» »

Prenosnik ni interneta

Prenosnik ni interneta

Padly88 ::

Pozdravljeni!
Na prenosnik, ki ni moj sem na novo inštaliral winse in zdaj mi na njem ne dela internet - seveda sem inštaliral tudi vse gonilnike... jas vem da napaka tiči neki okoli DHCPja, ki ga neznam konfigurirati na windowsu xp... prosim za pomoč!

zee ::

jas vem da napaka tiči neki okoli DHCPja, ki ga neznam konfigurirati na windowsu xp

Lepota DHCPja je ravno v tem, da ga ni treba nič nastavljati. Glede na to, kar si napisal tukaj, sklepam, da je govora o istem prenosniku, zato sklepam naprej, da je povsem možno, da sta zaradi politega soka odpovedali mrežni kartici.

PS:
Predi 10+ leti sem bil v enakem položaju kot ti...in ti nič ne zavidam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

zee je izjavil:

jas vem da napaka tiči neki okoli DHCPja, ki ga neznam konfigurirati na windowsu xp

Lepota DHCPja je ravno v tem, da ga ni treba nič nastavljati. Glede na to, kar si napisal tukaj, sklepam, da je govora o istem prenosniku, zato sklepam naprej, da je povsem možno, da sta zaradi politega soka odpovedali mrežni kartici.

PS:

nista ker sem mal laptop pri mrežni kartici narazen in ni bilo nič mokro... se pa je ista težava pojavila pri prijatlu

Padly88 je izjavil:

zee je izjavil:

PS:

nista ker sem mal laptop pri mrežni kartici narazen in ni bilo nič mokro... se pa je ista težava pojavila pri prijatlu

ok zdaj je čudežno začel delat :) že pišem in iz njega

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Staticni DHCP ali vpisan IP na NIC PCja

Oddelek: Omrežja in internet
111536 (1400) x.sci
»

XBOX LIVE problem s konekcijo :( :( :(

Oddelek: Konzole
303132 (2849) T_F_7