Forum » Pomoč in nasveti » laptop + lcd tv= pokvarjen laptop ?
laptop + lcd tv= pokvarjen laptop ?
krixi ::
zdravo!
v zadnjem mesecu sta se mi pokvarila 2 laptopa, stara dobra 3 leta.zanimivo pa je to da sta se mi pokvarila, ko sem ju približno mesec ali 2 priklapljal na lcd tv, pa me zanima, če je možno da sta se pokvarila prav zaradi tega povezovanja s tv-jem(kakšna prevelika nepetost tv-ja alpa kej...)?
pri prvem mislim da je šla grafična, ker se prižge in na začetku vse vredu, ko pa pride v windowse pa je ekran ves črtast in vse je podvojeno in tako neprej. drugi laptop pa se niti prežge ne več..skratka zanima me, če je mogoče da je tv kriv za okvaro.
hvala
v zadnjem mesecu sta se mi pokvarila 2 laptopa, stara dobra 3 leta.zanimivo pa je to da sta se mi pokvarila, ko sem ju približno mesec ali 2 priklapljal na lcd tv, pa me zanima, če je možno da sta se pokvarila prav zaradi tega povezovanja s tv-jem(kakšna prevelika nepetost tv-ja alpa kej...)?
pri prvem mislim da je šla grafična, ker se prižge in na začetku vse vredu, ko pa pride v windowse pa je ekran ves črtast in vse je podvojeno in tako neprej. drugi laptop pa se niti prežge ne več..skratka zanima me, če je mogoče da je tv kriv za okvaro.
hvala
Pyr0Beast ::
Je možno. Še posebej v primeru napačno izvedene ozemljitve.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ruter?Oddelek: Kaj kupiti | 4834 (2939) | Redman |
» | Laptop in ventilator(vročina)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3582 (2200) | Neumann |
» | skurhene osnovne ploščeOddelek: Strojna oprema | 1480 (969) | solatko |
» | je to pokvarjena grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (906) | DrMrky |
» | kaj je s temi diski?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (769) | Heisenberg |