» »

vračilo blaga

vračilo blaga

Fifty ::

Danes sem kupil prenosnik, potem pa ugotovim, da ni gonilnikov za Windows XP, priloženi so samo za 7-ko, ter tudi na netu jih ni nikjer, tako da sem se odločil da ga vrnem.
Zdaj me pa zanima, če mi bodo vrnili denar (če ga vrnem jutri), glede na to da je bila odprta škatla ter ovojnica z dokumentacijo, vse nalepke pa sem dal tja kjer so bile. Kupljeno je bil pa v Bigbangu, lp

bluefish ::

Če je bilo kupljeno v "fizični" trgovini, potem je dobra volja trgovca, če produkt sprejme nazaj. V večini primerov sicer ne komplicirajo, vendar pa je malo verjetno, da boš dobil nazaj denar - bolj verjeten je dobropis.

jan01 ::

Za kater prenosnik gre? POgledašlahko za driverje proizvajalcev delov(wireless kartice, ........
Zakaj bi gor dajal xpje? Le v windows 7 zaženi v windows xp mode. ALi pa kar recimo virtualbox zaženi cpje...

Fifty ::

torej, danes sem bil tam in so mi rekli da oni ne vračajo blaga, tako da ni nič ratalo.
XP-je p rabim zato, ker uporabljam crackane programe oz. hardware za katere ne obstajajo driverji za 7-ko. Če pa kdo najde driver za syncrosoft dongle USB emulator pa svaka mu čast.

Model prenosnika je pa ASUS N61JQ, tako da če mi kdo pomaga najti driverje za XP-je mu bom zelo hvaležen. lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Fifty ()

boogie_xlr ::

Saj lahko virtualni mašini mapiraš usb port.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo izdelka v 'klasično' trgovino

Oddelek: Pomoč in nasveti
245273 (4698) Zheegec
»

xp/vista?

Oddelek: Operacijski sistemi
191866 (1399) solatko
»