Forum » Pomoč in nasveti » Blue screeni na vsake nekaj dni
Blue screeni na vsake nekaj dni
Pentium ::
Imam dokaj nadležen problem, namreč se mi pojavljajo modri zasloni na vsakih nekaj dni. Pojavili so se mi v FireFoxu (mislim, da celo na ST strani), potem sredi igre (Mafia), v Outlooku, kar tako v Explorerju, skratka čisto random. Edina prisotna stvar pri modrih zaslonih, je bila to, da sem vedno za računalnikom sedel in nekaj počel (premiki miške, itd). Napaka je bila vedno 0x0000000. Imam pa originalne Windows XP Professional SP3.
Blue screeni se pojavljajo že kake tri mesece, vendar sem imel vmes obdobje kake tri tedne, ko ni bilo nobenega in sem že mislil da je napaka odpravljena.
Računalnik je sledeč:
Pentium D 925 (2x 3.0 GHz), 4 GB RAM DDR2, GeForce 7600GT, Gigabyte GA-8I955 Royal, Seagate Barracuda 11 250 GB HD, 2x Hitachi 250 GB IDE diska, NEC DVD-RW IDE, TV tuner, 550W LC Power Green Giant.
Do zdaj sem že naredil MemTest 86+, GoldMemory, 3D Mark 05, Video Card stability test, vse je šlo skozi BP.
Sam sumim na težavo z gonilniki. Sistem je tudi čist (naložen mar 10), virusov pa tudi nisem imel nobenih.
Ima kdo kakšno idejo kaj še narediti?
Blue screeni se pojavljajo že kake tri mesece, vendar sem imel vmes obdobje kake tri tedne, ko ni bilo nobenega in sem že mislil da je napaka odpravljena.
Računalnik je sledeč:
Pentium D 925 (2x 3.0 GHz), 4 GB RAM DDR2, GeForce 7600GT, Gigabyte GA-8I955 Royal, Seagate Barracuda 11 250 GB HD, 2x Hitachi 250 GB IDE diska, NEC DVD-RW IDE, TV tuner, 550W LC Power Green Giant.
Do zdaj sem že naredil MemTest 86+, GoldMemory, 3D Mark 05, Video Card stability test, vse je šlo skozi BP.
Sam sumim na težavo z gonilniki. Sistem je tudi čist (naložen mar 10), virusov pa tudi nisem imel nobenih.
Ima kdo kakšno idejo kaj še narediti?
Pentium ::
dvomim, da bi bil napajalnik. star je malo več kot pol leta, prej je sistem stabilno delal s 420 W Macron napajalnikom.
ima kdo kakšne slabe izkušnje s temi LC Power 550W Green Giant napajalniki?
ima kdo kakšne slabe izkušnje s temi LC Power 550W Green Giant napajalniki?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 49827 (36520) | dzinks63 |
» | LC Power napajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11775 (9613) | WyattEarp |
» | +12V zelo visoko po menjavi PSU (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 10408 (9675) | Pyr0Beast |
» | Računalnik za numerično računanjeOddelek: Kaj kupiti | 2889 (2436) | zee |
» | nicjasno kupuje racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4480 (3239) | nicjasno |