Forum » Elektrotehnika in elektronika » Halogenski reflektorji in kabli
Halogenski reflektorji in kabli
Lion29 ::
torej tako...
danes sem iz conrada dobil narocene reflektorje, komaj sem cakal.
Ko narocal, sem klical tja, in mi je tehnik razlozil, da ni kabla za strom priklopljenega zraven... Zato sem ga prosil, da mi pomaga pri izbiri kabla, da bom lahko direkt priklopu
no, danes sem dobil zadevo in sem dobil prilozene NAVADNE kable BREZ kakrsnih koli prikljuckov! Ne za vticnico pr stromu ne za v reflektor...
zgleda da moram to vse sam nastimat... ampak jaz nimam pojma o teh stvareh, ravno zato sem zelel, da je vse plug&play
kaj mi je storiti? a kdo ve kam bi se recimo na ptuju obrnil, da mi to sestavijo?
danes sem iz conrada dobil narocene reflektorje, komaj sem cakal.
Ko narocal, sem klical tja, in mi je tehnik razlozil, da ni kabla za strom priklopljenega zraven... Zato sem ga prosil, da mi pomaga pri izbiri kabla, da bom lahko direkt priklopu
no, danes sem dobil zadevo in sem dobil prilozene NAVADNE kable BREZ kakrsnih koli prikljuckov! Ne za vticnico pr stromu ne za v reflektor...
zgleda da moram to vse sam nastimat... ampak jaz nimam pojma o teh stvareh, ravno zato sem zelel, da je vse plug&play
kaj mi je storiti? a kdo ve kam bi se recimo na ptuju obrnil, da mi to sestavijo?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Lion29 ::
ok, sem zrihtal, klical enga na ptuju mi bo uredil za male pare... sem ze mislu, da bom mogu za to dat vec kot za reflektor
thanx
thanx
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri teleskop kupiti za opazovanje planetov?Oddelek: Kaj kupiti | 6997 (6143) | zupicaa |
» | Kje v MB 3-pinski razdelilec za napajanje ventilatorjevOddelek: Kaj kupiti | 3152 (3041) | BigSmoke |
» | Kabelski internetni ponudnik teleingOddelek: Omrežja in internet | 7546 (5390) | aabb |
» | se en elektro problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2288 (1909) | Gapi |
» | Kabel ali ADSL okrog PTUJa?Oddelek: Omrežja in internet | 1473 (1289) | lordgreg |