Forum » Pomoč in nasveti » Dolgo nalaganje windows 7
Dolgo nalaganje windows 7
Bolf3nk ::
kakšna dva dni nazaj se je začel windows čudno obnašat. Nalaga se zelo dolgo, že tam ko piše "starting windows" traja cca 1min. Pol tudi tam ko piše dobrodošli traja vsaj 3 min. Pol ko enkrat pride do namizja pa dela ok. Če dam ponovni zagon se tudi naloži takoj.
Danes pa sem prvič opazil, da mi je pri prvem zagonu celo napisalo da nimam aktiviranega windowsa. V desnem kotu spodaj je samo pisalo Windows 7, build 7600, windows ni aktiviran. Pol pa se pojavi okno, kjer mi da možnost ali da kupim, ali pa poznej. Pol pa gre takoj čez 10 sec naprej normalno na namizje Potem pa ko grem v sistem pa piše da je windows aktiviran.
Windows ja originalen, 64 prof, prek šole, msdnaa.
Sistem pa je naložen od lani oktobra in je do sedaj deloval super...
q9300
4bg ram
Danes pa sem prvič opazil, da mi je pri prvem zagonu celo napisalo da nimam aktiviranega windowsa. V desnem kotu spodaj je samo pisalo Windows 7, build 7600, windows ni aktiviran. Pol pa se pojavi okno, kjer mi da možnost ali da kupim, ali pa poznej. Pol pa gre takoj čez 10 sec naprej normalno na namizje Potem pa ko grem v sistem pa piše da je windows aktiviran.
Windows ja originalen, 64 prof, prek šole, msdnaa.
Sistem pa je naložen od lani oktobra in je do sedaj deloval super...
q9300
4bg ram
- spremenil: Bolf3nk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup windows 10 preko kuponlandije za 28€? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21989 (18437) | PrimozR |
» | Windows Update errorOddelek: Pomoč in nasveti | 977 (782) | pEACH |
» | Prenos Win7 na nov diskOddelek: Operacijski sistemi | 2071 (1780) | kuglvinkl |
» | Računalnik kar naenkrat ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (1023) | bluefish |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2029) | In Extremis |