Forum » Pomoč in nasveti » CRKNIL IBM-DTLA 307030
CRKNIL IBM-DTLA 307030
tax-free ::
NAREJEN dec- 2000 seveda sem založil račun kaj sedaj saj disk je ibm pa datum izdelave je pa še 3 leta od tega ni ampak..... kaj sedaj.. lp.
crknil je od danes na jutri se ne da formatirat...
crknil je od danes na jutri se ne da formatirat...
3LeR. ::
poišč račun... Če ga ne najdeš lah disk porabs za obtežilnik za pisma in gres kupt novga.. Been there done that
whatever ::
Probaj dobit en program ki bi moral bit kje na ibmovi strani. Diskmanager se mu reče se mi zdi... pa je menda različen za različne firme diskov. Enkrat sem mel opravka z novim maxtorjem ki se ga ni dal formatirat/sparticionirat pa sem snel en tak program z maxtorjeve strani.
Ja pa saj disk ni ukraden pa saj ne morejo rečt da ga niso oni naredil saj je vse razvidno z datumom proizvodnje saj je vseeeeeno ki je bil kupljen ali...
ko ga hočem formatirat se pri 40-50% prekine...star je ca leto lepo ne...saj imam ze novega ampak.....
ko ga hočem formatirat se pri 40-50% prekine...star je ca leto lepo ne...saj imam ze novega ampak.....
globoko grlo ::
pol jim pejt pa najedat, itak morjo met račune shranjene 5 let, če ne drugje pa v arhivu, tko da utrujej pa bo, lahko pa si potegneš iz IBMjeve strani DFT (drive fitness test) in narediš low-level format diska in MBRja, men je pomagal
CaqKa ::
ce se na 50% nekje ustavi so verjetno tam bad sectorji...
low level al pa da ugotoviš v kerem delu soi slabi sectorji in tistega dela ne particioniraš :)
low level al pa da ugotoviš v kerem delu soi slabi sectorji in tistega dela ne particioniraš :)
jaaaaaaaaaaaaaa to mi je zrihtalo disk trajalo je ca 2 uri in je kao bp scan disk tudi ok tako da bo mogoče ok saj imam sedaj 2 diska ampak na servisu so ga ven vrgli in dali not novega.. ..
lp
lp
3LeR. ::
ej zdej ga pa sam prodaj... ker ce ma enkrat B je pol jih bo mel spet... so kot fakin virus! sell it!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Low level format WDOddelek: Pomoč in nasveti | 1534 (1317) | mayhem |
» | Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanciOddelek: Novice / Zasebnost | 4045 (4045) | poweroff |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3121 (2359) | xpozed |
» | Low Level Format ???Oddelek: Strojna oprema | 1431 (1169) | Blup |
» | Disk in Bad sectorji!!??Oddelek: Strojna oprema | 3034 (2735) | XtX |