Forum » Loža » Jankovicu je dolgcas
Jankovicu je dolgcas
Ramon dekers ::
Pa saj ne dojame no. Pač bo plačeval teh 30 centov, no 60 no ali pač 90, saj ni važno bodo pa urejeni parki ceste, ni da ni. Pač malo se bo poznalo pri plači in to je to.
Nevem od kje si dojel da iščem nepremičnino?
Tisti ki je pameten in ima izpolnjene določene pogoje bo odšel iz Slovenije. Beg možganov. Potem pa bodo tisti ki bodo ostali lahko jankoviča volili, spali z njim, pač delali kar jim bo naročil.
Nevem od kje si dojel da iščem nepremičnino?
Tisti ki je pameten in ima izpolnjene določene pogoje bo odšel iz Slovenije. Beg možganov. Potem pa bodo tisti ki bodo ostali lahko jankoviča volili, spali z njim, pač delali kar jim bo naročil.
Samuel ::
Ah, a še nisi ugotovil, kam je šel ta denar? Bogi. V vaške šole, ceste in tako dalje. Saj ne pomeni to, da je nekdo dal v žep in ima te 2 milijardi.
Razumem, razumem tvoje nebuloze. Mi je čisto jasno, da si se izgubil v njih. Rabiš kakšno vrv, da se te potegne ven?
sploh nisem pisal tebi
Razumem, razumem tvoje nebuloze. Mi je čisto jasno, da si se izgubil v njih. Rabiš kakšno vrv, da se te potegne ven?
Ramon dekers je izjavil:
Nevem od kje si dojel da iščem nepremičnino? .
sploh nisem pisal tebi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
in ceste se prenavlajo vsako leto na istih odcepih.kako torej ne gre to nekomu v žep?(ali se pač umetno ustvarjajo delovna mesta?)
Denar iz ministrva za šolstvo pa gre v projekte za stožice.
Denar gre tudi za obresti, ki se bodo vlekle še xx let!
Denar iz ministrva za šolstvo pa gre v projekte za stožice.
Denar gre tudi za obresti, ki se bodo vlekle še xx let!
djordjevic ::
Ah, a še nisi ugotovil, kam je šel ta denar? Bogi. V vaške šole, ceste in tako dalje. Saj ne pomeni to, da je nekdo dal v žep in ima te 2 milijardi.
sploh nisem pisal tebi
To sem že davno napisal, pa se je takrat opazka prikladno 'spregledala', kdor česa noče dojeti, pa tako ne bo nikoli dojel.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Mr.B ::
Mondeo, veš ti dam frazo, ki se je že pojavila : lako s tuđžim kurcem po koprivah.
PS : Mondeo, ko pahorček reče da smo Avtoceste preplačali za dve miljardi, pa se ne vpraša, komu so ta drobiž razdelili, razmisli, ko deliš tiste 2 miljardi, s številom zaposlenih v Sloveniji, brez vštetih obresti.
PS : Mondeo, ko pahorček reče da smo Avtoceste preplačali za dve miljardi, pa se ne vpraša, komu so ta drobiž razdelili, razmisli, ko deliš tiste 2 miljardi, s številom zaposlenih v Sloveniji, brez vštetih obresti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Ramon dekers je izjavil:
in ceste se prenavlajo vsako leto na istih odcepih.kako torej ne gre to nekomu v žep?(ali se pač umetno ustvarjajo delovna mesta?)
Denar iz ministrva za šolstvo pa gre v projekte za stožice.Denar gre tudi za obresti, ki se bodo vlekle še xx let!
A v vaši občini država nič ne sofinancira?
Mondeo, veš ti dam frazo, ki se je že pojavila : lako s tuđžim kurcem po koprivah.PS : Mondeo, ko pahorček reče da smo Avtoceste preplačali za dve miljardi, pa se ne vpraša, komu so ta drobiž razdelili, razmisli, ko deliš tiste 2 miljardi, s številom zaposlenih v Sloveniji, brez vštetih obresti.
ja, ja
Pahor s temi dvemi milijardami nima čisto nič. To je naša draga SLS zakuhala in množica njihovih prometnih ministrov, ki so se vrstili v praktično vseh vladah od osamosvojitve naprej. Zakaj pa misliš, da je SLS tako močna v teh žepnih občinah, nasejanih okoli avtocestnega križa? Pač župan se je "zmenil" in pripeljal novo cesto v občino, sezidal novo šolo, dvorano itd. Nabiranje političnih točk. Mi pa imamo 2 mrd minusa in mi jih bomo odplačevali, tako kot čisto vsak izdatek, ki jih ima država. Preveč si paranoičen, to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Okapi ::
Kako je dobil dovoljenje za zaporo cest tovornjakov vse lepo pove, kako jankovič seže totalno povsod.Ja, pa še Bavčarja bo v zapor spravil. Res je maher, tale Zoki. Ko bo čez 10 let predsednik, pride pa še Janša na vrsto
Tisti ki je pameten in ima izpolnjene določene pogoje bo odšel iz Slovenije.Kaj še čakaš? Aja, določene pogoje
Denar iz ministrva za šolstvo pa gre v projekte za stožice.Očitno ne veš, da ministrstva za šolstvo sploh nimamo. Naj ti prišepnem, imamo ministrstvo za šolstvo in šport. http://www.mss.gov.si/
O.
Ja, pa še Bavčarja bo v zapor spravil. Res je maher, tale Zoki. Ko bo čez 10 let predsednik, pride pa še Janša na vrsto
Super je tale zoki, najbolje da ga poskusiš spraviti v posteljo. Narodni heroj res!
Kaj še čakaš? Aja, določene pogoje
Točno!
Očitno ne veš, da ministrstva za šolstvo sploh nimamo. Naj ti prišepnem, imamo ministrstvo za šolstvo in šport. http://www.mss.gov.si/
res nisem vedel da obstaja ministvor za šolstvo in šport hvala da si mi ti to povedal.
no pa so raja/ovce dobili kar so želeli! res sem vesel ko vidim njihove vesele obrazke po dnevniku kako hitijo tja:)
Super je tale zoki, najbolje da ga poskusiš spraviti v posteljo. Narodni heroj res!
Kaj še čakaš? Aja, določene pogoje
Točno!
Očitno ne veš, da ministrstva za šolstvo sploh nimamo. Naj ti prišepnem, imamo ministrstvo za šolstvo in šport. http://www.mss.gov.si/
res nisem vedel da obstaja ministvor za šolstvo in šport hvala da si mi ti to povedal.
V glavnem, super tekma na super stadionu! Zmagal smo! Grem spat :)
no pa so raja/ovce dobili kar so želeli! res sem vesel ko vidim njihove vesele obrazke po dnevniku kako hitijo tja:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Mr.B ::
Dejta fanta (mondeo, in djordjevic)o vajinih spregledanih opazkah, ki jih jaz ne vidim, vidva pa tako samo-pravična pa vidita vse. Zakaj se ti ljudje, ki so zaradi volitev, se napajali iz denarja za Avtoceste, ter gradili šole, parke infrastrukturo, ne pridejo na plano, in pokažejo, kako so delali v dobro državljanov, in ne samo za stolček v službi z visokim doprinosom, naslednjega mandata. In zakaj so to tako na skrivaj, donatorsko.
Kaj misliš kako bi na proračun danes vplivale te miljarde prišparanega denarja...
Vama dam še večji ZaJEURb. Koliko misliš da bi lahko samo na račun nižjega obroka /obresti kredita za avtoceste, katerega breme plačujeta verjetno tudi vidva, zgradili za lokalen skupnosti potrebnih objektov, ko sta omenila Šole, Vrtce, zelenice, ceste, itd.. Temu se reče delati v dobro lokalne skupnosti in državljanov, in ne za naslednji mandat.
In fanta tri slabe poslovne odločitve sem naštel od Zokija, toliko o uspešnosti vašega managerja.
Kaj misliš kako bi na proračun danes vplivale te miljarde prišparanega denarja...
Vama dam še večji ZaJEURb. Koliko misliš da bi lahko samo na račun nižjega obroka /obresti kredita za avtoceste, katerega breme plačujeta verjetno tudi vidva, zgradili za lokalen skupnosti potrebnih objektov, ko sta omenila Šole, Vrtce, zelenice, ceste, itd.. Temu se reče delati v dobro lokalne skupnosti in državljanov, in ne za naslednji mandat.
In fanta tri slabe poslovne odločitve sem naštel od Zokija, toliko o uspešnosti vašega managerja.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
pa saj so delal v dobro državljanov, pač bodo ljudje dali malo več za vrtce, ali pa jih bodo vozili v sosednjo občino, a pazi, zvečer bo lahko družina gledala nogomet, na štadionu!
Sedaj čakam samo še đamijo!Ko se naredi še to se mi bodo uresničile vse skrite želje!
Sedaj čakam samo še đamijo!Ko se naredi še to se mi bodo uresničile vse skrite želje!
Daj povej, kaj ti še manjka do selitve v tujino. Mogoče pa lahko kako pomagamo.
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
luli ::
Daj povej, kaj ti še manjka do selitve v tujino. Mogoče pa lahko kako pomagamo.
Prvo moraš nekaj ustvariti, potem pa lahko takole pošiljaš ljudi naokrog. Dokler pa visiš na proračunu pa raje bodi tiho.
Prvo moraš nekaj ustvariti, potem pa lahko takole pošiljaš ljudi naokrogPrvič - nikogar nikamor ne pošiljam, samo enemu, ki bi rad šel, bi pomagal.
Dokler pa visiš na proračunu pa raje bodi tiho.Drugič - nismo vsi kot ti. Nekateri se preživljamo z lastnim delom na prostem trgu.
O.
Karaya 52 ::
Zapora za tovornjakarje ostaja na delu obvoznice do preklica. Ko se oblast ustraši ljudstva se inšpekcija ob izjavi obupanega podizvajalca spravi na delo in v roku parih ur oceni da 200 tovornjakov predstavlja nevarnost porušitve objektov. Državna podjetja si po drugi strani lahko privoščijo neplačevanje prispevkov, za kakršnokoli ukrepanje pa so potrebni ne vem kakšni dokazi - vsi so naenkrat brez moči. Zanimivo, na vip tribuni so bili poleg direktorice DARS (ki je AC zaprla par ur pred navodili inšpektorata) prisotni prav vsi večji izvajalci avtocestnega križa.
Slovenija je postala navadna mlakuža, kjer lahko vsak dela po svoje dokler ne stopi elitašu na rep - takrat se nanj vsuje cel državni aparat in vsi očitki o neučinkovistosti državne uprave zbledijo ob hinavskem legalizmu in hitrosti aparatčikov. Ob vprašanju zakaj zapirajo AC otrpnejo, izjavijo da so na malici, in real time pa mrzlično iščejo zakonsko podlago za pravkar storjeno bedarijo. Toliko da bodo imeli apologeti širni Sloveniji kaj za na forum nalimat!
Slovenija je postala navadna mlakuža, kjer lahko vsak dela po svoje dokler ne stopi elitašu na rep - takrat se nanj vsuje cel državni aparat in vsi očitki o neučinkovistosti državne uprave zbledijo ob hinavskem legalizmu in hitrosti aparatčikov. Ob vprašanju zakaj zapirajo AC otrpnejo, izjavijo da so na malici, in real time pa mrzlično iščejo zakonsko podlago za pravkar storjeno bedarijo. Toliko da bodo imeli apologeti širni Sloveniji kaj za na forum nalimat!
da 200 tovornjakov predstavlja nevarnost porušitve objektov.Ta s preobtežitvijo je lovska. Sigurno noben strokovnjak ni ocenil, da bi se lahko kaj podrlo, ampak je verjetno kakšen birokrat in/ali novinar kaj napačno razumel, ali pa si je nekdo, ki pojma nima, na hitro izmislil nek izgovor. Uradni vzrok je sigurno oviranje prometa ali kaj v tem smislu. Če se predvideva povečan promet, je običajna praksa, da se kamione preusmerja ali izloča.
O.
luli ::
Drugič - nismo vsi kot ti. Nekateri se preživljamo z lastnim delom na prostem trgu.
Seveda! Tako kot je Jankovič z lastnim delom in denarjem postavil stadion.
USS Liberty ::
Hm.. koliko koncertov se napoveduje, ti sploh ne bom razlagal (ker tudi ne smem, ker je tajna).
Zakaj pa bi bila to kakšna tajna? Če kaj res veš, kar drugi ne vemo, povej, ker drugače je samo nakladanje. V MOLu mečejo vsemogoče šlogarske napovedi okoli te dvorane in štadiona. Tudi to, da bo NK Olimpijo hodilo v povprečju gledat 10.000 gledalcev in da bodo od Olimpije dobili 45.000 evrov na tekmo za uporabo štadiona, kar je skregano z zdravo pametjo...
Me je pa glede koncertov zadnjič skoraj zadela kap, ko so v Odmevih navedli podatek, da nova Stožiška dvorana ni primerna za največje koncerte, kot recimo koncert lady ga ga, ker konstrukcija kupole ni projektirana, da zdrži takšno težo, da bi na njo obesili tako težko opremo, kot se uporablja na takšnih velikih koncertih. Nova zagrebška arena seveda zmore tudi takšne obremenitve.
V studiu Odmevov je sedel tudi model arhitekt iz biroja sadar-vuga, ki so projektirali to dvorano in ni nič zanikal tega podatka glede neprimernosti dvorane za največje koncerte, tako da očitno ta podatek drži, kar je zaskrbljujoče...
Očitno smo s to dvorano dobili nekaj takega kot prekmurske avtoceste brez odstavnih pasov in pa tista fantomska avtocesta preko rebernic, ki je več zaprta kot odprta...
P.S.
Ne poslušam zmešanke lady ga ga in me njena glasba ne zanima. Navedel sem jo, ker so njen koncert omenjali v Odmevih.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()
Ja, pa še Bavčarja bo v zapor spravil. Res je maher, tale Zoki. Ko bo čez 10 let predsednik, pride pa še Janša na vrsto
Naj bavčarja in janšo kar naša sodišča spravijo v zapor, ne pa, da ju v zapor spravlja nek kavboj, ki bi moral tudi sam že zdavnaj v zapor...
Je pa zaskrbljujoče, kako se naša država spreminja v čisto afriško banana republiko, kjer nekdo, ki ima močne veze in poznanstva, z enim telefonskim klicem protizakonito zapira obvoznice in kar v naprej napoveduje koga bodo v tej državi aretirali in zaprli. Sem milsil, da bavčar kar nekaj naklada, ko je govoril o jankoviću, pa je očitno govoril resnico.
Nimitz, praktično v vsem se motiš. Ti bo čas prinesel odgovore. In Zagrebška Arena je stala toliko kot naša dvorana in stadion skupaj (oziroma še več).
chittax ::
Blisk ::
Jankovič je tipičen primer kvazi osebkov, ki mislijo, da lahko počnejo vse kar hočejo v sloveniji.
Ko se je saga z merkatorjem nehala, sem še verjel, da je "žrtev".
Zdaj vidi, da nikoli ni bil žrtev, ker gleda samo na svojo rit in laže v faco ljudem.
Vprašanje je koliko mio. € je šlo v njegov žep odkar opravlja župansko funkcijo!
Na naslednjih volitvah bo odeltel!
Ko se je saga z merkatorjem nehala, sem še verjel, da je "žrtev".
Zdaj vidi, da nikoli ni bil žrtev, ker gleda samo na svojo rit in laže v faco ljudem.
Vprašanje je koliko mio. € je šlo v njegov žep odkar opravlja župansko funkcijo!
chittax ::
Ne bo, ker je naredil več za Ljubljano, kot vsi župani do sedaj in ne ti ne jaz mu ne segava do kolen....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chittax ()
Vajenc ::
Na naslednjih volitvah bo odeltel!LOL, zakaj že? Odleti lahko le, če ga zaprejo. Sicer pa je za večino Ljubljančanov postal junak. Sposoben je, o tem ni dvoma. Mestni arhitekt in podžupan prof. Koželj je upravičil Jankovičevo zaupanje, kjub parim majhnim kiksom. In to je bistvo Jankoviča. Jankovičevi "županovi možje" obvladajo svoj posel. Ni si on spomnil tako lepega stadiona in še lepše prenovljenih ulic v mestnem jedru. Zaposlil je vizijam primerne in usposobljene ljudi. Sredstva za takšna "planinarjenja" so dejansko vprašljiva, ampak dokler se ne dokaže, nimamo mi nekoritneži kaj obtoževati. Lahko samo občudujemo. Zaenkrat!
Noben pameten ne bi hotel prevzeti LJ županstva pri takšnih dolgovih in takšnem vzorcu delovanja. Pa tudi, a sploh ima kakšnega za rajo primernega protikandidata, ker Kuclerjeva to ni.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
poweroff ::
Kot sem že večkrat rekel:
- Jankovič mi osebno ni všeč, priznavam pa mu, da je sposoben izpeljati dane obljube
- osebno me moti "hvatanje krivin" oz. "zvijanje zakonodaje" ter njegovo neupoštevanje zakonodaje
- ampak na koncu dneva bodo ljudje rekli: Zoki je sposoben, dajmo ga še enkrat izvolit. In ga bodo izvolili. Sploh če bo še malo paradiral s stadionom. In dejstvo je, da zna popihati ljudem na dušo - recimo poklical je Green Dragonse in rekel, da naj si izberejo barvo sedežev (valjda so izbrali zeleno). Sedeži bi bili itak zeleni, a ne, samo on je pa izpadel kot zelo priljuden in s posluhom za malega človeka pripravljen župan. V bistvu genialno, čeprav za moje pojme precej poceni finta.
- to mi sicer ni všeč, vendar ne živim v Ljubljani in na to ne morem vplivati - to je v bistvu samo ugotovljeno dejstvo. S tem se bo treba sprijazniti dragi moji desničarji...
- Jankovič mi osebno ni všeč, priznavam pa mu, da je sposoben izpeljati dane obljube
- osebno me moti "hvatanje krivin" oz. "zvijanje zakonodaje" ter njegovo neupoštevanje zakonodaje
- ampak na koncu dneva bodo ljudje rekli: Zoki je sposoben, dajmo ga še enkrat izvolit. In ga bodo izvolili. Sploh če bo še malo paradiral s stadionom. In dejstvo je, da zna popihati ljudem na dušo - recimo poklical je Green Dragonse in rekel, da naj si izberejo barvo sedežev (valjda so izbrali zeleno). Sedeži bi bili itak zeleni, a ne, samo on je pa izpadel kot zelo priljuden in s posluhom za malega človeka pripravljen župan. V bistvu genialno, čeprav za moje pojme precej poceni finta.
- to mi sicer ni všeč, vendar ne živim v Ljubljani in na to ne morem vplivati - to je v bistvu samo ugotovljeno dejstvo. S tem se bo treba sprijazniti dragi moji desničarji...
sudo poweroff
isto so rekli ljudje za Stalina on je sposoben naj bo on na oblasti. Ko jih je že več stotisoč pomrlo so spet rekli pač bolje 100 nedeolžnih v ječi kot en na svobodi. Pa saj zgodovina se ponavalja. Če smo pač debili dobesedno da volimo takšnega idiota, potem ja pač spet potrebno več stotisoč mrtvih ali več milljonov mrtvih, pa še takrat se bo našel kaka debil ko bo rekel: jah Stalin je bil borec on je vsaj kaj naredil.
desni ali levi ni pomembno, to kar se sedaj dogaja je pa žalost. No kar Jankovič dela je roko na srce polomija.
desni ali levi ni pomembno, to kar se sedaj dogaja je pa žalost. No kar Jankovič dela je roko na srce polomija.
Zgodovina sprememb…
poweroff ::
No ja, primerjati Stalinove čistke in gulage z Jankovičevim početjem je precej... mimo.
sudo poweroff
PaX_MaN ::
razmišljanje naroda pa enako!
Sej, že celo temo ti pol ducata ljudi govori, da te mal mim teme meče.
zakaj? ker primerjam zgodovinske fakte z današnjo situacijo? in kdo je sploh pol ducata ti in par tvojih zaveznikov tu na forumu?
Edit: pa kaj ne vidite da če gre nekdo preko vseh, meja, zakonov, pooblastil, dovoljeno mu je vse...kakšen sistem potem to je? demokracija? ne me je...
Edit: pa kaj ne vidite da če gre nekdo preko vseh, meja, zakonov, pooblastil, dovoljeno mu je vse...kakšen sistem potem to je? demokracija? ne me je...
Zgodovina sprememb…
bluefish ::
Gre lahko, ker mu to sistem dopušča ali pa se "nasprotniki" ne zmigajo in predstavijo konkretnih dokazov, ki bi bili zreli za tožilstvo. Ampak jasno, pri nas je vedno rekla kazala, nihče pa ni sposoben podati konkretne obtožbe - tako kot ti, ki tule samo nakladaš, nisi pa napisal še niti enega člena zakona, ki bi bil kršen,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
oo saj so obtožbe, mnogo jih je!Pa vendar, je kdaj prišlo do obsodbe koga in kakšnega epiloga? Nasprotniki? Kdo so to nasprotniki? Jih sploh ima? Janša ni nasprotnik in ne mi z njim srat. Ker ima Jankovič z zidarjevim in drugimi takšne lobije okoli sebe da to preprosto ni mogoče. Torej lahko izključimo vaše nasprotnike, ker jih preprosto ni!
Še enkrat, obtožbe v smislu "sosedova Micka pravi..." niso obtožbe. In če jih je mnogo, ti najbrž ne bo težko z linkom podkrepiti vsaj dveh.
d0rK ::
Itak, da ne more. Samo palamudi tja v tri krasne. Glava polhna slame.
Bil včeraj na severni tribuni. Hudo odlično!
Bil včeraj na severni tribuni. Hudo odlično!
>>>>>No ja, primerjati Stalinove čistke in gulage z Jankovičevim početjem je precej... mimo.
Jankoviča res ne moreš primerjat s Stalinom, zelo lahko ga pa recimo primerjaš z Ivanom Zidarjem. Zidar je celo več naredil v življenju kot Janković, zgradil je recimo večino avtocest, na sodiščih mu nikoli ničesar ne dokažejo, pa to še ne pomeni, da je zato čist in da ga lahko ustoličimo za župana ali celo predsednika vlade, kot nekateri želijo Jankovića, ki tudi tako kot Zidar, dosti naredi, nihče mi pa nečednosti ne more dokazati...
>>>>>>>>Jankovič mi osebno ni všeč, priznavam pa mu, da je sposoben izpeljati dane obljube
ja, obljube izpelje tako kot Ivan Zidar... na koruptiven način...
>>>>>>>Še enkrat, obtožbe v smislu "sosedova Micka pravi..." niso obtožbe. In če jih je mnogo, ti najbrž ne bo težko z linkom podkrepiti vsaj dveh.
Proti jankoviču so zelo konktetne obtožbe, samo jih je tožilstvo čudežno preneslo iz LJ v Postojno, kjer so se izgubile v nekem predalu...
Jankoviča res ne moreš primerjat s Stalinom, zelo lahko ga pa recimo primerjaš z Ivanom Zidarjem. Zidar je celo več naredil v življenju kot Janković, zgradil je recimo večino avtocest, na sodiščih mu nikoli ničesar ne dokažejo, pa to še ne pomeni, da je zato čist in da ga lahko ustoličimo za župana ali celo predsednika vlade, kot nekateri želijo Jankovića, ki tudi tako kot Zidar, dosti naredi, nihče mi pa nečednosti ne more dokazati...
>>>>>>>>Jankovič mi osebno ni všeč, priznavam pa mu, da je sposoben izpeljati dane obljube
ja, obljube izpelje tako kot Ivan Zidar... na koruptiven način...
>>>>>>>Še enkrat, obtožbe v smislu "sosedova Micka pravi..." niso obtožbe. In če jih je mnogo, ti najbrž ne bo težko z linkom podkrepiti vsaj dveh.
Proti jankoviču so zelo konktetne obtožbe, samo jih je tožilstvo čudežno preneslo iz LJ v Postojno, kjer so se izgubile v nekem predalu...
nurmaln ::
Mesto Lubljana ni samozadostno, ima verjetno skoraj če že ne več 200 milEUR minusa v kreditih...
Pa kdaj je postalo nekaj slabega če vzameš za neko stvar kredit?
Jaz tudi če grem kupit avto ga vzamem na kredit, pa parcelo tudi, pa hišo tudi, marsikdo ko gre po kuhinjo v Harvey Norman ali po televizijo v BigBang vzame na obroke (kredit). SO WHAT????
Zoki je pred volitvami reku: "Dobil boste stadion, športno dvorano, vpadnico v center skozi trnovo, zaprt center mesta, parking pod parkom zvezda...... In ko je dobil volitve na podlagi teh obljub je šel v šoping in nabavu. Za neki je najel kredit, za zelo velik del pa je dobil "prispevke" od raznih firm. Kaj za vraga je zdej tuki narobe?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
Še enkrat, obtožbe v smislu "sosedova Micka pravi..." niso obtožbe. In če jih je mnogo, ti najbrž ne bo težko z linkom podkrepiti vsaj dveh.
recimo:
1. rečko prijatelj:
http://novodanes.si/story.php?title=Pri...
2. Ivan Zidar, Černigoj, Tovšakova
http://www.vecer.com/clanekcrn201007290...
Kje je že prišlo do obsodbe?dorki
@Moris: vprašal sem te za Jankoviča, ne dva druga loleka. Razen tistih papirjev nekje v Postojni torej ni ničesar?
Mesto Lubljana ni samozadostno, ima verjetno skoraj če že ne več 200 milEUR minusa v kreditih...
Jaz tudi če grem kupit avto ga vzamem na kredit, pa parcelo tudi, pa hišo tudi, marsikdo ko gre po kuhinjo v Harvey Norman ali po televizijo v BigBang vzame na obroke (kredit). SO WHAT????
Zoki je pred volitvami reku: "Dobil boste stadion, športno dvorano, vpadnico v center skozi trnovo, zaprt center mesta, parking pod parkom zvezda...... In ko je dobil volitve na podlagi teh obljub je šel v šoping in nabavu. Za neki je najel kredit, za zelo velik del pa je dobil "prispevke" od raznih firm. Kaj za vraga je zdej tuki narobe?
ja raja takšna tebi podobna se ne zaveda da če vzameš kredit TI je razlika kot pa če ga vzame OBČINA ali država. In z njim dela nekoristne reči ki ne pripomorejo k zvišanju BDP-JA in kupne moči ljudi!kdaj vam bo to že prišlo v vaša podstrešja?
Tudi jaz bi lahko kot župan rekel dobili boste grad, novo železniško postajo, še dva štadiona, vzel kredit in to izpeljal (no seveda z vezami v politiki) kje je problem? imamo tudi turistično zelo zanimivo gondolo sredi ljubljane ta tudi prinaša čiste dobičke a? moroni
Moris: Postopki menda še tečejo. Ali ne? Vi bi kar direktno na obsodilno tožbo, ne da bi se korektno izpeljal postopek? Po čem le to smrdi ... Pa da ne bo pomote, vse štiri zgoraj omenjene tiče imam tudi jaz na sumu, da so umazani, ampak jebiga, ustava ti omogoča pošteno sojenje. Ne privoščim ti, da bi se znašel v kakem postopku, pa bi bilo od raje odvisno, ali boš oproščen ali ne.
Jao, ko berem tebe, res vidimo, da bi si eni najbolj od vsega želeli, da bi lepo ostali v tisti hebeni jami, pa bi bilo ...
Jao, ko berem tebe, res vidimo, da bi si eni najbolj od vsega želeli, da bi lepo ostali v tisti hebeni jami, pa bi bilo ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
djordjevic je izjavil:
Moris: Postopki menda še tečejo. Ali ne? Vi bi kar direktno na obsodilno tožbo, ne da bi se korektno izpeljal postopek? Po čem le to smrdi ... Pa da ne bo pomote, vse štiri zgoraj omenjene tiče imam tudi jaz na sumu, da so umazani, ampak jebiga, ustava ti omogoča pošteno sojenje. Ne privoščim ti, da bi se znašel v kakem postopku, pa bi bilo od raje odvisno, ali boš oproščen ali ne.
verjemi da bo nekdo ki je nekaj ukradel (manjše vrednosti) brez problema takoj obsojen, in dobil "pošteno" kazen!
Aha, zdaj ZJ ni več samo oseba, ki izkrivlja pravila in zlorablja pravno državo, ampak tudi na veliko baše v svojo malho?
Ramon dekers je izjavil:
Da, je razlika, vendar brez kredita le stežka uresničiš kakršenkoli projekt.Mesto Lubljana ni samozadostno, ima verjetno skoraj če že ne več 200 milEUR minusa v kreditih...
ja raja takšna tebi podobna se ne zaveda da če vzameš kredit TI je razlika kot pa če ga vzame OBČINA ali država. In z njim dela nekoristne reči ki ne pripomorejo k zvišanju BDP-JA in kupne moči ljudi!kdaj vam bo to že prišlo v vaša podstrešja?
Tudi jaz bi lahko kot župan rekel dobili boste grad, novo železniško postajo, še dva štadiona, vzel kredit in to izpeljal (no seveda z vezami v politiki) kje je problem? imamo tudi turistično zelo zanimivo gondolo sredi ljubljane ta tudi prinaša čiste dobičke a? moroni
Ko smo spet pri glavni železniški in avtobusni postaji - očitno res ne živiš v LJ, ker bi v nasprotnem primeru še sam skorajda poprijel za lopato in se pridružil gradbenikom.
Kako si torej ti zamišljaš delovanje države in občine povsem brez kreditov?
Ko smo spet pri glavni železniški in avtobusni postaji - očitno res ne živiš v LJ, ker bi v nasprotnem primeru še sam skorajda poprijel za lopato in se pridružil gradbenikom.Kako si torej ti zamišljaš delovanje države in občine povsem brez kreditov?
+1 na obe povedi.
pa smo spet na začetku. Štadion = gondola v lj. Kredit se vzame za korist gospodarstva, za nove INVESTICIEJ. takšni in podobni projekti pa nimajo nobene veze z gospodarstvom.
Si mogoče slišal tukaj koga reči, da je bila gondola pametna naložba?
Veš koliko projektov je v LJ in tudi drugih občinah, ki nimajo blage veze z gospodarstvom, pa jih drugače kot s krediti le stežka izpeljejo.
Po tvoje bi morali v mestu še nadaljnjih 50 let gledati črno fasado Kozolca, imeti makadam ceste, se voziti v trolah iz prejšnjega stoletja,...
In da, gondola res ni bila smiselna, vendar tega resnično nihče ni trdil.
Po tvoje bi morali v mestu še nadaljnjih 50 let gledati črno fasado Kozolca, imeti makadam ceste, se voziti v trolah iz prejšnjega stoletja,...
In da, gondola res ni bila smiselna, vendar tega resnično nihče ni trdil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 23675 (20078) | Gregor P |
» | Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91410 (85948) | lexios |