Forum » Loža » Jankovicu je dolgcas
Jankovicu je dolgcas
Mr.B ::
Glej Mondeo je rekel, da o financah tem nimam pojma, saj nimam pojma kaj je partnerstvo, kaj šele nimam primerne formalne izobrazbe iz Slovenske Ekonomije ? Torej vprašaj njega, jas samo vem, da se morda da zgraditi cenejši stadion, ki sedaj že kaže da akustično ni primeren za koncerte. Govori pa se, da bo država dala kar velik delež preko NLB, za nasedlo naložbo. Torej, kaj misliš, izobraziti delavke, da ne bodo breme države kar je danes garantirano, ali investirati v nasedlo naložbo ? Sedaj pa kar deli delež NLB-ja v EUR nasedle naložbe, s številom delovne populacije v Sloveniji, pa se povprašaj, koliko je to bruto na prebivalca. Hm če bi bil ti investitor naložbe, kako bi se odločil, če ti projekt predstavijo kot nasedla naložba, brez finančne konstrukcije. Toliko da se držimo teme ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Ramon dekers ::
Evo poglejmo si samo dolg ki ga prikazuje Zoki:
31.12.2006
54.391.532EUR
31.12.2009
125.431.041EUR
torej je dolg: 131%
In še podatki ministrstva za finance:
31.12.2006
55.854.416EUR
31.21.2009
200.950.761
torej je tu dolg 258% bravo zoki.
Poglejte video na:
http://24ur.com/novice/slovenija/foto-j...
Tu je prikazano kako smo dražja zdravila plačevali za mestne projekte recimo.
Kaj vas jeb... v glavo tale zoki:)ali pa delate pri njem
edit ministrstvo za finance in mol še podatkov ne znata uskladiti, da bi vsaj lagali tako kot se spodobi:)
31.12.2006
54.391.532EUR
31.12.2009
125.431.041EUR
torej je dolg: 131%
In še podatki ministrstva za finance:
31.12.2006
55.854.416EUR
31.21.2009
200.950.761
torej je tu dolg 258% bravo zoki.
Poglejte video na:
http://24ur.com/novice/slovenija/foto-j...
Tu je prikazano kako smo dražja zdravila plačevali za mestne projekte recimo.
Kaj vas jeb... v glavo tale zoki:)ali pa delate pri njem
edit ministrstvo za finance in mol še podatkov ne znata uskladiti, da bi vsaj lagali tako kot se spodobi:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
bluefish ::
@Mr.B: Če gre denar preko NLB, potem stanje ni nič drugačno kot v primeru Vegrada in Celovških dvorov in kopice drugih posojil, ki jih banke izdajajo na dnevni ravni (ne govorim o posojilih fizičnim osebam).
Sam se na podlagi podatkov, ki jih talajo mediji z vseh strani, ne bi loteval tovrstnega odločanja. Je prej potrebni poznati realne podatke.
Glede izobrazbe delavk pa je bilo v tisti temi tudi omenjeno, da je najprej sploh potrebno imeti pojem, kaj bodo te delavke delale, ne pa jih izobraževati o podkovanju konjev.
Sploh pa, zakaj točno delavke Preventa? Se tako hudo razlikujejo od tisočev drugih brezposelnih?
Sam se na podlagi podatkov, ki jih talajo mediji z vseh strani, ne bi loteval tovrstnega odločanja. Je prej potrebni poznati realne podatke.
Glede izobrazbe delavk pa je bilo v tisti temi tudi omenjeno, da je najprej sploh potrebno imeti pojem, kaj bodo te delavke delale, ne pa jih izobraževati o podkovanju konjev.
Sploh pa, zakaj točno delavke Preventa? Se tako hudo razlikujejo od tisočev drugih brezposelnih?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Dej blueFish, kaj misliš kako se NLB dokapitalizira. A misliš da ta denar države ne gre v minus države in dolg države. Mislim kaj denar kar pade za nasedle naložbe ? Zakaj pa misliš da se banka še vedno ni dokapitalizirala, ali pa zgodba NLB-ja, kjer sem povedal kako se reši Celovške dvore, in banka bajno zasluži, no morda pa to ni v interesu, saj imajo še druge nepremičninske pufe.
Dej če je banka državna, v državni lasti, in če dela minus, gre ta minus v deležu direktno v dolg države, vključno z dokapitalizacijo.
Po drugi stvari pa blueFish ne smatraš potrebe, da bi izobrazil naroda, ne samo zato da bi preko plačevanja davkov le ta prispeval pri zmanjševanju dolga države, tebi se to zdi absurd, ti bi jih dal raje ? na cesto v breme države. Ups sej so, aha zato država ni podjetje, ker če te delavke izbriše, se bo smatralo za kak genocid. Toliko o pomešanih pojmih kako mora delati država in kako podjetje.
Dolg cca 130 mil EUR, lahko direktno vidiš iz proračuna občine za leto 2009. Koliko je dolga letos, pa lahko ve samo DURS. Torej je lahko res najmanj 200 milEUR. Samo tu se ne upošteva ti. Računovodskega pojma dela na zalogo. In teh 200 milEUR, bodo Ljubljančani morali vrniti, tako ali drugače. Samo upajo lahko naslednji župani, da se trend izseljevanja iz Ljubljane ne bo nadaljeval, ker bo življenje v Ljubljani postajalo vedno dražje.
Dej če je banka državna, v državni lasti, in če dela minus, gre ta minus v deležu direktno v dolg države, vključno z dokapitalizacijo.
Po drugi stvari pa blueFish ne smatraš potrebe, da bi izobrazil naroda, ne samo zato da bi preko plačevanja davkov le ta prispeval pri zmanjševanju dolga države, tebi se to zdi absurd, ti bi jih dal raje ? na cesto v breme države. Ups sej so, aha zato država ni podjetje, ker če te delavke izbriše, se bo smatralo za kak genocid. Toliko o pomešanih pojmih kako mora delati država in kako podjetje.
Dolg cca 130 mil EUR, lahko direktno vidiš iz proračuna občine za leto 2009. Koliko je dolga letos, pa lahko ve samo DURS. Torej je lahko res najmanj 200 milEUR. Samo tu se ne upošteva ti. Računovodskega pojma dela na zalogo. In teh 200 milEUR, bodo Ljubljančani morali vrniti, tako ali drugače. Samo upajo lahko naslednji župani, da se trend izseljevanja iz Ljubljane ne bo nadaljeval, ker bo življenje v Ljubljani postajalo vedno dražje.
Samuel ::
@Moris
Proračun prihodki 2006: 233M EUR
Proračun prihodki 2010: 334M EUR
Občina se lahko zadolži še za najmanj 50M EUR.
@Mr.B
Ne ti nimaš nobene formalne izobrazbe iz ekonomije, ali česarkoli blizu temu. Ne blefiraj, ker točno veš, da je tako. V bistvu sem prepričan, da ždiš doma in te financira država ali pa oči/mami. Definitvno je temu tako.
Plus to, sem prepričan, da je nekaj s tabo narobe. Nek vzrok je, da se ne moreš normalno zaposlit. Zakaj? Zato, ker tolikokrat kot sem jaz tebi razložil določene stvari, jih še nisem nobenemu v življenju. A sprašuješ/trdiš popolnoma enake stvari (opet tole o akustiki stadiona?? - z akustiko stadiona je namreč vse ok; problematična je dvorana, ker še ni dokončana, manjka zvočna protiodbojna zaščita na izpostavljenih delih), čeprav si dobil že x-krat odgovore na to.
Proračun prihodki 2006: 233M EUR
Proračun prihodki 2010: 334M EUR
Občina se lahko zadolži še za najmanj 50M EUR.
@Mr.B
Ne ti nimaš nobene formalne izobrazbe iz ekonomije, ali česarkoli blizu temu. Ne blefiraj, ker točno veš, da je tako. V bistvu sem prepričan, da ždiš doma in te financira država ali pa oči/mami. Definitvno je temu tako.
Plus to, sem prepričan, da je nekaj s tabo narobe. Nek vzrok je, da se ne moreš normalno zaposlit. Zakaj? Zato, ker tolikokrat kot sem jaz tebi razložil določene stvari, jih še nisem nobenemu v življenju. A sprašuješ/trdiš popolnoma enake stvari (opet tole o akustiki stadiona?? - z akustiko stadiona je namreč vse ok; problematična je dvorana, ker še ni dokončana, manjka zvočna protiodbojna zaščita na izpostavljenih delih), čeprav si dobil že x-krat odgovore na to.
bluefish ::
@Mr.B: Jasno mi je, da so morebitne izgube banke nazadnje res pokrite na tak ali drugačen način iz proračuna,... vendar to hkrati pomeni, da mora banka prenehati izvajati kreditno dejavnost - da ja ne bo izgubila kakega evra.
O delavkah pa res ne bi. Težko namreč pričakuješ, da bodo osebe, ki so ob pridobljeni službi popolnoma prekinile z vsakršnim izobraževanjem, nenadoma skočile v šolske klopi in se pričele zaposlovati na lastno pobudo. In še enkrat - kaj jih boš izobrazil, ko pa delovnih mest menda primanjkuje povsod?
Da ne govorim o primeru Mure, ko so v enem od skupinskih intervjujev delavke skočile v luft (češ, naj se spet učimo po 25. letih dela), ko jim je novinarka omenila možnost prekvalifikacije
O delavkah pa res ne bi. Težko namreč pričakuješ, da bodo osebe, ki so ob pridobljeni službi popolnoma prekinile z vsakršnim izobraževanjem, nenadoma skočile v šolske klopi in se pričele zaposlovati na lastno pobudo. In še enkrat - kaj jih boš izobrazil, ko pa delovnih mest menda primanjkuje povsod?
Da ne govorim o primeru Mure, ko so v enem od skupinskih intervjujev delavke skočile v luft (češ, naj se spet učimo po 25. letih dela), ko jim je novinarka omenila možnost prekvalifikacije
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
MadMicka ::
Mr. B, sej ti nisi Ljubljančan, kaj bi se sekiral. Dej povej, od kje teb trend o izseljevanju iz Ljubljane? A is čist nor
http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?...
Največja absolutna rast števila prebivalcev zabeležena v Ljubljani
http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?...
Največja absolutna rast števila prebivalcev zabeležena v Ljubljani
Mondeo, pa si pogledal moj link na proračun občine Ljubljana. Jaz s svojim znanje znam takoj zaračunati minus 110 milEUR. To je knjigovodski minus, to ni minus aka aha stroškov smo imeli 110 milEUR, priliva pa 200 milEUR. Toliko o moji formalni izobrazbi, samo matematika mi pa gre. No morda so pa Finančnem ministrstvu in Dursu nesposobni ljudje, pa ne znajo tako kot župan računati.
BlueFish Če jih država ne prisili, pa jim država da 100EUR manj, kot bi če bi delale 8 ur za šivalnim strojem, ja koji K pa bi. A bi ti šel se jebat v drugo službo, če lahko za razliko raje doma malo pošivaš, tako na črno pa zaslužiš, čisto free neobdavčeno ?
Toliko vašem sarkazmu.
BlueFish Če jih država ne prisili, pa jim država da 100EUR manj, kot bi če bi delale 8 ur za šivalnim strojem, ja koji K pa bi. A bi ti šel se jebat v drugo službo, če lahko za razliko raje doma malo pošivaš, tako na črno pa zaslužiš, čisto free neobdavčeno ?
Toliko vašem sarkazmu.
Ne ne, Mr.B je še kako Ljubljančan. Preveč je zagret za tole Ljubljano...
V glavnem, Ljubljana je povečala zadolženost (tudi zaradi nakupa več sto stanovanj), ampak povečala je tudi občutno prihodke mestnega proračuna. Trenutno je nekje v povprečju zadolženosti slovenskih občin.
V glavnem, Ljubljana je povečala zadolženost (tudi zaradi nakupa več sto stanovanj), ampak povečala je tudi občutno prihodke mestnega proračuna. Trenutno je nekje v povprečju zadolženosti slovenskih občin.
USS Liberty ::
>>>>>>>>>Dej povej, od kje teb trend o izseljevanju iz Ljubljane? A is čist nor
Slovenci se masovno selijo iz LJ v prstan občin okoli Ljubljane... V LJ se pa masovno selijo prebivalci iz ex Yu republik, ki ustvarjajo pozitiven selitveni prirast Ljubljane...
Slovenci se masovno selijo iz LJ v prstan občin okoli Ljubljane... V LJ se pa masovno selijo prebivalci iz ex Yu republik, ki ustvarjajo pozitiven selitveni prirast Ljubljane...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
MadMicka ::
Že mogoče USS Nimitz, ampak jaz kot čistokrven Slovenec in Ljubljančan imam za soseda raje prebivalca ex YU, kot pa slovenca kot si ti. Stvar okusa.
hamax ::
Statistiko prosim. ktnxbie
Čudno je to, da bi to masovno migracijo iz Ljubljane morali zaznati v enormnemu porastu prodanih nepremičnin okoli Ljubljane.
No nič od tega. Torej bullshit.
Od kod sploh pobirate take??
No nič od tega. Torej bullshit.
Od kod sploh pobirate take??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Evo statistike, po občinah :
Kar se tiče statistike, je statistika za leto 2008, in TO ZA ČAS tik pred krizo.
Sedaj poglej sledeči podatek 2010 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Vidi kaj zanimivega v letu 2008. Tisti tretji stolpec Smeško a ne
Sedaj poglej sledeči podatke 2009 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Sedaj poglej sledeči podatke 2008 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Sedaj poglej sledeči podatke 2007 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Še v števikah, čisti grobi podatki
Ljubljana 2010 279653 134951 144702 259963 120587 139376 19690 14364 5326
Ljubljana 2009 278314 134182 144132 259748 120405 139343 18566 13777 4789
Ljubljana 2008 276091 132489 143602 259681 120388 139293 16410 12101 4309
Ljubljana 2007 267760 128869 138891 252273 117290 134983 8581 6237 2344 6906 5342 1564
Zadnje tri kolone so tujci. Število prebivalcev z državljanstvom slovenije ostaja med letom 2008 do 2010 konstantno. Problem prirasta je pa zanimivo gledati v zadnjih treh kolonah, kar se nanaša na tujo delovno silo. torej 268 prebivalcev Slovenije proti 3280 prebivlacev tuje delovne sile torej prirast tujcev je več kot 10x večji.
Jebeš če statistike ne gledaš globalno tako samo ozko. Lahko pa primerjate leto 2007 proti letu 2008.
Kar se tiče statistike, je statistika za leto 2008, in TO ZA ČAS tik pred krizo.
Sedaj poglej sledeči podatek 2010 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Vidi kaj zanimivega v letu 2008. Tisti tretji stolpec Smeško a ne
Sedaj poglej sledeči podatke 2009 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Sedaj poglej sledeči podatke 2008 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Sedaj poglej sledeči podatke 2007 : http://www.stat.si/doc/statinf/05-si-00...
Še v števikah, čisti grobi podatki
Ljubljana 2010 279653 134951 144702 259963 120587 139376 19690 14364 5326
Ljubljana 2009 278314 134182 144132 259748 120405 139343 18566 13777 4789
Ljubljana 2008 276091 132489 143602 259681 120388 139293 16410 12101 4309
Ljubljana 2007 267760 128869 138891 252273 117290 134983 8581 6237 2344 6906 5342 1564
Zadnje tri kolone so tujci. Število prebivalcev z državljanstvom slovenije ostaja med letom 2008 do 2010 konstantno. Problem prirasta je pa zanimivo gledati v zadnjih treh kolonah, kar se nanaša na tujo delovno silo. torej 268 prebivalcev Slovenije proti 3280 prebivlacev tuje delovne sile torej prirast tujcev je več kot 10x večji.
Jebeš če statistike ne gledaš globalno tako samo ozko. Lahko pa primerjate leto 2007 proti letu 2008.
Ziga Dolhar ::
Ramon dekers je izjavil:
V tej državi prilezeš samo tako do malo boljšega standarda če se fuka... s predsednikom države naprimer tako kot vasilka sancin, ki je totalno nesposobna in bo sedaj celo pristala kot nek slovenski arbiter. Čestitam slovenija!
Link prosim!
(Da je totalno nesposobna in da bo "kot nek slovenski arbiter".)
https://dolhar.si/
Ne ne.. saj punca je sposobna, ampak saj veš. Bila je aktvina zagovornica arbitražnega sporazuma. Vsaj na TVju je nascala vse tam v studiu.
In zdaj je okarakterizirana kot "totalno nesposobna". Če je ona nesposobna, kako so nesposobni šele tisti na nasprotni strani, ki jih je deklasirala.
In zdaj je okarakterizirana kot "totalno nesposobna". Če je ona nesposobna, kako so nesposobni šele tisti na nasprotni strani, ki jih je deklasirala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Mondeo :: danes, 21:04:52citiraj #Čudno je to, da bi to masovno migracijo iz Ljubljane morali zaznati v enormnemu porastu prodanih nepremičnin okoli Ljubljane.
Veš MONDEO, ker si prodajalec megle, sem ti zanalašč dal še statistiko 2007. Sedaj pa začni o prepovedani statistiki nepremičninskega trga v Sloveniji, no daj podaj podatke za okolico Ljubljane, pa potem še za samo Ljubljano. Morda boš pa rekel, da gradimo za tujce. Sej sem vedel kako se pri nas prodajajo nepremičnine, kaj šele da bi našli prazna stanovanja, in poslovne prostore.
Ajde daj sedaj svoje realne podatke, ali boš prodajal meglo ? Na temo nepremičninskega trga. No lahko pa odpreš tisto staro temo, o nepremičninah.
Kuga?? Prebivalstvo Ljubljane narašča. In od leta 2007 naprej. Pika. Kaj naj jaz tebi zdaj dokazujem?
To sem vedel že prej.
To sem vedel že prej.
Okapi ::
Že mogoče USS Nimitz, ampak jaz kot čistokrven Slovenec in Ljubljančan imam za soseda raje prebivalca ex YU, kot pa slovenca kot si ti.+1 Itak jih pa imam, ker sem u Fužinama
O.
Že mogoče USS Nimitz, ampak jaz kot čistokrven Slovenec in Ljubljančan imam za soseda raje prebivalca ex YU, kot pa slovenca kot si ti.+1 Itak jih pa imam, ker sem u Fužinama
jz pa v jok in na drevo, ker me dva slovenofoba s Fužin ne bi mela za soseda...
Evo Mondeo prodajaš meglo.
enormnemu porastu prodanih nepremičnin okoli Ljubljane
ker me dva slovenofobaČe je tu kje kakšen slovenofob, je to tisti, ki napiše:
Sram me je, da pripadam temu bednemu narodu in da sem državljan te bedne podlapske srbije...
O.
>>>>>>>>>>Če je tu kje kakšen slovenofob, je to tisti, ki napiše:
vidva z micko me samo utrjujeta v prepričanju, da me je sram pripadati narodu, kjer dva prestavnika tega naroda, ki baje pripadata tistemu najbolj "strpnemu" in najbolj "naprednemu" delu tega naroda, napišeta, da z nekom ne bi hotela bit soseda, pa čeprav ga ne poznata osebno, ga še nikoli nista videla, o njem pa vesta samo to, da ima malo drugačno politično prepričanje in svetonazor kot vidva... Pri kakšnem drugem osebku, ki ne bi bil Slovenec kot recimo jaz, vaju pa takšna ista stališča kot jih jaz tukaj zagovarjam seveda ne bi motila in bi vidva "strpeneža" takega človeka seveda takoj imela za soseda...
Meni pa vaju ne bi bilo noben problem imeti za soseda, seveda, če bi se v moji bližini kulturno obnašala, to je edini pogoj, ki ga jaz pričakujem od sosedov...
vidva z micko me samo utrjujeta v prepričanju, da me je sram pripadati narodu, kjer dva prestavnika tega naroda, ki baje pripadata tistemu najbolj "strpnemu" in najbolj "naprednemu" delu tega naroda, napišeta, da z nekom ne bi hotela bit soseda, pa čeprav ga ne poznata osebno, ga še nikoli nista videla, o njem pa vesta samo to, da ima malo drugačno politično prepričanje in svetonazor kot vidva... Pri kakšnem drugem osebku, ki ne bi bil Slovenec kot recimo jaz, vaju pa takšna ista stališča kot jih jaz tukaj zagovarjam seveda ne bi motila in bi vidva "strpeneža" takega človeka seveda takoj imela za soseda...
Meni pa vaju ne bi bilo noben problem imeti za soseda, seveda, če bi se v moji bližini kulturno obnašala, to je edini pogoj, ki ga jaz pričakujem od sosedov...
o njem pa vesta samo to, da ima malo drugačno politično prepričanje in svetonazor kot vidva...Je čisto dovolj. Če bi lahko izbiral sosede, bi vedno izbral takega, ki za Slovence ne misli, da so beden narod, in za Slovenijo, da je bedna podalpska Srbija. Mi sploh ni treba vedeti, kakšen si videti, ker mi videz ljudi ni pomemben, osebno pa takšnih ljudi tudi nimam nobene posebne želje spoznavati.
Pri kakšnem drugem osebku, ki ne bi bil Slovenec kot recimo jaz, vaju pa takšna ista stališča kot jih jaz tukaj zagovarjam seveda ne bi motilaA je treba grdo podtikati? Pri vsakem bi me takšna stališča enako motila.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
uh, gospod Okapi je pa kar čez nič postal pravi domoljub in nacional patriot. Najbrž je sedaj celo član hervardi in tuje.si.... zelo ga moti etiketiranje Slovenije in Slovencev, nisem pa še opazil, da bi ga kaj motila podobna etiketiranja Slovenije in Slovencev, ki so se na tem portalu že večkrat zgodila s strani pripadnikov "svobodomislenega" "naprednega" levega dela forumašev... najbrž okapi tega ni opazil, ali pa ni imel časa, da bi to opazil, saj je v preteklih mesecih imel veliko dela, ko je branil hrvaške interese v zvezi z mejo s Slovenijo....
Gospod Okapi, moja stališča v zvezi s Slovenijo in Slovenci lahko vzameš kot premik proti levemu "zdravemu", "naprednemu" polu, saj konec koncev pri nas recimo en "svobodomiselen" "napreden" multikulturni novinar z afriškimi koreninami Seku M Conde Slovence javno označuje za zaplankane živali, levičarji ga pa za nagrado trepljajo po rami in mu za nagrado dodelijo napredovanje v službi na javni rtv in mu celo podelijo viktorja. Samo res najbolj beden narod dopušča, da ga žali in z njim pometa celo nek Conde...
Gospod Okapi, moja stališča v zvezi s Slovenijo in Slovenci lahko vzameš kot premik proti levemu "zdravemu", "naprednemu" polu, saj konec koncev pri nas recimo en "svobodomiselen" "napreden" multikulturni novinar z afriškimi koreninami Seku M Conde Slovence javno označuje za zaplankane živali, levičarji ga pa za nagrado trepljajo po rami in mu za nagrado dodelijo napredovanje v službi na javni rtv in mu celo podelijo viktorja. Samo res najbolj beden narod dopušča, da ga žali in z njim pometa celo nek Conde...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()
donfilipo ::
USS Liberty je izjavil:
USS...takole gre. Po US se zgledujemo. In tam je bil najprej ku-klux-klan. Vseeno, ali čeh ali moravec po poreklu, 'zamurca' so tepli. In v tem so našli neko navidezno tolažbo in 'plemensko' enotnost. Also ni važno, ali čeh, ali srb, ali slovenec. No potem gre pa naprej....zdaj smo pri stopnji, ko bo treba priznati, da tudi barva v bistvu ne pomeni neke nujne kvalitativne razlike. Da je KKK preživel. Da so obarvani lahko zanimive face z IZREDNO lepo zvenečim SLOVENSKIM jezikom, in da nismo bili stoletja ograjeni kot opice v zoo-ju.
To načeloma nosi strpnejši in mirnejši svet. Je pa jasno, da hudič ne počiva. Pojavili se bodo tudi srbski nacionalizmi v sloveniji (sem jih že kanček videl:) in tudi črni rasizmi, ko bo število obarvanih preseglo neko omembe vredno število. (če bo, ker dokler smo 'sirotinja', tako denarno, kot duhovno, ne bo:) Takrat pa nemara prideš na vrsto. Boš pozvan in podprt! Do takrat pa v bistvu samo kličeš hudiča. In ga rediš. Jankovič je moj kurac srb in še manj levičar! Pika. Malce razuma vsake toliko ne škodi.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
PaX_MaN ::
saj konec koncev pri nas recimo en "svobodomiselen" "napreden" multikulturni novinar z afriškimi koreninami Seku M Conde Slovence javno označuje za zaplankane živali, levičarji ga pa za nagrado trepljajo po rami in mu za nagrado dodelijo napredovanje v službi na javni rtv in mu celo podelijo viktorja. Samo res najbolj beden narod dopušča, da ga žali in z njim pometa celo nek Conde...
Slovence? Ne, tebe:
[...] mi razlaga o tem, kako naj se poberemo tja, od koder smo prišli.
USS Liberty je izjavil:
USS...takole gre. Po US se zgledujemo. In tam je bil najprej ku-klux-klan. Vseeno, ali čeh ali moravec po poreklu, 'zamurca' so tepli. In v tem so našli neko navidezno tolažbo in 'plemensko' enotnost. Also ni važno, ali čeh, ali srb, ali slovenec. No potem gre pa naprej....zdaj smo pri stopnji, ko bo treba priznati, da tudi barva v bistvu ne pomeni neke nujne kvalitativne razlike. Da je KKK preživel. Da so obarvani lahko zanimive face z IZREDNO lepo zvenečim SLOVENSKIM jezikom, in da nismo bili stoletja ograjeni kot opice v zoo-ju.
To načeloma nosi strpnejši in mirnejši svet. Je pa jasno, da hudič ne počiva. Pojavili se bodo tudi srbski nacionalizmi v sloveniji (sem jih že kanček videl:) in tudi črni rasizmi, ko bo število obarvanih preseglo neko omembe vredno število. (če bo, ker dokler smo 'sirotinja', tako denarno, kot duhovno, ne bo:) Takrat pa nemara prideš na vrsto. Boš pozvan in podprt! Do takrat pa v bistvu samo kličeš hudiča. In ga rediš. Jankovič je moj kurac srb in še manj levičar! Pika. Malce razuma vsake toliko ne škodi.
Ma daj ne bluzi. Jankovič je čisti srb, in deluje v skladu z vlado.
Kar se tiče neke multikulturne družbe, pa se dajmo zgledovati še po Kitajski, me zanima koliko priseljencev belskega ali črnskega porekla boš ti videl tam, družba pa kljub temu funkcionira zelo dobro. No ali pa vzemimo Tajsko, (da se ne bodo spet se kaki tepci našli in rekli da imajo strog režim in tako ali tako dovolj delovne sile) kjer so se hoteli reveži z indije imigrerati tja, no kljub prepolnemu čolnu jih je tajska obalna straža spokala na odprto morje tako da so jih reševali indijci ali burmanci. Pa đamij pa teh pizdarij ne boš videl tam, da ne govorimo da lahko dobiš državljanstvo šele pod pogoji kot so upokojitev in določeno število $.
Pri nas pa z veselim srcem vzamemo vse. Ni čudno da nas bodo azijci povozili.
Ma zresnimo se naši slovenčki pač mislijo da so res prvi na svetu ko jim to rečejo npr. zorkovič, čeprav v tujini sploh niso bili.
Ma mene je sram da sem slovenec žal, zase vedno rečem da sem rus. Pa še manj problemov je s prikazovanjem države.
Pa đamij pa teh pizdarij ne boš videl tam,
Bul. Šit.
There are over 45,000 mosques in China today
Aja, Tajska. Še vedno bulšit:
There are 3,494 mosques in Thailand.[1] Many of them are located in Southern Thailand[2], with up to 170 with Bangkok itself.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Klaatu ::
Bul. Šit.
There are 3,494 mosques in Thailand.[1] Many of them are located in Southern Thailand[2], with up to 170 with Bangkok itself.
Na Kitajskem gre za muslimane v Sinkiangu, ki so avtohtoni, a pod vztrajnim pristikom oblasti v Pekingu, da jim izbrišejo lastno kulturno identiteto. Tako kot Tibetancem.
Verjetno gre na Tajskem prav tako za avtohtone muslimane, tj. tam so že + 1000 let.
Ramon dekers je izjavil:
Ne pezdekaj. Če si rus si pač rus. Lepo ni, sramota pa tudi ne:)
Jankovič pa ni rus. Tudi srb ne. Mati je slovenka, oče srb. Večino življenja je preživel v sloveniji in nekaj v jugoslaviji. Državljanstvo ima slovensko. Vrednost je dodajal v glavnem v okviru slovenije.
In jasno, če na vsak način hočeš, da ga bodo v 'multikulturni' ljubljani izvolili, ga napadeš s srbinom in levičarjem. Take zastonj reklame si pa vsaj po moje ne zasluži.
Ramon dekers je izjavil:
Ne pezdekaj. Če si rus si pač rus. Lepo ni, sramota pa tudi ne:)
Jankovič pa ni rus. Tudi srb ne. Mati je slovenka, oče srb. Večino življenja je preživel v sloveniji in nekaj v jugoslaviji. Državljanstvo ima slovensko. Vrednost je dodajal v glavnem v okviru slovenije.
In jasno, če na vsak način hočeš, da ga bodo v 'multikulturni' ljubljani izvolili, ga napadeš s srbinom in levičarjem. Take zastonj reklame si pa vsaj po moje ne zasluži.
Lepo da verjameš zgodbicam, sem vesel zate!Jankovič dela samo v korist tega naroda lol Not:)
Bul. Šit.
Na Kitajskem gre za muslimane v Sinkiangu, ki so avtohtoni, a pod vztrajnim pristikom oblasti v Pekingu, da jim izbrišejo lastno kulturno identiteto. Tako kot Tibetancem.
Verjetno gre na Tajskem prav tako za avtohtone muslimane, tj. tam so že + 1000 let.
Jap, seveda se ne strinjam s tem kar delajo Tibetancem in preseljevanjem kitajcev v Tibet da jim zbrišejo kulturo a vseeno se mi zdi prav da ne dovolijo pizdarij takšnih kot jih delajo in povzročajo muslimani in romi v evropi. Poglejte ujgure kaj jim Kitajci delajo:)
http://www.siol.net/svet/novice/2009/10...
Tajska in Kitajska se vstrajno borita proti preseljevanjem in kakršni koli nadvladi veroizpovedi, na ilegalne priseljence odgovarjajo tudi z orožjem.
Zgodovina sprememb…
Ramon dekers je izjavil:
Lepo da verjameš zgodbicam, sem vesel zate!Jankovič dela samo v korist tega naroda lol Not:)
Tako pač razmišljate rusi:) Jaz pa vem, da Jankovič dela predvsem v svojem lastnem interesu. In da ta ni nujno vedno v skladu niti z ljubljanskim, kaj šele slovenskim interesom.
Ampak srb pa kljub temu NI. In so redke vasi, kjer bi oznaka rojen v jugoslaviji, pripomogla k temu, da človek, če ima namazane besede in vklesan nasmeh, predvsem pa kremenit žiro račun, ne bil izvoljen za župana.
Mora nekaj manjkati najmanj na glavi, če ne v njej, da izbereš take taktike boja proti tajkunom v ljubljani!
Ramon dekers je izjavil:
Tako pač razmišljate rusi:) Jaz pa vem, da Jankovič dela predvsem v svojem lastnem interesu. In da ta ni nujno vedno v skladu niti z ljubljanskim, kaj šele slovenskim interesom.
Ampak srb pa kljub temu NI. In so redke vasi, kjer bi oznaka rojen v jugoslaviji, pripomogla k temu, da človek, če ima namazane besede in vklesan nasmeh, predvsem pa kremenit žiro račun, ne bil izvoljen za župana.
Mora nekaj manjkati najmanj na glavi, če ne v njej, da izbereš take taktike boja proti tajkunom v ljubljani!
Izbrisani in romi tudi niso rusi, so čistokrvni slovenci. Jah važno da glave ki volijo takšnega slovenca res razmišljajo s svojo glavo, ki žal nedelujejo tako kot bi bilo za narodov blagor, postavijo mu celo spomenik.
edit poglej samo ta tvoj stavek še enkrat! Ali ni logično da če človek dela v lastne interese ne more delati v skladu z ljubljanskimi in slovenskimi interesi.
Zgodovina sprememb…
Izbrisani in romi se znajo pokazati za bolj prebrisane od celega štaba slovenske osamosvojitve in entlosunga:) Ker kljub cingljajočemu žlobudranju in štetju kupov mark, opažam tako subjektivno, da je priseljenih vedno več, slovenci pa razmišljajo predvsem z lačno ritjo. In to potencialno enkrat lahko postane nevarno!
Ni pa rečeno da ravno z jankovičem, ker je ta po moje nekako v gimnaziji zaklel pri bogu in titu, da bo tako imenovanim čistokrvnim slovencem (od poštarja Harima:), dokazal, da je perfekten in boljši, na tej slovenski zemlji. No včasih mu tudi kak miljonček spodleti pomotoma v familjarno denarnico:)
Romi pa če pazijo na število, tako ali tako živijo vsaj 2x bolje od slovencev. Vsaj na gorenjskem je tako, kjer pa jih res ni neka težka masa in strnjena dolga naselja.
"Ali ni logično da če človek dela v lastne interese ne more delati v skladu z ljubljanskimi in slovenskimi interesi."
Ni logično. Pri takem poslu kot je župan, se interesi tako fino prepletejo, posebej če si ambiciozen menadžer, da je skoraj resnično pomota, če kaj mazneš:)
Ni pa rečeno da ravno z jankovičem, ker je ta po moje nekako v gimnaziji zaklel pri bogu in titu, da bo tako imenovanim čistokrvnim slovencem (od poštarja Harima:), dokazal, da je perfekten in boljši, na tej slovenski zemlji. No včasih mu tudi kak miljonček spodleti pomotoma v familjarno denarnico:)
Romi pa če pazijo na število, tako ali tako živijo vsaj 2x bolje od slovencev. Vsaj na gorenjskem je tako, kjer pa jih res ni neka težka masa in strnjena dolga naselja.
"Ali ni logično da če človek dela v lastne interese ne more delati v skladu z ljubljanskimi in slovenskimi interesi."
Ni logično. Pri takem poslu kot je župan, se interesi tako fino prepletejo, posebej če si ambiciozen menadžer, da je skoraj resnično pomota, če kaj mazneš:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Tajska in Kitajska se vstrajno borita proti preseljevanjem in kakršni koli nadvladi veroizpovedi, na ilegalne priseljence odgovarjajo tudi z orožjem.
Noup:
While China doesn't officially encourage immigration, it has made it increasingly easy to get long-term visas. Usually, all it takes is an invitation from a local company or $500 to a broker to write one.
There are more than 450,000 people in China with one- to five-year renewable residence permits, almost double the 230,000 in 2003. An additional 700 foreigners carry the coveted green cards introduced in 2004.
[...]
Over 20 years, the government has gradually allowed its own Muslim minority to rebuild institutions that were devastated by state-sponsored attacks on Islam during the Cultural Revolution. Islamic schools have opened, and scholars of Islam are being encouraged to go abroad to pursue their studies. Unlike Christians, China's estimated 20 million Muslims are considered an ethnic minority, a status that confers certain protections and privileges.
Vem nekaj. Igor ta Bavčarjev ima IQ čez 130. Policijo ima v malem prstu. Ne pa pod komando. Jankovič ga je ovajal kot vaški špicelj. Javno in uradno. Če bi imel KAJ res dosegljivega in kaznivega za bregom, potem je Bavčiju ali treba popraviti um, ali pa je Zoki tako spreten, da pač nič ne pomaga. Razen seveda prave levice Za kar pa se je Igor včasih tudi imel.
Ali pa slabo slišim, kar pomeni, da vihar že pihlja a trušča še ne čutimo:)
Ali pa slabo slišim, kar pomeni, da vihar že pihlja a trušča še ne čutimo:)
Ramon dekers je izjavil:
pajade in ti verjameš temu?haha, kakšna naivnost.
No, pa se potrud pa daj kak link za svoje "na Tajskem pa Kitajskem ni džamij, pa muslićev, lajk, sploh! Pa ful se borita, deb jih vn spravla/izgnala, a veššššš!"
Ramon dekers je izjavil:
No, pa se potrud pa daj kak link za svoje "na Tajskem pa Kitajskem ni džamij, pa muslićev, lajk, sploh! Pa ful se borita, deb jih vn spravla/izgnala, a veššššš!"
ljudem kot si ti nima smisla pojasnjevat in razlagat, če še ni bil nikoli zunaj iz svoje rodne vasi in ni videl nikoli sosednjega hriba!
Ravno takšni kot ti, Moris, so tisti, ki še nikoli niso nikjer bili, in potem kvasijo bedarije o Tajski brez mošej.
O.
O.
ok to je popolnoma muslimanska dežela, res je imate prav! jankovič pa je bil sofinancer đamij in mušej ki so nasrane po celi aziji lol!
aja pa če bi bil pismen bi si prebral tole!http://www.siol.net/svet/novice/2009/10...
Ramon dekers je izjavil:
aja pa če bi bil pismen bi si prebral tole!http://www.siol.net/svet/novice/2009/10...
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 23750 (20153) | Gregor P |
» | Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91473 (86011) | lexios |