Forum » Programska oprema » Program za izklop sekundarnega diska
Program za izklop sekundarnega diska
mtya ::
Ali kdo ve ali obstaja program ki bi izklopil slave disk? V comp sem dal enga starga, pa je ful glasn, pa mam gor sam musko... Zdj me pa zanim ač bi ga loh s kakšnim programom izklopu za tist cajt k neb puslušu muske...
- polepsal: bluefish ()
bluefish ::
Pravzaprav lahko že znotraj Win določiš, da se disk ob daljšem delovanju samodejno izklopi. Kateri operacijski sistem imaš?
Duhec ::
Težka bo, sploh, če je slave disk še kak ide in ne sata priklop.
Rešitev je, da daš slave disk lepo v neko zunanjo USB škatlo in ga imaš priklopljenega v USB kot zunanjega in če ti gre na živce, ga enostavno preko "Varno odstranjevanje strojne opreme" lepo izklopiš.
Rešitev je, da daš slave disk lepo v neko zunanjo USB škatlo in ga imaš priklopljenega v USB kot zunanjega in če ti gre na živce, ga enostavno preko "Varno odstranjevanje strojne opreme" lepo izklopiš.
jurre ::
obstaja, ker sem nekaj imel vcasih, samo se ne spomnim imena. Zdle malo googlam pa sem nasel Hard Disk Sleeper oz. HD sleeper, samo je star program ko zemlja
mtya ::
ja sj to mam d mi ga automatsko izklapla, uporablam pa windows 7 proffesional... ok tnx bom preveru...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Notranji disk v zunanji diskOddelek: Strojna oprema | 3935 (3639) | Duhec |
» | DISK prepoznan a nemogoče do datotek!Oddelek: Strojna oprema | 2002 (1819) | WinXP |
» | pri okroglem IDE kablu je disk glasnejšiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1758 (1523) | Pudding |
» | Težava z prepoznavanjem diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1012) | mili |
» | RAID kontrolerji na mama platahOddelek: Strojna oprema | 1582 (1285) | Pizzicato |