Forum » Pomoč in nasveti » PROBLEM corsair H50
PROBLEM corsair H50
traxxas ::
Živjo!
Mam omenjeno "vodno" hlajenje proca ,sam mi neki ne štima. V kitu so nastavki iz plastike in za spodnji del ki gre na matično ne stoji tko kt b mogu.
Vse po navodilih kot je treba ,sede lepo v luknjice ,sam ta plastika stoji postrani in nikakor ni dobr. Vidu pa sm da so kiti z različnimi adapterji ,tudi kovinski ki bi
mi odgovarjal in ga jast nimam v svojem kitu. Če ma kdo mogoče ga kupim.PODNOŽJE 1156
...feature=related To je tist kr jest nucam. jest mam v kitu drugačne nastavke
L.P.
Mam omenjeno "vodno" hlajenje proca ,sam mi neki ne štima. V kitu so nastavki iz plastike in za spodnji del ki gre na matično ne stoji tko kt b mogu.
Vse po navodilih kot je treba ,sede lepo v luknjice ,sam ta plastika stoji postrani in nikakor ni dobr. Vidu pa sm da so kiti z različnimi adapterji ,tudi kovinski ki bi
mi odgovarjal in ga jast nimam v svojem kitu. Če ma kdo mogoče ga kupim.PODNOŽJE 1156
...feature=related To je tist kr jest nucam. jest mam v kitu drugačne nastavke
L.P.
- spremenil: traxxas ()
BALAST ::
Če imaš račun, lahko kontaktiraš dobavitelja Corsair produktov v Sloveniji in bi ti ga moral poslati, če je v oglaševanem paketu res tak nastavek.
traxxas ::
To je blo pa hitro.V oglaševanem je isto k mam jest, ne vem pa ali je starejši model mel ta nastavek.
Dodam še drugi posnetek,ist izdelek, sam drugačna vsebina tako kt mam jest
Dodam še drugi posnetek,ist izdelek, sam drugačna vsebina tako kt mam jest
Zgodovina sprememb…
- spremenil: traxxas ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 567902 (187) | JanBrezov |
» | Skladba ki vam naježi kožo... (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Sedem umetnosti | 105920 (19817) | pi pawr |
» | Auspuh za Bmw M5Oddelek: Loža | 2538 (2019) | #000000 |
» | Ipad, kdo ga ima? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8016 (6223) | cankarales |
» | Mini RC HelikopterOddelek: Kaj kupiti | 3507 (2783) | Davids84 |