostavno nevem kaj se tolko obremenjujete s tem kako drugi kaj delajo, če znaš sam bolje bodi vesel, ker imaš/znaš nekaj več/bolje in ti bo to mogoče kdaj u življenju celo koristilo! Sicer se ponavadi tudi nam ne prijavljam na razne bedarije, a dober fotoaparat bi mi res prišel prav.

Ok mogoče malo preveč za vas, ampak ker ste zaklenili mojo še tu objavim.
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/i...

Drugače pa žalostno. Forum ni niti približno več to kar je bil 10 ali pa 5 let nazaj.

BlueRunner ::

Za vas pljuvače pa.. enostavno nevem kaj se tolko obremenjujete s tem kako drugi kaj delajo, če znaš sam bolje bodi vesel

Če ne veš ali ne želiš vedeti, zakaj so izpostavljene težave resnično težave... potem pač ne veš. Vso srečo. Morda jo boš še resnično potreboval.

Najbolj pa boli to, da se da takšne stvari urediti z nekaj malega pameti, minimalno truda in praktično nič dodatnih stroškov. Če pa podjetje ni sposobno spraviti skupaj korektnih pravil natečaja, kaj naj si potem mislim o preostanku njegovega poslovanja.

Tody ::

Akcija je čist huda iz vidika da se o tem ogromno govori in še več kaže in to zato ker vsebuje like gumb na facebooku in tako oni dobijo vse podatke ki jih rabijo, hkrati pa folk na velko klika na to.

stock ::

BlueRunner je izjavil:

...kaj naj si potem mislim o preostanku njegovega poslovanja.


Pa.. lahko si misliš kaj takega.. leta 2012 bo konec sveta zato se usem mudi v najkrajšem času nategnit drugo osebo oz. graditi temelje podjetij na lažeh in varanju. Gre se za čim hitrejši dobiček oz. pobiranje kapitala in beg.

Zdaj,.. hm, mala resnica, ma nisem si uzel 5min, da bi si pogledal kako poteka tekmovanje, naložil prvo fotko z desktopa in si izmislil (meni) izviren napis. Zdaj zakaj je temu tako, pač prav bi mi prišlo tistih 1500€ in tudi fotoaparat, ker tudi sam živim kot, da bo 2012 konec sveta, kajti glave nevidim ven iz računov, položnic terjatev od države in še vsega drugega.

Torej, če se ti da, lahko razložiš malo več o korektnosti pravil itd.

BALAST ::

Drugače pa žalostno. Forum ni niti približno več to kar je bil 10 ali pa 5 let nazaj.

SPAM linke pogledam zelo redko, pa še takrat gledam na kvaliteto celotne izvedbe in vsebine. Kaj dela povprečni S-Techovec pa ne znam reči.

Tody zdi se ti huda, ampak tako naivno izdajanje osebnih podatkov te bo pripeljalo le do tisoče promotorjev, ki bodo, če bodo hoteli, poslali na tone reklam, ki pa jih poštarji ne bodo upoštevali, kot reklamna pošta, ker bo na njej tvoj naslov.

Glavno nagrado pa dobi na koncu, človek ki pripelje največ naivnežev, da to izpolnijo. Navadna piramidna shema, če še niste nikdar obravnavali. :D

Stock pa moje subjektivno mnenje je, da je tvoja slika slabša od slike pasjega dreka. Just my opinion. :|

BlueRunner ::

Torej, če se ti da, lahko razložiš malo več o korektnosti pravil itd.

Podjetje za dajanje nagrad ne potrebuje EMŠO. Pod nobenim pogojem. Zakaj potrebujejo ta podatek ne ve nihče. Je pa možno s tem podatkom lažje ukrasti identiteto, če ga podjetje zaradi kakšne napake slučajno izgubi ali pomotoma kje na kakšni spletni strani celo objavi.

EMŠO je zaradi njegove vrednosti najbolje varovati tako, da se ga ne zbira, če za njega ni potrebe. Tukaj te potrebe ni, pogoj za prevzem nagrade pa je ta, da ga poveš.


Druga težava pa je dodaten pogoj, da boš nagrado lahko prevzel samo, če boš podjetju naknadno posredoval še vse ostale osebne podatke, ki jih bo podjetje od tebe zahtevalo. Kaj pa so ti osebni podatki? Kje je to jasno navedeno? Kaj se bo zgodilo, če bodo zahtevali osebni podatek, ki ga ne boš želel izdati, nima pa nikakršne povezave z natečajem. Recimo podatek o temu, če si že bil kdaj kaznovan. Ali pa podatek o tvoji spolni usmerjenosti. Pač nekaj, kar te bi zmotilo.

Nihče ne pravi, da se bo kaj takšnega zgodilo, vendar pa je nekorektno pogoje napisati tako, da ne veš kaj bodo od tebe še dodatno zahtevali. Zelo nekorektno.

Vse kar bi pa morali storiti je to, da bi EMŠO ostranili kot podatek, ki se ga zbira (davčna v celoti zadošča za njihov namen), pod dodaten osebne podatke pa dali natančen seznam podatkov, ki jih bo potrebno še naknadno poslati. Verjetno zato, da jih ne bi po nepotrebnem zbirali od vseh kandidatov, kar je dejansko pohvalno.

Zato trdim, da so to banalnosti, ki bi jih lahko uredili v 15 minutah, če se bi vsedli z nekom, ki ima pri tem početju izkušnje. Tako pa so vsaj meni osebno do te mere pokvarili vtis o svoji lastni profesionalnosti. Svetleče spletno mesto pač lahko ustvariš, moti pa, da je v zakulisju skrito neko nepotrebno polovičarstvo. Ne moreš pa sedaj pogojev natečaja po začetku spreminjati. To bi bilo pa samo še slabše.

Če bi jim lahko svetoval, bi jim svetoval, da dodajo še izjavo, ker zagotovijo, da EMŠO ni potreben in pojasnijo kateri so dodatni osebni podatki. Volk sit, koza cela.

BlueRunner ::

No, pa še to...


DATABASE ERROR:

SELECT naslov_izdelka FROM gk_gallery WHERE published='yes' ORDER BY id_gallery DESC LIMIT 1
Too many connections
in file /hosting/app.aeris3.si/data/nikonsvet/com/iam.php at line 37


Priceless...

stock ::

Hvala za pojasnilo, sicer jaz nisem nikjer upisoval EMŠA. Če bi res dobil nagrado bi pač reskiral, za teh 1500EUR.

A ti balast model lej, nevem, useen ti ni treba tko komentirat, verjamem, da ti fotka ni ušeč ampak spet primerjat jo znečem. Nevem no, ful si prjazn pa te fore.

Mehmed ::

Ne dela mi stran da bi preveru zdle, samo zgledala je kot sparov natecaj za vrecke pred meseci. Lahko glasujes brez podatkov, ce hoces sodelovat za nagrado, jih pac das.
Pa ce se ne motim bo na koncu itak zirija izbirala med top 100 slikami, tako da prevec glasovat itak nima smisla. To je samo sito, da ne gledajo vseh 10000 slik.

Glede emso pa mogoce rabijo ko zadanes, ker ti posljejo tisto potrdilo za davcno itd. Ce ga vnaprej zbirajo al pa to ni razlog, potem pa kr javit musarjevi.

PaX_MaN ::

BlueRunner je izjavil:

No, pa še to...



DATABASE ERROR:

SELECT naslov_izdelka FROM gk_gallery WHERE published='yes' ORDER BY id_gallery DESC LIMIT 1
Too many connections
in file /hosting/app.aeris3.si/data/nikonsvet/com/iam.php at line 37


Priceless...

Že prestavljajo.:D

BlueRunner ::

Glede emso pa mogoce rabijo ko zadanes, ker ti posljejo tisto potrdilo za davcno

Za to imamo davčno številko in ne EMŠO. Davčna številka je bila uvedena točno zato, da podjetja več ne bi rabila zbirati EMŠO. V pogojih so navedli, da bodo vzeli davčno in EMŠO. EMŠO pa je v takšnih primerih v celoti odvečen.

Sicer pa ja... na koncu bo to problem samo za dobitnike nagrad. Morebitno tveganje bo tako omejeno le na nekaj oseb in ne na vse tekmovalce. Kar je v bistvu OK.

Mehmed ::

Hehe cisto sm pozabu da imamo davcno.
Potem pa res ne vidim razloga, kr prijavit jih.

BlueRunner ::

Glede na to, da napake ni zelo huda, bi bilo bolj smotrno, da jih nekdo prijazno opozori. Verjetno bodo težavo po dobronamernem opozorilu tudi uredili.

MIHAc27 ::

Glede dajanja emšo/davčne
Nikoli ne dam ne ene ne druge. Nazadnje ko sem dobil nagrado sem dobil lepo pisemce v katerem so me prosili za davčno,ker sem dobil nagrado. Sem nato poslal in dobil :)

BlueRunner ::

In tako je tudi prav. Davčna, ko si izglasovan nagrajenec. EMŠO nikoli.

Zgodovina sprememb…

zadrgajlos ::

Živjo..Sem obvestil organizatorja, ki bo zadevo uredil.. Sicer pa..fantje..prosim bodite fer.. Vedeti morate, da je sajt v dveh dneh pojedel 100.000 obiskov!!! tako, da bi bil kak high five bolj primeren kot kritika, tudi, če vam koncept ni všeč... (fora je tržno komunikacijska)...;)
lp, mg, zadrga ....

AmokRun ::

Ej, a bo kakšna pedobear akcija? :D

Okapi ::



Nekaj časa je bila gor tale;-)

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

LuGi ::

Dobra :))

Avenger ::

aaauč ehhehe
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

JaVonTech ::

Vidim, da je tema že ustvarjena tako, da bom še jaz dodal svoj URL naslov: http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/i... . Klikni in tudi sam sodeluj v nagradni igri za nov fotoaparat. Vsak glas šteje in že vnaprej se zahvaljujem!

P.S.: Dobra slika jaz sem boljši! LOL!

LP, Janez

lurker ::

Me je žena buzerirala, da ji naj pokažem zakaj sem v zadnjem letu zapravil 2k za objektive... 8-O

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/i...

Tamali je eden od mojih. Dugače je vozek pri teh zadevah, kot vsi tamali, ampak tule se je pa dobr spravu k stvari.

(Ja, draga, s kit objektivom bi tudi šlo :)))

T-h-o-r ::

vse sem vas prijavil na spletno oko™


enjoy
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

lurker ::

vse sem vas prijavil na spletno oko™
A tam majo tudi nagradno igro? Kul!

Tear_DR0P ::

thor a je prepovedano male otroke slikat - al pa slike malih otrok objavljat?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Avenger ::

Ne. Razen recimo očiten kiddie porn.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

enxtip ::

crazyanci ::

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/i...

še jst bi prosila, če imate kako sekundo časa, da prosim glasujete zame :)

hvala :D

LeiCha ::

Ker tudi jaz sodelujem v tem natečaju, bi prosila delček vaše pozornosti in časa...

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/i...

HVALA :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LeiCha ()

enadiz ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: enadiz ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zaupnost davčne številke

Oddelek: Loža
2712570 (7872) Invictus
»

Ali smejo davčne številke po spletu potovati nešifrirane?

Oddelek: Novice / NWO
4817929 (14575) Miha 333
»

Izguba dokumentov

Oddelek: Loža
309686 (8279) St235

Nikon Nagradna igra

Oddelek: Loža
161141 (1078) Ziga Dolhar
»

Povsod zahtevajo osebne podatke...

Oddelek: Loža
304304 (3166) OZZY

Več podobnih tem