Forum » Pomoč in nasveti » diskpart /clean
diskpart /clean
techfreak :) ::
Pozdravljeni,
Naredil sem "manjšo" napako in po pomoti izbrisal podatke o particijah s programom diskpart in možnostjo clean.
Zanima me, kako bi lahko obnovil te podatke?
Večinoma so programi za obnovitev namenjeni NTFS particijam, v mojem primeru pa imam GPT tabelo in eno HFS+ ter eno NTFS particijo.
Preizkusil sem program testdisk, vendar ni našel particij oz. je našel napačne, z napačno velikostjo in napačnih tipom.
Je že kdo imel podobno situacijo in jo je rešil? Hvala že vnaprej.
Naredil sem "manjšo" napako in po pomoti izbrisal podatke o particijah s programom diskpart in možnostjo clean.
Zanima me, kako bi lahko obnovil te podatke?
Večinoma so programi za obnovitev namenjeni NTFS particijam, v mojem primeru pa imam GPT tabelo in eno HFS+ ter eno NTFS particijo.
Preizkusil sem program testdisk, vendar ni našel particij oz. je našel napačne, z napačno velikostjo in napačnih tipom.
Je že kdo imel podobno situacijo in jo je rešil? Hvala že vnaprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | winxp in linux izmenjava datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1547 (1448) | grozni |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7240 (5701) | Mavrik |
» | Povozil napačno particijo z Nortom ghostom!!! Kako dobit podatke nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1051) | HitriPepe |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3559 (2789) | smirnof |
» | Win98 & Win NT dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (1091) | su37 |