Forum » Loža » Elektronski odganjalci klopov
Elektronski odganjalci klopov
Rhuantavan ::
A je kdo tukaj že preizkusil te razne elektronske odganjalce klopov? Se obnesejo? Zanima me tudi ali so hkrati učinkoviti tudi proti drugemu mrčesu (komarji)?
http://damjanmozetic.si
krneki0001 ::
Zaradi dveh psov in veliko sprehodov v naravo, sem si omislil elektronski odganjevalec zalege kot so klopi in komarji. Zadnja 4 leta nisem dobil nobenga klopa.
Zadeva je pa tak obesek, ki piska. Vsake pol leta zamenjam baterijo in to je to.
Pomaga, če nimaš luči prižgane in okna odprtega na stežaj.
Zadeva je pa tak obesek, ki piska. Vsake pol leta zamenjam baterijo in to je to.
boogie_xlr je izjavil:
Ko je kolega vtaknu zadevo v vtičnco, je meu še več komarjev v sobi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Rhuantavan ::
krneki0001 je izjavil:
Zaradi dveh psov in veliko sprehodov v naravo, sem si omislil elektronski odganjevalec zalege kot so klopi in komarji. Zadnja 4 leta nisem dobil nobenga klopa.
No, saj jaz sem imel v mislih prav tak obesek, ne hišno napravo. Ok, si bom omislil enega, potem pa bomo videli kako deluje.
http://damjanmozetic.si
AngelOfDeath ::
krneki0001 je izjavil:
boogie_xlr je izjavil:
Ko je kolega vtaknu zadevo v vtičnco, je meu še več komarjev v sobi.
Katerega pa ?
edit: Slovnica
koyotee ::
najbolj pomaga če se po cunjah pošpricaš z biokilom, ter da imaš konce hlač v nogavicah in seveda majico v hlačah
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
49106 ::
koyotee ::
ja ja, kot pajac varjanta :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Bleeh ::
Ja men bi tud to pršlo kej prov ma majo radi :P. Kaj to je kokr en obesk? To okol vrata nosš al ki? :D
krneki0001 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google in Univerza Jamesa Cooka dosegla velik uspeh pri iztrebljanju komarjevOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10739 (7676) | 7982884e |
» | Dovzetnost za klopeOddelek: Loža | 2076 (1483) | harmony |
» | Kaj uporabljate proti bolham na psih in mačkih?Oddelek: Loža | 2025 (1909) | krneki0001 |
» | Koliko klopov je okuženih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21477 (18895) | mirage |
» | Gensko "izboljšani" komarji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11110 (7498) | guest #44 |