Forum » Loža » Photoshop CS4 barve
Photoshop CS4 barve
mayhem ::
Pozdravljeni....
Zanima me kako se v photoshopu poveča barve posamično.
Naprimer samo rdečo,plavo itd.........ali mi prosim gdo opiše,ki se s tem ukvarja.
Hvala vnaprej.
Lep pozdrav
Zanima me kako se v photoshopu poveča barve posamično.
Naprimer samo rdečo,plavo itd.........ali mi prosim gdo opiše,ki se s tem ukvarja.
Hvala vnaprej.
Lep pozdrav
Lep pozdrav.....
MrBrdo ::
klikneš na levi tisto trenutno izbrano barvo (tam v toolboxu spodaj, kjer imaš obe izbrani barvi) in potem maš desno od palete ki se odpre vrednosti R, G, B (številke med 0-255). če eno od teh številk povečaš boš povečal intenziteto tiste barvne komponente...
poleg tega imaš tudi na desni nekje sliderje za posamezne barvne komponente za trenutno izbrano barvo (ne vem na pamet kako se imenuje, tam kjer je info, swatches, itd...)
EDIT: sori narobe sem te razumel ampak vidim da si že našel kar si rabil..
poleg tega imaš tudi na desni nekje sliderje za posamezne barvne komponente za trenutno izbrano barvo (ne vem na pamet kako se imenuje, tam kjer je info, swatches, itd...)
EDIT: sori narobe sem te razumel ampak vidim da si že našel kar si rabil..
MrBrdo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MrBrdo ()
mayhem ::
Aha hvala sem pa tud v Hue saturation dobil po nekih navodilih.
Hvala za pomoč.
Lp
Hvala za pomoč.
Lp
Lep pozdrav.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocena spletne trgovine - estetika, funkcionalnostOddelek: Izdelava spletišč | 3069 (1802) | SandiP11 |
» | Adobe izdal mobilno verzijo KulerjaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6679 (5473) | Nummy |
» | Ozadje map v windowsih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (1281) | ST-777 |
» | Photoshop/ImageReady: izvoz slice-a kot transparentnega gifaOddelek: Programska oprema | 1334 (1276) | Oven-2k |
» | slikanje z digitalcem pri isti resoluciji - različno veliki fajli?Oddelek: Zvok in slika | 2170 (1717) | Quikee |