Forum » Kaj kupiti » Kateri Ti4200
Kateri Ti4200
Daniel ::
Skratka, omislil si bom innovisionov model te kartice, pa me zanima kateri model bolj priporočate. Sam sem bolj razmišljal o različici s 128 MB rama, pa ne vem če se da ta toliko overclockniti kot 64 MB različica. Ah ja, pa Vivo funkcijo bi naj mela.
LP
LP
Dami ::
In zakaj ne INNO? Maš izkušnje, dokaze da je zanič al kr tko bluziš? Jao kok to sovražim. Gainward je pa sploh drek. Daleč predrago pa še neki majo s sliko probleme (pink robovi).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Že res da so innovisionove kartice pač made in taiwan ampak kolko sem bral teste te kartice jo vsi bolj hvalijo. Winfast je pa kar orenk dražji.
LP
LP
Dr_M ::
ok gainward je res drag, sam ce ti je pa 1000 sit velik razlike pol pa raj nc ne kupovat.lohk pa pogledas tut abit siluro.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Saj bi šel na Leadteka ampak je stvar 15 jurjev dražja.
Sicer so pa vse tajvanske.
Kaj ste vi kupili?
Kakšni Argumenti?
LP
Sicer so pa vse tajvanske.
Kaj ste vi kupili?
Kakšni Argumenti?
LP
Buggy ::
Daniel: Toplo ti priporocam nakup Leadtek Winfast A250 le TD 128 MyVIVO kartice. Jaz sem jo kupil v torek in sem z njo vec kot zadovoljen. Ima ze serijsko montirane hladilnike na pomnilniku in cena za 128 MB kartico je zelo ugodna (53.000) ce upostevas da dobis VIVO kartico. To je seveda skateljna verzija z 3 polnimi igrami (Aquanox, Master Rally, Rouge Spear...) in programi za urejanje videa, kabli ter adapterjem za drugi monitor.
Moja kartica brez vsakega problema dela na 300/575 - vec nisem probaval. Vazno mi je, a sem prisel na stopnjo Ti 4400.
Tudi jaz jo imam navezi z C633@950 in Abit Bh6 - rezultat 6237 pik v 3d Mark 2001 SE.
Moja kartica brez vsakega problema dela na 300/575 - vec nisem probaval. Vazno mi je, a sem prisel na stopnjo Ti 4400.
Tudi jaz jo imam navezi z C633@950 in Abit Bh6 - rezultat 6237 pik v 3d Mark 2001 SE.
Buggy: Kaj ta plošča še deluje na AGP 1.0(3.3V napetosti?).
Kje si jo dobil za 53000?
Res zgleda nakup Leadtekove kartice kot boljši nakup, četudi je malce dražja.
LP
Kje si jo dobil za 53000?
Res zgleda nakup Leadtekove kartice kot boljši nakup, četudi je malce dražja.
LP
31k sit? Že možno tron ampak jaz še malo gledam na to kaj dobim zraven v škatli...igre,programi,pretvornik DVI->VGA...
lp
lp
Pa res ma ogromno zraven. Kak se pa kaj hvaležno navija? Vidim da nima hlajenih ramov.Sploh pa jaz bolj ciljam na 128 MB model. Kje si jo to videl za 31000?
Tr0n ::
Navija se zelo dobro. Na prvem mestu po navijanju je definitivno Leadtek, na drugem pa MSI sodec po stevilnih testih. Res da je 64 RAM, ampak za tak denar nimas kaj razmisljat. Raje cez pol leta novo kartico kupis :).
bytework
167 € = cca. 38k SIT - 16% davek = cca. 32k SIT.
bytework
167 € = cca. 38k SIT - 16% davek = cca. 32k SIT.
Daniel:Kupil sem jo v JAE na Brncicevi v Ljubljani. Imajo jo v akciji in z gotovinskim popustom te pride 53.000 SIT.
Mojo Leadtek Ti4200 128 VIVO sem sedaj navil na 300/600.
Abit Bh6 ima AGP v2.0 in tvoja maticna ima verjetno isto.
3D Mark 2001 SE score
Mojo Leadtek Ti4200 128 VIVO sem sedaj navil na 300/600.
Abit Bh6 ima AGP v2.0 in tvoja maticna ima verjetno isto.
3D Mark 2001 SE score
AGP v2.0 je verjetno 4x hitrost AGP, v1.0 pa 2x. V tem primeru ima BH6 V1.0, vise imas prav. Vendar sem skoraj preprican, da Sandra pod specifikacijami kaze AGP version 2.0, bom preveril ko pridem domov.
Se oproscam za napako.
Se oproscam za napako.
Buggy: si preveril?
Kolikor sem gledal po ostalih straneh zgleda da ma res Agp 1.0
Pol je itak dobro če ti kartica deluje na 3.3 V, ker ravno to je mene najbolj skrbelo.
LP
Kolikor sem gledal po ostalih straneh zgleda da ma res Agp 1.0
Pol je itak dobro če ti kartica deluje na 3.3 V, ker ravno to je mene najbolj skrbelo.
LP
-The Hero- ::
Kaj pa pravite na Asus nVidia GeForce4 Ti 4200 128MB, za sam 45 kSIT???
Mal pomoci pred nakupom....
Lp, Oblacek
Mal pomoci pred nakupom....
Lp, Oblacek
-The Hero- ::
na neki Italjanski strani.Dobis jo za 235 EURO, ce pa odstejes se IVO jo dobis za 195 EURO, to je priblizn 45 kSIT.
Ce jo ma kdo, naj mi prosim pove ce je vredna nakupa,mislim ce se obnese pa...
Lp, Oblacek
Ce jo ma kdo, naj mi prosim pove ce je vredna nakupa,mislim ce se obnese pa...
Lp, Oblacek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16984 (9023) | Vlad Tepeš |
» | Katero firmo izbrati ? ter zakaj ?Oddelek: Kaj kupiti | 1685 (1239) | Buggy |
» | Kje naj kupim GF4 Ti4200? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4447 (3437) | frenk |
» | GF4 Ti4200 64MB vs 9100 128MBOddelek: Kaj kupiti | 1178 (1007) | Gejmer |
» | kera firma GF4 TI4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3692 (2908) | BaRtMaN |