» »

Pomoč pri iskanju programa za Symbian

Pomoč pri iskanju programa za Symbian

Meizu ::

Končno mi je uspelo tisti šrot od Omnie zamenjat z E52 Nokio, ki lavfa na Symbianu of course.

Zdej me pa neki zanima. Zasledil sem da ima kar dosti Sony Ericssonov nek programček, s katerim lahko neznan komad (skladbo, pesem) posnameš s pomočjo mobilca, ta programček potem vzorec analizira, pobrska prek GPRSa po programovi podatkovni bazi in izvrže podatek z naslovom komada, naslovom albuma ipd.

Zanima me, če tak programčič obstaja za Symbian platformo? Bi prišel svinjsko prav ko si na kakšni pijači, pa se na radiu zvrti kak hud komad in bi rad zvedel naslov :)

Bias ::

Jaz imam na SE P1i TRACKiD sam tko no, sem parkat testiral/uporabljal, pa je bolj tako-tako :)

Gregor P ::

Ok sam še nikoli nisem uporabljal teh aplikacij, sem pa naletel na nekaj podobnega na spletu in sicer se stran imenuje midomi.com in očitno imajo tudi aplikacije za mobilne telefone; je morda to to kar iščeš?:|

Na tej spletni strani sem sicer našel že kar nekaj pesmi; večkrat pa sem seveda iskal tudi brez uspeha, a sem pa zato potem našel druge pesmi:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor_P zanimiva zadevca, bom sprobal tole.

Bias - Če se ne motim je ravno tale track ID na Sony ericssonovih telefonih. Ja, včasih deluje, včasih pač ne, ampak zaenkrat mi je še vsak komad, katerega ime sm hotel zvedet, najdlo brez problema (ima brat tale program na njegovem SE).

Bias ::

Meizu je izjavil:

Gregor_P zanimiva zadevca, bom sprobal tole.

Bias - Če se ne motim je ravno tale track ID na Sony ericssonovih telefonih. Ja, včasih deluje, včasih pač ne, ampak zaenkrat mi je še vsak komad, katerega ime sm hotel zvedet, najdlo brez problema (ima brat tale program na njegovem SE).

Ja ta program je biu že v osnovi na mojem SE. Sam res, ne prakticiram velikrat (beri nikoli) ker dost muske poznam :) kar pa ne poznam(o) pa frend na svojmu smotanmu ajfounu prej najde (s podobnim programom).

;)

TEDY ::

za s60 imaš Shazam id pa song id

TEDY hvala, bom preizkusil tale Shazam, vidim da je trial opcija na voljo.

Hvala za komentarje vsem sodelujočim, poročam, če se bo tale SHazam izkazal al ne.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4115 116 117 118 )

Oddelek: Sedem umetnosti
58551030944 (8999) SVGA
»

Nekaj moje muzike...

Oddelek: Sedem umetnosti
254571 (694) HolyFuck1
»

urejanje glasbe

Oddelek: Programska oprema
202402 (500) bellaalice
»

Apple kupil Shazam