Forum » Mobilne tehnologije » Bluetooth Samsung slušalka na N95 8GB
Bluetooth Samsung slušalka na N95 8GB
fulgur ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje. Na Nokii N95 8GB ne morem usposobiti bluetooth slušalke znamke Samsung. Ko vklopim bluetooth in dam seznanjanje z napravami, mi telefon ničesar ne najde, čeprav je slušalka vklopljena.
Hvala za pomoč fuŁ!!!
Imam eno vprašanje. Na Nokii N95 8GB ne morem usposobiti bluetooth slušalke znamke Samsung. Ko vklopim bluetooth in dam seznanjanje z napravami, mi telefon ničesar ne najde, čeprav je slušalka vklopljena.
Hvala za pomoč fuŁ!!!
Jazek ::
kolikor vem so vse bluetooth slušalke samsung kompatibilne le z telefoni samsung.
En primer:
http://etrgovina.mobitel.si/katalog/363/
En primer:
http://etrgovina.mobitel.si/katalog/363/
Law_Enforcer ::
Bluetooth je bluetooth in so vse zadeve (načeloma) kompatibilne med seboj.
Link
Slušalko daj najprej v "pairing" (ali "discoverable") mode. Preveri navodila za postopek.
Link
Your headset is compatible with most Bluetooth phones that are compliant with Bluetooth version 1.1 or higher and support the headset and/or hands-free profile(s). Ensure that your phone has Bluetooth capacity by visiting your phone manufacturer's web site.
Slušalko daj najprej v "pairing" (ali "discoverable") mode. Preveri navodila za postopek.
fulgur ::
Law Enforcer - fuuuul ti hvala... sem ju dal oba v pair mode in sedaj dela brez problema :) samo malo mi je bedno, ker sem mogel, da sem to naredil, ime telefona preimenovati v 0000 in tako mora sedaj tudi ostati, ker drugače spet ne sodelujeta tako kot bi morala
hvalaaaaaaaaaaaa fuŁ
hvalaaaaaaaaaaaa fuŁ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36547 (10974) | dope1337 |
» | Daljinec na volanuOddelek: Na cesti | 2069 (1747) | Nummy |
» | Razkrite manjkajoče specifikacije Google Glass, pridobljen rootOddelek: Novice / Android | 12776 (10179) | smash |
» | HTC Desire HD (ali kako je Symbian uporabnik prešel na Android)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3261 (1955) | damjan1980 |
» | motorola v 360!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2966 (1574) | schranzek |