Forum » Strojna oprema » Pomoč prenosnik ASUS F5
Pomoč prenosnik ASUS F5
CrasH_Override ::
Pozdravljeni.
RAbil bi pomoč glede prenosnika ASUS F5.
Zadeva je sledeča:
stranki je že 3 polnilec skurilo v 2 tednih. Ko sem ga na njegovo zahtevo razdrl, sem našel, da se je poleg konektroja za napajanje(tega je itak uničilo) stopil kot nekakšen upor. Sumim da gre za t.i. varistor. Ali ima kdo od Vas kakšno podobno plato oz. prenosnik razdrt, da mi lahko prebere, kaj piše na temu elementu? Rad bi mu ga vrnil, da bi zadeva delala...
Zadeva je na zgornji strani plošče, in sicer prav pod kontakti napajalnega vtiča.
Hvala že vnaprej vsem, ki se boste potrudili, da skupaj rešimo tole težavico...
LP, Simon
RAbil bi pomoč glede prenosnika ASUS F5.
Zadeva je sledeča:
stranki je že 3 polnilec skurilo v 2 tednih. Ko sem ga na njegovo zahtevo razdrl, sem našel, da se je poleg konektroja za napajanje(tega je itak uničilo) stopil kot nekakšen upor. Sumim da gre za t.i. varistor. Ali ima kdo od Vas kakšno podobno plato oz. prenosnik razdrt, da mi lahko prebere, kaj piše na temu elementu? Rad bi mu ga vrnil, da bi zadeva delala...
Zadeva je na zgornji strani plošče, in sicer prav pod kontakti napajalnega vtiča.
Hvala že vnaprej vsem, ki se boste potrudili, da skupaj rešimo tole težavico...
LP, Simon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna težava z prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2464 (2200) | stricky |
» | Prenosnik popolnoma zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (698) | Pyr0Beast |
» | Nova rekordna kapaciteta 2.5" trdega diskaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3959 (2868) | MrStein |
» | Hočem laptop... IBM T42 vs HP NX8220Oddelek: Kaj kupiti | 3097 (2878) | GUFY |
» | PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1402 (1233) | Kekec |