Forum » Pomoč in nasveti » AC3 problem
AC3 problem
Jure2k ::
Včasih se mpredvaja, spet drugič ne predvaja nobenega zvoka. To se dogaja odkar sem posnel radplayer. Ali je to že kdo rešil?
Zanima me tudi, če se da zvok iz računalnika nekako programsko ojačat, da ne bom gledal tako tihih filmov. DVD seveda
Zanima me tudi, če se da zvok iz računalnika nekako programsko ojačat, da ne bom gledal tako tihih filmov. DVD seveda
Tito ::
Glede ojačanja zvoka poznam ultra dobro rešitev. link je tukaj. Na isti strani pa je tudi kodek za AC3, ki meni dela imenitno. Če še potem ne bo delalo, potem pa zbriši raplayer, počisti register in poskusi ponovno posnet codec.
Imam povezano na dokaj soliden Phillipsov stolp. Pomoje je analogen, ker nima nobenih digitalnih izhodov.
razen enga optičnega, ampak ne vem, če je ojačan.
razen enga optičnega, ampak ne vem, če je ojačan.
Sej Tito je dal dobro stran. Tm sm dubu tist ojačevalc (programski) in zadeva deluje, pa tud problemov z AC3 nimam več.
gumby ::
sprašujem zato, ker sem imel tudi sam probleme z AC3 zvokom v AVI filmih - nikakor mi ni uspelo spraviti zvoka na digitalni izhod od SBLive (DVD-ji so delali v redu, tudi DTS zvok). Poskusil sem praktično vse predvajalnike, in edini, ki je spravil skozi AC3, je BSPlayer... slava mu
BlackHole ::
BsPlayer je car za AC3.
Jure, mene pa zanima, koliko ti koristi film z AC3 zvokom, če imaš vezano analogno preko stolpa.
Jure, mene pa zanima, koliko ti koristi film z AC3 zvokom, če imaš vezano analogno preko stolpa.
BlackHole: nimam 6 zvočnikov, če to misliš. Mam 4 zvočnike u dnevni sobi, dva spredaj, pa dva zadaj. AC3 zvok je pa kristalno čist, bojš, kot Mp3 al pa kakšna druga piz..d.rija.
Če si pravilno posnel, potem mora biti to tam, kjer vse druge nastavitve za zvok in video nastavljaš. Aja, a si omogočil dedynamic filter tko kot je na predzadnji sliki?
Če si pravilno posnel, potem mora biti to tam, kjer vse druge nastavitve za zvok in video nastavljaš. Aja, a si omogočil dedynamic filter tko kot je na predzadnji sliki?
Narcos Satanicos ::
Ja je omogečn u BS, naredu sm tud vse tko da ne vem? A tist okn bi modu dobit direkt iz bs playerja?
Ja v BSPlayerju klikneš na desen gumb miške in izbereš properties-->Dedynamic to je to, tukej potem nastavljaš, ampak se ne splača pretiravat, če ni dobr posnet zvok, lahko poka in praska.
deggial ::
A je ta stvar samo za divx-e,ki imajo zvok posnet v AC3 in če je,ali obstaja kaj podobnega za tiste ki imajo mp3 zvok?
CaqKa ::
a mi lahko kdo tisti dedynamic filter pošle na imejl? bi ga sporbal jaz v wmpju usposobit.. verjenot ne more bit težko z vobsubom ga loadat
Sej je bil link prejle. Ga bom dal še enkrat.
L I N K
Deggial, večinoma mam divxe z mp3 zvokom in po pravic povedan tam še bolj prav pride, ker so nekateri filmi z odurno tihim zvokom. Na kratko dela tud z MP3.
L I N K
Deggial, večinoma mam divxe z mp3 zvokom in po pravic povedan tam še bolj prav pride, ker so nekateri filmi z odurno tihim zvokom. Na kratko dela tud z MP3.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jure2k ()
deggial ::
Ma ne vem,meni ta stvar ne dela.Sem nastavil po navodilih, v Bs playeryu se pravilno pojavi dodatna nastavitev dedynamic properties,
vendar ko premikam oba drsnika gor ali dol je zmeraj enaka glasnost,
gumba apply pa sploh ne morem pritisnit.Kaj ima ta filter probleme z
win xp ali je treba še kaj nastavit da bo delalo?
vendar ko premikam oba drsnika gor ali dol je zmeraj enaka glasnost,
gumba apply pa sploh ne morem pritisnit.Kaj ima ta filter probleme z
win xp ali je treba še kaj nastavit da bo delalo?
Zdajle sem poskusil in v XP deluje normalno. Sem najprej pomislil, da se ojača samo, če gledam na TV, vendar ni res. Razlika je na stolpu pri televiziji znatno bolj opazna, ampak se zvok ojača tudi na navadnih računalniških zvočnikih.
Lahko poskusiš dat drsnik čisto do konca, če ti bo začelo nagravžno bobnet in hreščat, potem ti dela normalno, samo preforsirano, zato jaz uporabljam default vrednost, ker mi ojača ravno prav.
Lahko poskusiš dat drsnik čisto do konca, če ti bo začelo nagravžno bobnet in hreščat, potem ti dela normalno, samo preforsirano, zato jaz uporabljam default vrednost, ker mi ojača ravno prav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11339 (5147) | Sarimner |
» | Audio v divx in xvid ipd. filmihOddelek: Zvok in slika | 1743 (1559) | Wu-MaSTeR |
» | AC3 glasnostOddelek: Zvok in slika | 2215 (2000) | TallCezar |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2548 (1486) | franc3e |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1425 (1183) | gumby |