» »

COD2 se mi stalno obesa!

COD2 se mi stalno obesa!

Don Genaro ::

Problem je sledec: Igram COD2 multiplayer in po 15ih minutah se obesi... To mi dela probleme ze kaksen mesec. Na zacetku, ko instaliram, so napake bolj redko, nato pa vse pogosteje. Na novo sem instaliral COD2, vse driverje (najnovejse), winXP, vendar nic ne pomaga. Je mogoce za napake kriv hardware? Napake so sledece:
1. Faulting application cod2mp_s.exe, version 0.0.0.0, faulting module cod2mp_s.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x0000338b.
Source: Application Error ; Category: None ; Type: Error ; Event ID: 1000
2. Faulting application cod2mp_s.exe, version 0.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0xf64885d0.
3. Faulting application cod2mp_s.exe, version 0.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0xf64885d0.
4. Faulting application cod2mp_s.exe, version 0.0.0.0, faulting module dsound.dll, version 5.3.2600.2180, fault address 0x0002b837.
.
.
.
In tako naprej.

Lepo prosim za pomoc, ker sem ze rahlo obupan :'(
Najlepsa hvala

LP Don Genaro
  • zaklenil: ahac ()

jRk0 ::

druge igre delajo normalno? maybe kaksni problemi zarad OC-ja ?
You fuck up once, you loose two teeth.

Hm, za druge igre ne vem, v bistvu je to vse kar igram :)) Problemi zaradi OC-ja? OverClockanja? Ne, nimam nic overclockano.
Aja BTW moj comp =
Asus A7V600
AMD Athlon XP,Barton; 1900 Mh, 2600+
1024 (2x512); PC3200 DDR SDRAM
NVIDIA GeForce 6800 LE (128Mb) (Asus V9999LE)
SAMSUNG SP1203N (120GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Samsung SyncMaster 913N (LCD 19")
Napajalnik 400W
WINXP SP2

Mislim, da sem odkril v cem je problem. A je mozno, da sta Call Of Duty 2 in Tune Up 2006 v konfliktu? Kje bi se lahko nasel kaj o tem?

LP

Don Genaro

hooger ::

Med CoD2 in Tune Up2006 ni nobenega konflikta, ker imam oboje tudi sam naloženo in mi dela brez problema..... Bo moglo bit nekaj drugega

Scorpia ::

Da ne odpiram novo temo imam sam en problem in nikakor ne uspem rešiti, pa sem prišel do enega sklepa.
Prej sem imel adsl in se mi je cod2 hitro zagnal, grem k t-2 ostanem en teden brez interneta mal igram cod multiplayer pač vadim skakanje itd..., pol enkrat v tem tednu brez interneta rabi da dolgo zažene. Prikazuje mi ene 30 sekund tisto uvodno sliko, sem vse confige zbrisal in inštaliral pa še vedno nič. Zdej mislim da je to zaradi odpiranja portov in t-2 tisti varnostni paket(sem vzel najslabšo možno varianto, da me ne boste kaj kregali) da imajo kakšen firewall uklopjen ki po tem času preveri kateri program uporablja in pol dozvoli da se zažene, nažalost pa si ne shranjuje podatke? Mogoče se motim, ampak sam tako si lahko dam razlago da se dolg zaganja. Single player pa dela kot je treba. Aja katere porte cod uporablja da lahko pokličem pri njih in preverim. Jaz mislim da so porti od 28960 naprej nisem siguren?

LP

Klemzz ::

bom kr tuki pisu k je edina tema kar se tiče event ID: 1000 ;(
no ko igram dods se mi po 15min igranja štekne pol pa vn vrže error, grem gledat u event viewer kaj je narobe in piše tole:

Faulting application hl2.exe, version 0.0.0.0, faulting module datacache.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x0000b413.

to mi dela sam u tem špilu pa še to zadni neki dni, sm dau špil dol pa še enkrat gor, še vedno isto :(
stric google nč pamtnga ne najde, no usaj jst nism najdu, se komu kej sanja?

BLzE556 ::

Scorpia, za tisti problem niso krivi porti, krivi so IP naslovi DNS Strežnika, za t-2 glih ne vem, sam se jih pa da najdet na netu
Winners do not use drugs!

_klmn_ ::

jaz imam problem da mi pri cod2 multiplayer zamrzne računalnik. Temparature računalnika so vredu. Ve gdo kaj bi to lahko bilo narobe?

jandol99 ::

jaz imam tudi problem pri cod2
imam windows 7 in ko hočem inštalirat mi napiše da knjižica ni registrirana,vendar odprem z setup-exe
kaj naj naredim??

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Firefox se po apdejtu na 71 ne zazene vec

Oddelek: Programska oprema
101183 (646) nsa_ag3nt
»

Windows 7 - COD2 Multiplayer problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
72895 (2055) xrotek
»

Call of Duty 2 -multiplayer način ne dela

Oddelek: Igre
73982 (1560) xrotek
»

problemi z ORIGINALNIM san andreasom (windows 7)

Oddelek: Igre
71462 (1361) GabrieLeo
»

Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32

Oddelek: Pomoč in nasveti
465618 (3640) Caniggia

Več podobnih tem