Forum » Operacijski sistemi » brisanje mape - access denied
brisanje mape - access denied
strlinka ::
pozdravljeni,
imam eno težavo. Ko želim v windows xp zbristati eno mapo, dobim odgovor access denied. Poiskusila sem sistem zagnati v safe mode (ne deluje), v windows task managerju izklopiti vse delujoče programe (ne deluje), v command "rocno" izbrisati (ne deluje). Vedno dobim isti odgovor..
"Access is denied. Make sure that that disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use."
Pomoč prosim..
Pa računalnika ne bi SPET formatirala, ker sem ga pravkar. Ali obstaja kakšna druga opcija?
Hvala za odgovor!
imam eno težavo. Ko želim v windows xp zbristati eno mapo, dobim odgovor access denied. Poiskusila sem sistem zagnati v safe mode (ne deluje), v windows task managerju izklopiti vse delujoče programe (ne deluje), v command "rocno" izbrisati (ne deluje). Vedno dobim isti odgovor..
"Access is denied. Make sure that that disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use."
Pomoč prosim..
Pa računalnika ne bi SPET formatirala, ker sem ga pravkar. Ali obstaja kakšna druga opcija?
Hvala za odgovor!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zunanji trdi disk - problem !?!Oddelek: Strojna oprema | 3036 (1723) | buttcrack |
| » | problem z nezaznavanjem diska (NUJNA POMOC)Oddelek: Strojna oprema | 2243 (1739) | LeXani |
| » | Win XP hall.dll problemOddelek: Operacijski sistemi | 1243 (1122) | Duhec |
| » | Windows server 2003 StandardOddelek: Operacijski sistemi | 1641 (1473) | kockish |
| » | Problem ob zagonu WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 2856 (2764) | TheJack |