» »

Najboljše gostovanje v Sloveniji?

Najboljše gostovanje v Sloveniji?

IceIceBaby ::

Iščem najboljše gostovanje v Sloveniji. Gostujejo se relativno enostavne, večinoma statične strani. Cca 100k mesečnega prometa, ampak pričakujemo precej rasti v naslednjih mesecih. Iz strežnika se redno pošilja tudi e-mailinge na precej veliko bazo.

Pomembni kriteriji:
- Uptime
- Uptime
- 24/7 support
- Lokacija v Sloveniji

Pomožnosti VPS ali kak paket z dedicated strežnikom ter adminom v kompletu, če to obstaja :)

Cena ni pomembna.

Pa prosim brez raznih cheap reseller hostingov in s.pjev, ki se ne oglašajo na telefon ko server dol pade. Zaradi takih si trenutno pulim lase z glave.

Gost ::

Cena ni pomembna? Hehe, ne verjamem.

Tuš hosting naročilo po meri.

Tody ::

Tuš hosting, domenca, hitrost, čeprav za zadnjega mam zmeri slabši mnenje :)

psychoshorty ::

Tody, zakaj pa?

Gost, do neke razumne meje seveda. Vsaka ura downtima lahko pomeni precej škode.

Tody, pri tušu je problem 14 dnevna aktivacija. Zadevo bi rad prestavil v ponedeljek oz. asap. O hitrosti sem tudi jaz že slišal par slabih. Domence pa nisem gledal podrobno.

Se da kako preveriti kdo od teh ima najboljši uptime?

techfreak :) ::

Se da kako preveriti kdo od teh ima najboljši uptime?

VPSji imajo ponavadi višji uptime, ker so sistemi ločeni in uporabnik x težko "vrže dol" stran uporabnika y.

O hitrosti sem tudi jaz že slišal par slabih.

Pri Tušu si več dedicated strežnikov deli 100Mbps in včasih nekdo kaj uploada/downloada in imaš s tem malo manjšo hitrost. Verjetno ponujajo tudi dedicated 100Mbps linijo, ki bo na voljo samo tebi in jo boš lahko izkoristil kakor boš želel.

KoMar- ::

Počekiraj še www.gigaspark.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Mare2 ::

Na

http://www.spletnaabeceda.si/

bo precej ceneje, če ob naročilu vpišeš kodo

invest-on.net

Mare2, resno?

Iščem res kakovosten hosting pomožnosti pri večji firmi, ki si lahko privošči več lastih strežnikov oz. svoj datacenter, ti mi daš pa naslov od enega s.p.ja z 20k letnimi prihodki.

Nočem nič slabega rečt čez to spletno abecedo, ampak ni to to kar iščem. Ravno zaradi tega ker smo šparali na hostingu smo danes bili cel dan brez strani.

fosil ::

Če iščeš firmo, ki ima lastni datacenter, poglej firmo Datacenter :)

So kar konkretna firma z lastnimi povezavami in datacentri in tudi niso poceni.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

kopernik ::

Če se ne motim, imajo tudi firme z lastnim omrežjem to opcijo (siol/telekom, softnet, amis). Recimo kolokacija strežnika, najem njihovega strežnika, support 24/7, ni da ni. Če ti cena ni pomembna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kopernik ()

knesz ::

kopernik je izjavil:

Če se ne motim, imajo tudi firme z lastnim omrežjem to opcijo (siol/telekom, softnet, amis). Recimo kolokacija strežnika, najem njihovega strežnika, support 24/7, ni da ni. Če ti cena ni pomembna.

Če pravilno predvidevam, ga je ravno selitev isg danes zmotila. Katerakoli od naštetih (Tuš, siol, avtenta se mi zdi da so nekaj imeli včasih ...), ampak močno dvomim, da se bo pri teh večjih dalo zadeve urediti v enem dnevu.

knesz, ne toliko sama selitev kot pomanjkanje obvestil in nekorekten odnos.

mticev ::

Sej so obvestil ze en mesec prej in pol se 2x da bodo down?

HardFu ::

kaksen poseben razlog da morajo biti serverji locirani v Slo?
http://codeable.io

mticev, niso. Vsak nas in naših strank niso.

HardPhuck, lokacija in ping vplivata na SERP pozicijo na googlu.

Tody ::

@psychoshorty počasna preusmeritev, nevem zakaj za moj blog sem mogu čakat 2 minuti da se naloži, pa je bil navaden wordpress zadaj, potem sem spremenu DNS nastavitve domene pa so jih spremenil nazaj pa tko... Sej če bi se mi dal z njimi ukvarjat bi vrjetno bilo cool, so se pa odzval v roku pol ure ko sem ene 2x 3x rabil support.

HardFu ::

IceIceBaby je izjavil:

V toliksni meri, da je to relevantno?
http://codeable.io

Vsaka malenkost pomaga.

techfreak :) ::

Zakaj bi pa Google gledal na ping v Sloveniji? Verjetno imajo večino (če ne celo vseh) spider strežnikov v ZDA.

Glede lokacije pa je poleg lokacije strežnika pomebna končnica domene (npr. www.example.si je bolj relevanten za Slovenijo) in tudi nastavitev države preko Google Webmaster Tools.

kemicen ::

Uh OFF:
Mi lahko prosim pove, kaj je narobe s hitrost? Vem, da sem nekaj časa nazaj že imel naročeno gostovanje pri njih. Ker sem se lotil enega projekta, sem mislil da bi si spet pri njih naročil, ampak sem zdaj videl te komentarje... Pa me zanima, kaj so razlogi?

urbee ::

Mogoče bi se lahko dogovoril kaj z nami. Mislim da izpolnjujemo vse kriterije :)

urbee, se je kolega. Smo vzeli pri vas en VPS potem, če se ne motim. Upam, da bo vse OK :)

Aha, se mi je zdelo tole sumljivo vse skupaj :P U have nothing to worry about!

fosil ::

kst je rekel:
Mare2, resno?
Iščem res kakovosten hosting pomožnosti pri večji firmi, ki si lahko privošči več lastih strežnikov oz. svoj datacenter, ti mi daš pa naslov od enega s.p.ja z 20k letnimi prihodki.
Nočem nič slabega rečt čez to spletno abecedo, ampak ni to to kar iščem. Ravno zaradi tega ker smo šparali na hostingu smo danes bili cel dan brez strani.

Kako že gre tist pregovor o zarečenem kruhu? :D

Osebno imam običajno sicer še rajši take ta male, ker če so resni se v primeru težav lahko vsaj pogovoriš z resno osebo, namesto z enim študentom ki dežura in dviguje telefone, kar zna bit pogosto v velikih firmah.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Podjetje Spletne storitve sicer je s.p. Ni pa to edino moje podjetje :)
Imamo 6 lastnih strežnikov v skupaj treh različnih datacentrih.

Tarzan ::

Kaj pa Unimatrix?

Camel ::

Zdravo.

Da ne bi odpiral nove teme ,sem se odločil oživeti kar tole. Zanima me, če kdo pozna domovanje.com oz. ima kakšne izkušnje z njimi? Meni se zdi dokaj vredu ponudba tale Hiška paket (dobrih 32€ na leto z domeno vred). Kaj pravite se splača ali ve kdo za kakšno boljšo ponudbo? Stran, ki bi jo postavil je bol informativna in zaenkrat ne bo imela veliko uploada/downloada, razen par slikic. Hvala.

lp
Dolce far niente

Mare2 je izjavil:

Na

http://www.spletnaabeceda.si/

bo precej ceneje, če ob naročilu vpišeš kodo

invest-on.net

Tile se mi zdijo tudi vredu...ve mogoče kdo kakšna je koda sedaj?

duimstra ::

Js vsem priporočam neoserv (so tudi tle na forumu), ker se mi zdi da imajo najboljši odnos od vseh v Slovenij.

Pol mi tudi kolegom ni treba pomagat če kaj ne znajo, ker jim neoservova podpora pomaga :)

Cenovno so pa tud precej ugodni, poglej če imajo na strani kakšno akcijo

sem vidu in mi je njihova ponudba zelo všeč, vendar me moti, da najmanjši paket(BELI) ne podpira nobene Mysql baze, js pa bi potreboval eno. Drugi paketi so pa predragi za to kar potrebujem...

zaenkrat se najbolj nagibam k spletni abecedi. Ma kdo kaj izkušenj z njimi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Camel ()

blackbfm ::

Joj no, manj kot stane bolj ljudje komplicirajo in bi radi še cenejš..vzami prvo solidno ponudbo, ne bo te ubilo če stane 20e ali pa 40e letno. Že to so dumpinške cene, da se da komu sploh zajebavat s strankami za tak drobiž.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

krenos ::

Mi smo tudi pred kratkim postavljani novo stran in smo iskali primernega ponudnika. Kolebali smo med abecedo, domovanjem in pa neoservom, na koncu je zmagal slednji, predvsem zaradi odlične podpore. Tukaj res nismo gledali na nekaj evrov +/- ker se res ne splača.

neoserv ::

Hej, hvala za pohvale :) Se trudimo in se bomo še naprej.

V 11. letu obstoja v začetku 2014 bomo malo "prevetrili" ponubo :)
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

psychoshorty ::

Tudi sam lahko dam pohvale neo-servu. Imam kar nekaj stvari pri njih in tudi priporocam jih naprej. (Ne, to ni reklama, ampak dejanska pohvala). Keep up the good work!

neoserv ::

@psychoshorty: hvala! :)
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Za vse ki se resno ukvarjate z izdelavo spletnih strani

Oddelek: Izdelava spletišč
192363 (1561) tomaz_sres
»

Spletno gostovanje

Oddelek: Izdelava spletišč
121557 (948) Vuli
»