Forum » Pomoč in nasveti » Nadgradnja win server 2003
Nadgradnja win server 2003
vaio ::
Pozdravljeni,
na strezniku poganjam win server 2003. Najprej me zanimajo vasa mnenja o prehodu na win server 2008 r2? Vam v praksi deluje hitreje in z manjso porabo?
Potem pa se to vprasanje: ali lahko nadgradim obstojece 2003 na 2008 preko soft. dvd emulatorja? streznik nima dvd pogona in me zanima kako se da problem elegantno resiti?
Hvala za predloge!
V.
na strezniku poganjam win server 2003. Najprej me zanimajo vasa mnenja o prehodu na win server 2008 r2? Vam v praksi deluje hitreje in z manjso porabo?
Potem pa se to vprasanje: ali lahko nadgradim obstojece 2003 na 2008 preko soft. dvd emulatorja? streznik nima dvd pogona in me zanima kako se da problem elegantno resiti?
Hvala za predloge!
V.
luli mislim, da sva imela nekaj podobnega v mislih :)
glede na to, da imam win server 2008 na dvdju, jih najprej ekstrahiram v iso, potem iso datoteko prenesem na pc, jo mountam in brez problema nadgradim?
Uf, ce je tako potem je to res super :)
ali si imel v mislih kaj drugega luli?
Hvala ti za odgovor!
glede na to, da imam win server 2008 na dvdju, jih najprej ekstrahiram v iso, potem iso datoteko prenesem na pc, jo mountam in brez problema nadgradim?
Uf, ce je tako potem je to res super :)
ali si imel v mislih kaj drugega luli?
Hvala ti za odgovor!
luli ::
Jaz bi vsebino direkt skopiral in se ne bi mučil z vmesnim korakom (ISO image).
Win2000,2003,XP si lahko instaliral tako, da si presnel samo mapo i386.
Drugače pa instalacija Win2008 preverjeno dela z USB ključa.
Win2000,2003,XP si lahko instaliral tako, da si presnel samo mapo i386.
Drugače pa instalacija Win2008 preverjeno dela z USB ključa.
aha, super nasvet iz prakse :))
bom poizkusil najprej brez vmesnega koraka!
hvala luli za pomoč
bom poizkusil najprej brez vmesnega koraka!
hvala luli za pomoč
luli, poizkusil sem tvoj nasvet brez ekstrakcije in tudi preko mountanja iso
rezultat je vedno isti: ob zagonu error: ... SPWIZENG.DLL is not a valid windows image in kasneje autorun.dll could not be loaded or is corrupted.
Poizkusil sem s ponovnim prenosom ISO z microsoftove strani MSDNAA, vse preneslo ok, potem pa ob zagonu spet ista zgodba.
Se je kdo ze srecal s tem? ce da, kako ste to resili?
rezultat je vedno isti: ob zagonu error: ... SPWIZENG.DLL is not a valid windows image in kasneje autorun.dll could not be loaded or is corrupted.
Poizkusil sem s ponovnim prenosom ISO z microsoftove strani MSDNAA, vse preneslo ok, potem pa ob zagonu spet ista zgodba.
Se je kdo ze srecal s tem? ce da, kako ste to resili?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec podpore za Windows 7/8.1 na novih procesorjih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29164 (24688) | konspirator |
» | Windows Server 2008 R2 na vmwareOddelek: Operacijski sistemi | 2160 (1914) | _Dejan_ |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7776 (5154) | Jst |
» | Kater operacijski sistem na domači serverček?Oddelek: Operacijski sistemi | 2115 (1343) | darkolord |
» | Windows Server Longhorn Beta 3 je tu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8463 (5928) | kronik |