Forum » Na cesti » Avtoradio konektorji vprašanje
Avtoradio konektorji vprašanje
Zvezdica27 ::
lp,
na to se pa res ne spoznam: menjal bi avtoradio in res nimam časa s tem se ukvarjati: Pioneer bi zamenjal za Sony - vendar pa konektorji niso isti, kar me je kar malo začudilo (sem mislil, da obstaja nek standardni Europriključek).
Je potrebno vse prevezati ali se da boditi kake priročne adapterje za prgišče evrov?
Hvala,
zz
na to se pa res ne spoznam: menjal bi avtoradio in res nimam časa s tem se ukvarjati: Pioneer bi zamenjal za Sony - vendar pa konektorji niso isti, kar me je kar malo začudilo (sem mislil, da obstaja nek standardni Europriključek).
Je potrebno vse prevezati ali se da boditi kake priročne adapterje za prgišče evrov?
Hvala,
zz
bircaboy ::
Zvezdica27 ::
lp,
Pioneer ima tega standardnega, ja.
Sony (prijateljev) ima drugačnega in ni standardnega . Zato sprašujem.
zz
Pioneer ima tega standardnega, ja.
Sony (prijateljev) ima drugačnega in ni standardnega . Zato sprašujem.
zz
St235 ::
Obstaja neskončno pretvrnikov. pri nas se prodajajo za par deset EUR na ebay po par EUR. Slika zgoraj so ISO konektorji, Če ima takšne tvoj avto potem išči Iso-Sony (model). Sam me čudi da aftermarket Sony autoradio nima standardnih prključkov, ponavadi so to problemi original avtoradijev ,ki se ugrajujejo v avto. V tem primeru pač iščeš pretvornik model avta v ISO.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priključitev avtoradiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5217 (4946) | dottor |
» | Zaščita za cd avtoradioOddelek: Na cesti | 1896 (1531) | Dr_M |
» | Zamenjava Avtoradija Z NOVIMOddelek: Loža | 3491 (2828) | WinXP |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15886 (12495) | Damjan Jagar |
» | Kater avtoradio in katere zvočnike? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6112 (4518) | dunker |