Forum » Mobilne tehnologije » Sagem my850 namestitev j2me aplikacije
Sagem my850 namestitev j2me aplikacije
andyrozman ::
Pozdravljeni !
Imam problem namestiti eno applikacijo na mojega sagema... To je moj začasni telefon, in bi rad sprobal če se da namestiti eno aplikacijo in kako dobro dela... Problem je da nimam ne kabla ne ničesar. Zaenkrat podatke prenašam, tako da jih shranim na kartico. Enako sem naredil s programom (kopiran jar in jad) amapk sedaj ne vem kje ga lahko dodam... Ne vem če sploh telefon to omogoča, da se namesti direktno iz kartice...
Lp
Andy
Imam problem namestiti eno applikacijo na mojega sagema... To je moj začasni telefon, in bi rad sprobal če se da namestiti eno aplikacijo in kako dobro dela... Problem je da nimam ne kabla ne ničesar. Zaenkrat podatke prenašam, tako da jih shranim na kartico. Enako sem naredil s programom (kopiran jar in jad) amapk sedaj ne vem kje ga lahko dodam... Ne vem če sploh telefon to omogoča, da se namesti direktno iz kartice...
Lp
Andy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video zmrzne, avdio neOddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (864) | luka46 |
» | Google play in spominska karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 2965 (2821) | hojnikb |
» | Windows 2003 SBS in PHPOddelek: Operacijski sistemi | 771 (742) | wishmaster |
» | Firefox in bannerjiOddelek: Programska oprema | 1007 (936) | Gizmo_X |
» | Max Payne ne delaOddelek: Igre | 1044 (807) | Trubadur |