Forum » Zvok in slika » Problem usb ključka -> format FAT32
Problem usb ključka -> format FAT32
Samurai- ::
Lep pozdrav.
Včeraj sem si pripravil kokice, zdownloadal 16 giga 1080p, ga namestil na ključek, formatiran v NTFS, saj na fat32 ne gre, ga vtaknil v domači kino in bang, ne prepozna formata ključka.
Neverjetno.. Ali je še kdo imel takšen problem in kako ga je rešil ? Ali vam je preko usb prepoznalo še kakšen drugi format razen fat32 ? Imam sony domači kino.
Ali je kakšen drugi način da rešim to težavo ?
Hvala
Včeraj sem si pripravil kokice, zdownloadal 16 giga 1080p, ga namestil na ključek, formatiran v NTFS, saj na fat32 ne gre, ga vtaknil v domači kino in bang, ne prepozna formata ključka.
Neverjetno.. Ali je še kdo imel takšen problem in kako ga je rešil ? Ali vam je preko usb prepoznalo še kakšen drugi format razen fat32 ? Imam sony domači kino.
Ali je kakšen drugi način da rešim to težavo ?
Hvala
FRP and Strategic lord Samurai-
-->---
-->---
fosil ::
Kako ti je pa uspel spravit 16G file na fat32?
Pri fat32 naj bi bil max file size 4G.
Pri fat32 naj bi bil max file size 4G.
Tako je!
Xserces ::
fosil
"Včeraj sem si pripravil kokice, zdownloadal 16 giga 1080p, ga namestil na ključek, formatiran v NTFS, saj na fat32 ne gre, ga vtaknil v domači kino in bang, ne prepozna formata ključka." kaj tle ni jasn? NTFS je meu...
"Včeraj sem si pripravil kokice, zdownloadal 16 giga 1080p, ga namestil na ključek, formatiran v NTFS, saj na fat32 ne gre, ga vtaknil v domači kino in bang, ne prepozna formata ključka." kaj tle ni jasn? NTFS je meu...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
fosil ::
Sem spregledal, ker je že v naslovu omenjen fat32
Edina varianta ki jo jaz vidim je, da razbiješ 16g na 4x4.
Edina varianta ki jo jaz vidim je, da razbiješ 16g na 4x4.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Image ne boota iz USB-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 3181 (2498) | MIHAc27 |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11787 (9692) | Toros |
» | dvd predvajalnik ne zazna usb disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1234) | cobrica |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 5383 (4970) | 5er--> |
» | Usb ključ 16giga in veliki fajli in direktorijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2420 (2177) | T_F_7 |