Forum » Elektrotehnika in elektronika » Povečanje kabla za slušalke
Povečanje kabla za slušalke
Mare3 ::
Rad bi povečal kabel za slušalke in me zanima ako bi to naredil ker sem ene slušalke že zajebal ko sem odrezal pa je notri okoli vsake žičke plastika. Kaj priporočate naj najprej naredim ali na kakšen način se da povečati dolžino kabla.
Ni to kar misliš rad bi dodal kos kabla na eno stran od slušalk zato ker me zelo moti to da je ena slušalka daljša od druge in ne morem nikakor lepo naštimat da me nebi motilo.
ZGI ::
če so to ušesne slušalke, potem je dalši kabelj namenjen temu da si ga daš za vratom v uho, tako da imaš žico ki pelje do izvora zvoka speljano ob levi ali desni strani vratu in ne po sredini. Podaljševanje takih žic ni tako enostavno, ker imajo lakirane žice in je treba najprej lak spraviti dol.
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
Ja no saj to pravim da mene moti ker ne morem meti za vratom tega kabla. Če je pa tok teško to pol pa raj ne bom da jih ne uničim. Hvala lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei pokazal prepogljiv telefon Mate X (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19479 (14887) | Lonsarg |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51723 (44934) | matobeli |
» | Katere In-Ear slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 4511 (2856) | Ganon |
» | Gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15084 (13244) | dottor |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1519 (1256) | TheJack |