Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik kar naenkrat ugasne
Računalnik kar naenkrat ugasne
pudlcek ::
Pozdravljeni!
Imam težavo in sicer, računalnik se kar naenkrat ugasne. Sam imam na sumu napajalnik, vendar je bil pred kratkim menjan. Kaj bi še lahko bil vzrok?
Hvala in LP.
Imam težavo in sicer, računalnik se kar naenkrat ugasne. Sam imam na sumu napajalnik, vendar je bil pred kratkim menjan. Kaj bi še lahko bil vzrok?
Hvala in LP.
bluefish ::
Kaj v tistem momentu počneš?
Je Windows aktiviran?
Je Windows aktiviran?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Windows je aktiviran (zaradi problema sem jih kar na novo naložil, vendar je še vedno isto). Ugasne kadar brskam po internetu,... Možno, da je kaj narobe z rami?
Pyr0Beast ::
Memtest pa gasa
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Je potrebno stestirati vsak ram posebej ali lahko kar oba skupaj?
Sem naredil generalko ne celem računalniku, počistil vse kar je možno:)
Sem naredil generalko ne celem računalniku, počistil vse kar je možno:)
knesz ::
solatko ::
Če je napihnjen kakšen kondenzator, so tudi lahko problemi. Nisi napisal kakšen sistem imaš, bi bilo lažje ugotavljat.
Delo krepa človeka
Ramon dekers ::
tale problem imam sam, termalne paste nisem poskusil je pa identičen problem. S kondenzatorji je vse ok, napajalnik sem tudi stestiral, mem test tudi ok...to se mi zgodi občasno, ne vedno...se pa navadiš, sicer pa hvala bogu da ima word funkcijo samoshranjevanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 Ultimate "Blue screen" vzrok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (937) | rk7254 |
» | Težave z RAMomOddelek: Strojna oprema | 1087 (858) | Compufreek |
» | Računalnik - težave/nadgradnjaOddelek: Pomoč in nasveti | 4893 (4209) | stiper7 |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6312 (5662) | Uporabnik-6 |
» | DIY-Avtomehanika...Oddelek: Na cesti | 3020 (2822) | Brane2 |