Forum » Konzole » [XBox360] Igre za otroke
[XBox360] Igre za otroke
Jst ::
Hey.
Potreboval bi nekaj iger za otroke oziroma igre, ki jih lahko brez problema zastopijo in igrajo otroci.
Vse igre, ki jih poznam sam, so namenjene odraslim. Otroci pa težko igrajo takšne igre, ker ne razumejo niti zgodbe niti ne znajo uporabljati kontrol, ki so, roko na srce, včasih težke tudi za odrasle.
Torej, pozna kdo kaj takšnih naslovov?
lp,
./m
Potreboval bi nekaj iger za otroke oziroma igre, ki jih lahko brez problema zastopijo in igrajo otroci.
Vse igre, ki jih poznam sam, so namenjene odraslim. Otroci pa težko igrajo takšne igre, ker ne razumejo niti zgodbe niti ne znajo uporabljati kontrol, ki so, roko na srce, včasih težke tudi za odrasle.
Torej, pozna kdo kaj takšnih naslovov?
lp,
./m
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
opeter ::
Na Wiiju je ogromno iger za otroke.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
XsenO ::
Lego igre (Starwars , Indiana JOnes), igre po kašnem animiranem filmu, We love Katamari, Športne igre(fifa), dirkalne igre,..
1 + 1 = 1
ManDriver ::
Recimo serija Cars (temelječa na istoimenskem risanem filmu), pa take fore...
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
Jst ::
Preveč prosim, če bi rad točne naslove? Prosim?
Kolega ima nekaj otrok, od 5 do 10 let in pravi, da se še on včasih ne znajde s kontrolami. Ko je kupil Just Cause 2, sem tudi jaz probal, in vam povem, da še po pol ure, sem ga spraševal v stilu "Kje je hook? Kako menjam pištole? itd..."
Zato bi mu rad našel vsaj nekaj naslovov, ki so idiot-proof, da ne bo otrok igral Fife 2010, ter se na polno veselil, ko si je dajal avtogole. (Scena je bila smešna za umreti..)
Kolega ima nekaj otrok, od 5 do 10 let in pravi, da se še on včasih ne znajde s kontrolami. Ko je kupil Just Cause 2, sem tudi jaz probal, in vam povem, da še po pol ure, sem ga spraševal v stilu "Kje je hook? Kako menjam pištole? itd..."
Zato bi mu rad našel vsaj nekaj naslovov, ki so idiot-proof, da ne bo otrok igral Fife 2010, ter se na polno veselil, ko si je dajal avtogole. (Scena je bila smešna za umreti..)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
kmetek ::
Pred 10 letom sploh ne bi smel igrati iger. Tako kot včasih. Druženje s sovrstniki in družabne igre. Ne pa antisocialna vzgoja.
Ja, kapitalizem rulz.
Ja, kapitalizem rulz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So igre otročje? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8918 (6999) | gruntfürmich |
» | Zbiratelji iger (fizičnih)Oddelek: Igre | 4585 (3536) | bajsibajsi |
» | Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14094 (11591) | opeter |
» | Katere računalniške igrice za otroke 5-6 let (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17651 (16434) | Unknown_001 |
» | Katere igre za otroke starosti do 7 let predlagate?Oddelek: Igre | 7606 (6827) | BozidarB |