Forum » Pomoč in nasveti » tiskanje in kartuša
tiskanje in kartuša
zelenjava ::
Pozdravljen!
Imam težavo ko hočem natisniti w wordu tekst, mi ga zelo slabo natisne. Kot da bi bilo zelo malo barve, a barve črne imam še polovico kartuše, barvne pa tudi.Naštimano imam na visoko kvaliteto tiskanja, polno barvo a zakaj noče če je še pol kartuše.Ali je možno, da je krivo to ker nisem tiskal že 3 mesece.Če je to mi prosim povejte kako se lahko to težavo odpravi.Hvala za pomoč.
Imam težavo ko hočem natisniti w wordu tekst, mi ga zelo slabo natisne. Kot da bi bilo zelo malo barve, a barve črne imam še polovico kartuše, barvne pa tudi.Naštimano imam na visoko kvaliteto tiskanja, polno barvo a zakaj noče če je še pol kartuše.Ali je možno, da je krivo to ker nisem tiskal že 3 mesece.Če je to mi prosim povejte kako se lahko to težavo odpravi.Hvala za pomoč.
arkham ::
Možno je tudi to, ker že dolgo nisi tiskal, glede na to, da ti kaže, da imaš kartušo še dovolj polno.
fosil ::
Pri inkjetih se zasuši barva, če zadeve nekaj časa ne uporabljaš.
V gonilnikih oziroma nadzornem programu za printer poišči program za čiščenje glave oziroma kartuše.
V gonilnikih oziroma nadzornem programu za printer poišči program za čiščenje glave oziroma kartuše.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 37996 (28644) | Tomi |
» | Tiskalnik A3Oddelek: Kaj kupiti | 950 (784) | simple |
» | nova kartuša ne printa modreOddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1527) | anika87 |
» | Kateri tiskalnik/multifunkcijsko napravo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3414 (3264) | Karen |
» | Ocvirk tednaOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4092 (2763) | desperados |