Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson Yari vs. Sony Ericsson Elm
Sony Ericsson Yari vs. Sony Ericsson Elm
Daren ::
Connect pravi Yari, GSM Arena pravi Elm.
Pomembna mi je zmogljivost baterije in konkretna trša, tipkovnica. Zavedam se, da bo za to treba telefona vzeti v roke ampak vseeno, če bi lahko lastnik in/ali mobilni navdušenec podal kakšno mnenje :)
Telefon bo nasledil Nokio 6210 Classic, kar pomeni želje za ne preveč načičkan telefon ampak bolj neki stari, zanesljivi dizajn.
Pomembna mi je zmogljivost baterije in konkretna trša, tipkovnica. Zavedam se, da bo za to treba telefona vzeti v roke ampak vseeno, če bi lahko lastnik in/ali mobilni navdušenec podal kakšno mnenje :)
Telefon bo nasledil Nokio 6210 Classic, kar pomeni želje za ne preveč načičkan telefon ampak bolj neki stari, zanesljivi dizajn.
BCSman ::
sem probal pisat sms na Elmu na tistem razstavnem panoju v mobitel centru. Pa sem opazil velik zamik med klikanjem in prikazom na zaslonu, kar mi ni ravno prijetno. Mogoče je le pri razstavnem modelu tako?
Se sanja komu kako odstranit tisto bližnjico do interneta pri Elmu (desni gumb pod ekranom)? Magari s hekanjem fw-ja, samo da se znebim te židovske simobilovske fore ko vsakič poveže na vodafonovo stran in me odere za 10 centov, prekleti šalabajzerji.
pharaon ::
Verjetno boš moral dati telefon na kak servis, ki se ukvarja s tem, da ti na novo naložijo original SE firmware, samo s tem zgubiš garancijo pri simobilu, če se ne motim.
Sem imel enak problem pri SE w810i, pač sem se navadil ne pritiskat tistga gumba, en čas je celo pomagalo v nastavitvah povezovanja ustvarit net-account, ki je deloval brez proxy načina...tako se ni moglo nikoli povezati na vodafone portal...samo so to pred časom že spremenili tako, da se vseeno poveže in zaračuna.
Poskusil sem tudi update FW-ja preko svojega računalnika, vendar ikona ni izginila. Uradni servis ti to reši...seveda proti plačilu.
Če se motim, naj me kdo popravi.
Sem imel enak problem pri SE w810i, pač sem se navadil ne pritiskat tistga gumba, en čas je celo pomagalo v nastavitvah povezovanja ustvarit net-account, ki je deloval brez proxy načina...tako se ni moglo nikoli povezati na vodafone portal...samo so to pred časom že spremenili tako, da se vseeno poveže in zaračuna.
Poskusil sem tudi update FW-ja preko svojega računalnika, vendar ikona ni izginila. Uradni servis ti to reši...seveda proti plačilu.
Če se motim, naj me kdo popravi.
Aha žalostno žalostno. Kaj pa če bi Elma dal nekomu, ki je na Mobitelu, a bi mu tudi pobralo 10 centov vsakič? Bi sploh delal internet?
GeForce ::
Poskusi izbrisati nastavitve povezav in ko boš pritisnil to tipko ti bo le izpisalo da povezava ni mogoča. (no vsaj tako sem jaz rešil to na Sony Ericsson K610i)
Siddh ::
pisanje na yariju ni ravno neka dobra izkušnja(imam yarija), mislim pa da je pisanje na elmu veliko boljše, saj ima posamezne tipke in ne samo ene prevleke čez tipke kot ima yari
GeForce ::
@BSCman
ups, na to pa nisem pomislil sam ga namreč nisem uporabljal pa se je dalo tako urediti
ups, na to pa nisem pomislil sam ga namreč nisem uporabljal pa se je dalo tako urediti
Začasno sem zdaj naredil še eno internetno povezavo in ko rabim internet pač grem v nastavitve in označim simobil. Seveda vsakič ko moram s tem zgubljati čas zakolnem čez simobil (vodafone).
Ima še kdo elma tukaj in bi primerjali slike? Ker se mi zdi nekaj čudno, slika pred fotografiranjem na ekranu zgleda kul, ko pa poslikaš postane taka neostra. Pa gotovo ne potresem telefona. A je tud pri vas tako?
Ima še kdo elma tukaj in bi primerjali slike? Ker se mi zdi nekaj čudno, slika pred fotografiranjem na ekranu zgleda kul, ko pa poslikaš postane taka neostra. Pa gotovo ne potresem telefona. A je tud pri vas tako?
šernk ::
elm ne dela kakovostnih slik. K810i z 3,2MP ga na žalost pusti daleč zadaj.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
pa tudi wlan sem opazil da ni nek višek, omnia poveže na slab signal, elm ne.
hehe vem za naslednjič da ni za gledat samo na te logote kot so 5mp, gps, wlan ipd.
hehe vem za naslednjič da ni za gledat samo na te logote kot so 5mp, gps, wlan ipd.
__Devil__ ::
Imam Elm-a in sem zadovoljen z njim. Sicer me moti da je malo počasen in šteka ampak se navadiš :D. Drugače soliden telefon, vsaj wifi ma. Za tole simobil foro ko ti vedno odnese 10 centov sploh nisem vedel o.0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Ericsson ElmOddelek: Pomoč in nasveti | 937 (902) | S_ona |
» | SE elmOddelek: Mobilne tehnologije | 2281 (1856) | Ramon dekers |
» | Kater mobitel od simobila ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1059 (896) | jnce |
» | Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1738 (1560) | MC_Tom |
» | Kupiti Sony Ericsson k800i ali npr. Nokia n80, al kak drug?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2576 (1970) | aco111 |