Forum » Programska oprema » 3D max problem z linijami
3D max problem z linijami
SuperSonic ::
Lep pozdrav vsem :)
Mene že nek cajta tale zadeva spravla ob živce in sicer v perspective pogledu mi objekte prikazuje tako, da se linije ne kažejo pravilno, poligoni predmetov kar zginjajo, črnine so vmes in podobno tako da tudi težje označim objekt. Ko pa stisnem render mi pa use objekte prikaže normalno. Je mogoče problem v tem da imam preslab računalnik, ali se mogoče da kaj nastavit v nastavitvah?
lp
Mene že nek cajta tale zadeva spravla ob živce in sicer v perspective pogledu mi objekte prikazuje tako, da se linije ne kažejo pravilno, poligoni predmetov kar zginjajo, črnine so vmes in podobno tako da tudi težje označim objekt. Ko pa stisnem render mi pa use objekte prikaže normalno. Je mogoče problem v tem da imam preslab računalnik, ali se mogoče da kaj nastavit v nastavitvah?
lp
dolenc ::
Koker se jst spomnem je ta prespective bol kot ne nek predogled kako naj bi stvari izgledale, če imaš vkloplene teksture, ne zanašej se na to, ali pa vklopi grid, ker vsega ne prikazuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | USS Nimitz UFO IncidentOddelek: Znanost in tehnologija | 6136 (5370) | zee |
» | Kater TV je tole in kaksne velikosti?Oddelek: Zvok in slika | 3596 (2673) | shotalick |
» | O popolni zgrešenosti slovenskega boja zoper spolne zlorabe otrok (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 22437 (17236) | ...:TOMI:... |
» | [C#]Kako zaznati spremembo v objektu?Oddelek: Programiranje | 1476 (1174) | abyssus |
» | C# dodajanje komponet v runtimu-še eno vprašanjeOddelek: Programiranje | 1272 (1150) | greentech |