Forum » Kaj kupiti » "Izjemno" pomičen stenski nosilec za TV
"Izjemno" pomičen stenski nosilec za TV
Saladin ::
Imam problem:
Kupujem nov LCD TV za mojo sobo.
Oddaljenost za gledanje bi bila od 2,6m do 4,8 m (polovico časa na eni, polovico časa na drugi razdalji).
Temu bi nekako zadostovala 42" diagonala.
Težava?
Ti 42"so široki cca. 1030 mm - za klasično postavitev v moji sobi pa imam prostora zgolj za 800mm (kvečjemu 37").
Prvo vprašanje: Kako se da gledat 37" na 4,8m oddaljenosti?
Kot drugo pa edino alternativo vidim v stenskem nosilcu. Spet, edino mesto, da "normalno" postavim TV je nekje na višini 160 cm do spodnjega roba - kar je verjetno previsoko tudi če z nosilcem nagnem TV proti dol. Ali pač?
Da se vrnem na naslov teme:
Ali je možno dobiti stenski nosilec z tako roko, ki je pomična (stalno vzporedno z steno ne glede na oddaljenost) cca. 30 cm na levo in desno, pomična naprej do 40cm , pomična do cca. 80 cm navzdol, z nagibno glavo za nagib televizije gor/dol in dovolj močno, da bi dolgoročno in ob stalnem premikanju zagotavljala nosilnost za drag 42" LCD TV?
Po domače - nosilec ki bi simuliral premikanje TVja iz neke visoke omare na normalno višino in potem spet nazaj gor.
Torej potrebujem ne tisto malo igračko - ampak pravo 2-3 zglobno roko kot nosilec za TV
Kupujem nov LCD TV za mojo sobo.
Oddaljenost za gledanje bi bila od 2,6m do 4,8 m (polovico časa na eni, polovico časa na drugi razdalji).
Temu bi nekako zadostovala 42" diagonala.
Težava?
Ti 42"so široki cca. 1030 mm - za klasično postavitev v moji sobi pa imam prostora zgolj za 800mm (kvečjemu 37").
Prvo vprašanje: Kako se da gledat 37" na 4,8m oddaljenosti?
Kot drugo pa edino alternativo vidim v stenskem nosilcu. Spet, edino mesto, da "normalno" postavim TV je nekje na višini 160 cm do spodnjega roba - kar je verjetno previsoko tudi če z nosilcem nagnem TV proti dol. Ali pač?
Da se vrnem na naslov teme:
Ali je možno dobiti stenski nosilec z tako roko, ki je pomična (stalno vzporedno z steno ne glede na oddaljenost) cca. 30 cm na levo in desno, pomična naprej do 40cm , pomična do cca. 80 cm navzdol, z nagibno glavo za nagib televizije gor/dol in dovolj močno, da bi dolgoročno in ob stalnem premikanju zagotavljala nosilnost za drag 42" LCD TV?
Po domače - nosilec ki bi simuliral premikanje TVja iz neke visoke omare na normalno višino in potem spet nazaj gor.
Torej potrebujem ne tisto malo igračko - ampak pravo 2-3 zglobno roko kot nosilec za TV
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
- spremenil: Saladin ()
d0rK ::
Prečekiraj Atdec. Jaz sem pred časom iskal to za monitor. Kje kupit pa ne vem, bo potrebno zgooglat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d0rK ()
Saladin ::
Prečekiraj Atdec. Jaz sem pred časom iskal to za monitor. Kje kupit pa ne vem, bo potrebno zgooglat.
Kul - končno vidim možnosti na voljo.
Za gor-dol bi torej potreboval ta teleskopski nosilec. Bom ga poiskal.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stensko stojalo za TVOddelek: Loža | 3033 (1442) | T_F_7 |
» | Kako dvigniti monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (708) | Rias Gremory |
» | Nosilec za TVOddelek: Kaj kupiti | 4240 (1970) | keba |
» | nakup televizorjaOddelek: Kaj kupiti | 2872 (2387) | fpbs |
» | stensko stojalo za LCD ekranOddelek: Kaj kupiti | 1918 (1814) | T0RN4D0 |