Forum » Pomoč in nasveti » Virus detected
Virus detected
Baćjeee ::
Lep pozdrav,
Nujno bi prosil za pomoč, kajti na mojem prenosnem disku sta se nasla 2 virusa in sicer nevem od kod. 1 bajrami. Exe je win32 \peerfrag hf worm in 2 je autorun. Inf enako od peerfraga...
Disk sem formatiral na navaden format in tudi ni pomagalo ko ga vključim jih najde pravtako nod 32.
Naj mi kdo pomaga lepo bi prosil...
Nujno bi prosil za pomoč, kajti na mojem prenosnem disku sta se nasla 2 virusa in sicer nevem od kod. 1 bajrami. Exe je win32 \peerfrag hf worm in 2 je autorun. Inf enako od peerfraga...
Disk sem formatiral na navaden format in tudi ni pomagalo ko ga vključim jih najde pravtako nod 32.
Naj mi kdo pomaga lepo bi prosil...
- polepsal: bluefish ()
333333 ::
Verjetno imaš viruse v cracku za kak program ki ga namestis po namestitvi sistema.. lahko pa tudi da so že integrirani v sistem če imaš kako črno verzijo namestitvenega medija z interneta... al pa maš kak usb ključ ukužen oz medij ki ga uporabljas..
Skratka uporaba izključno licenčne programske opreme... bi morala izključit ta problem :)
Skratka uporaba izključno licenčne programske opreme... bi morala izključit ta problem :)
Spiritual
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 333333 ()
Baćjeee ::
poskusil sem tudi z Antispy-jom ampak mi ne najde prav ničesar...Hvala vseeno bom se malo poskuševal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasno delovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1225) | hulk1234567 |
» | IIS server na Win7 64bitOddelek: Programska oprema | 1408 (1179) | racunalnicar |
» | Virus? Ali le čudne težave z računalnikom..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1192) | Cold1 |
» | antivirusOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (1267) | jozerus |
» | Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32Oddelek: Pomoč in nasveti | 5605 (3627) | Caniggia |