Forum » Mobilne tehnologije » brezžična slušalka na 100 metrov - bluetooth
brezžična slušalka na 100 metrov - bluetooth
leon72 ::
Imam eno težko vprašanje.
Vodim skupine po mestih in bi jim rad pripovedoval po brezžičnem avdio sistemu. Obstaja več rešitev, najenostavnejša je PMR, ni pa optimalna.
Prihajajo mi zelo čudne ideje, kot npr. sledeča. Nakupil bi 20 brezžičnih slušalk, ki bi jih povezal z neko napravo (račuanlnik, gsm, drugo), s katero bi oddajal svoj glas (največkrat pripoved), vsi ostali pa bi me poslušali brez možnosti govora.
Je možno oddajati dovolj močan signal, da bi do 100 metrov dosegal vsaj 20 slušalk?
Ima kdo še kakšno drugačno idejo?
Lp
Leon
Vodim skupine po mestih in bi jim rad pripovedoval po brezžičnem avdio sistemu. Obstaja več rešitev, najenostavnejša je PMR, ni pa optimalna.
Prihajajo mi zelo čudne ideje, kot npr. sledeča. Nakupil bi 20 brezžičnih slušalk, ki bi jih povezal z neko napravo (račuanlnik, gsm, drugo), s katero bi oddajal svoj glas (največkrat pripoved), vsi ostali pa bi me poslušali brez možnosti govora.
Je možno oddajati dovolj močan signal, da bi do 100 metrov dosegal vsaj 20 slušalk?
Ima kdo še kakšno drugačno idejo?
Lp
Leon
leon72 ::
sedaj sem na spletu našel neko usb anteno, ki prenaša do 300 metrov po bluetooth tehnologiji.
http://www.sena.com/products/industrial...
sedaj se vprašanje lahko spremeni, če bi se to dalo povezati v neko mobilno napravo, ki bi oddajala na 20 slušalk hkrati.
Leon
http://www.sena.com/products/industrial...
sedaj se vprašanje lahko spremeni, če bi se to dalo povezati v neko mobilno napravo, ki bi oddajala na 20 slušalk hkrati.
Leon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54GL (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6725 (3080) | Senitel |
» | Nakup slušalkOddelek: Kaj kupiti | 686 (611) | tireleap |
» | katere slušalke kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1449 (1283) | miko 55 |
» | Blue tooth slušalke za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (2198) | Boomer1911 |