Forum » Programiranje » Pomoč Visual Basic
Pomoč Visual Basic
zivko108 ::
Lp,
zanima me, če se najde kdo, ki pozna Visual Basic,ki bi mi naredil program za seminarsko nalogo. Program ni zahteven, potrebno je narediti grafični program, vpisati je potrebno nekaj količin in na podlagi vnesenih podatkov podati rezultate(kakih 6 formul). Dobro bi bilo tudi, da bi javil napako, če bi za podatke namesto številk vnesel črke.
Če mi je kdo pripravljen pomagat, naj me kontaktira na zivko_je@yahoo.com da se dogovoriva.
Hvala
zanima me, če se najde kdo, ki pozna Visual Basic,ki bi mi naredil program za seminarsko nalogo. Program ni zahteven, potrebno je narediti grafični program, vpisati je potrebno nekaj količin in na podlagi vnesenih podatkov podati rezultate(kakih 6 formul). Dobro bi bilo tudi, da bi javil napako, če bi za podatke namesto številk vnesel črke.
Če mi je kdo pripravljen pomagat, naj me kontaktira na zivko_je@yahoo.com da se dogovoriva.
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
keworkian ::
A ti se punco prevzamem pa se studiram namesto tebe? Se lahko dogovoriva.
Obscenities in B-Flat
StratOS ::
Se lahko dogovorimo!
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program BirokratOddelek: Programska oprema | 5184 (3042) | mzakelj |
» | pomoč pri iskanju programaOddelek: Izdelava spletišč | 576 (469) | Slolink |
» | Program kot avtorsko deloOddelek: Programiranje | 4676 (3982) | [D]emon |
» | ObrestiOddelek: Loža | 7382 (6517) | BlueRunner |
» | težave z grafiko acer 5520gOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (950) | DeeCoy |