Forum » Zvok in slika » LG47SL9000 vs. PHILIPS 47PFL8404H
LG47SL9000 vs. PHILIPS 47PFL8404H
C00PER ::
Pri nakupu novega TVja se odločam med zgoraj naštetima modeloma, pa me vsekakor zanimajo vaše izkušnje oz. priporočila. Vem, LGjev model ima že novo LED tehnologijo, tanek je le 3cm, tako da je na steni prava "šminka", kontrast je bojda fenomenalen, slika prav tako kvalitetna, le LG sam po sebi me skrbi v tekmi s PHILIPSom, kaj se kvalitete slike tiče.
Pri PHILIPSU me pa pritegne v prvi vrsti dobro ime kaj se kvalitetne slike tiče, pozabit pa seveda ne smem na funkcije AMBILIGHT, NETTV ter DLNA tehnologijo. Mimogrede, kako se DLNA tehnologija dandanes obnese za gledanje filmov neposredno iz računalnika, če imam doma Wireless omrežje? ima kdo izkušnje s tem ?
Kar se teh dveh modelov tiče, sem resnično v pravi dilemi. TV nameravam kupiti v naslednjih 14dneh, oba sta v zelo enakem cenovnem razredu (cca. 1200€), tako da bodo vaša mnenja ter diskusije še kako dobrodošla !!!!
HVALAAAA !!!
Pri PHILIPSU me pa pritegne v prvi vrsti dobro ime kaj se kvalitetne slike tiče, pozabit pa seveda ne smem na funkcije AMBILIGHT, NETTV ter DLNA tehnologijo. Mimogrede, kako se DLNA tehnologija dandanes obnese za gledanje filmov neposredno iz računalnika, če imam doma Wireless omrežje? ima kdo izkušnje s tem ?
Kar se teh dveh modelov tiče, sem resnično v pravi dilemi. TV nameravam kupiti v naslednjih 14dneh, oba sta v zelo enakem cenovnem razredu (cca. 1200€), tako da bodo vaša mnenja ter diskusije še kako dobrodošla !!!!
HVALAAAA !!!
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
djordjevic ::
Slednji je lanski model. Splača se počakati na tanove. Pridejo zelo kmalu - eni so že.
No grave is deep enough to keep us in chains.
pingo76 ::
Furam 42" PFL8404H Philipsa in sem povsem zadovoljen. Če bi ponovno kupoval bi morda vzel kaj drugega a obvezno z ambilightom na katerega sem se tako navadil, da bi mi manjkal.
Z1g1smund ::
Verjetno si že kaj kupil, če pa nisi... :)) Ne poznam LG-ja niti modela, ki ga ti gledaš, ti pa lahko iz izkušenj povem, da si ne znam več predstavljati, da bi imel doma TV brez Ambilight-a odkar imam zadnje leto PFL9603...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 47PFL6067K/12 ne najde nobenega kanala (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21592 (20321) | todman74 |
» | katera znamka LCDOddelek: Kaj kupiti | 4464 (3199) | billgates |
» | Nakup Sharp LC42DH77E iz .si ali .co.uk , Kako prejeti paket (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8497 (6537) | Keyser Soze |
» | LG 42LH7000 vs Philips 42PFL7404HOddelek: Zvok in slika | 4709 (4000) | dronyx |