Forum » Programiranje » 2 knjigi o Basicu menjam za pivo
2 knjigi o Basicu menjam za pivo
ali3n ::
...zakaj v to temo in ne med oglase - zato, ker upam, da jih dobi tist, ki ga to RES zanima! Pa škoda mi jih je vršt v kanto...
Skratka - pospravljal sem "računalniško omaro" in naletel na dva muzejska primerka:
- Susan Curran, Ray Curnow: Prvi koraki v Basicu, Delavska enotnost, 1985, 162 strani
- Jure Špiler: Basic - Uvod v računalništvo in programski jezik Basic, samozaložba, 1984, 156 strani
Če komu prideta ti dve knjigi prav - mu jih rade volje odstopim za ceno enega hladnega piva (+ morebitna poštnina, če nisi iz Ljubljane). kontakt po mejlu.
(lahko pa ta postmoderator mirne volje prestavi med oglase...)
Skratka - pospravljal sem "računalniško omaro" in naletel na dva muzejska primerka:
- Susan Curran, Ray Curnow: Prvi koraki v Basicu, Delavska enotnost, 1985, 162 strani
- Jure Špiler: Basic - Uvod v računalništvo in programski jezik Basic, samozaložba, 1984, 156 strani
Če komu prideta ti dve knjigi prav - mu jih rade volje odstopim za ceno enega hladnega piva (+ morebitna poštnina, če nisi iz Ljubljane). kontakt po mejlu.
(lahko pa ta postmoderator mirne volje prestavi med oglase...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja starejše audio opremeOddelek: Loža | 1207 (884) | drzni86 |
» | Za koliko prodat, če sploh?Oddelek: Strojna oprema | 1177 (665) | s1m0n |
» | Kateri routerOddelek: Kaj kupiti | 2054 (1240) | Steinkauz |
» | bi prosil za cenitev mojga kompa mogoče prodamOddelek: Kaj kupiti | 1218 (990) | boštjan |
» | Kam s staro rač. opremo?Oddelek: Strojna oprema | 1070 (943) | Lio |