Forum » Pomoč in nasveti » Premazni - nepremazni papir
Premazni - nepremazni papir
Davidoff ::
Pozdravljeni,
ker imam zadevo pripravljeno za v tisk se mi je pojavila dilema pri izbiri papirja. Tiskalo se bo na digitalni tiskalnik zadeva pa je A3 ozadje + nekaj slik + nekaj teksta, vse obojestransko. Papir se bo nato zvil v rolico in zvezal. Sedaj pa me zanima kateri papir naj izberem, premazni ali nepremazni ter kakšno gramaturo samega papirja. Če ima kdo več izkušenj, na katerm papirju bi zadeva boljše izgledala prosim za nasvet.
Lep pozdrav.
ker imam zadevo pripravljeno za v tisk se mi je pojavila dilema pri izbiri papirja. Tiskalo se bo na digitalni tiskalnik zadeva pa je A3 ozadje + nekaj slik + nekaj teksta, vse obojestransko. Papir se bo nato zvil v rolico in zvezal. Sedaj pa me zanima kateri papir naj izberem, premazni ali nepremazni ter kakšno gramaturo samega papirja. Če ima kdo več izkušenj, na katerm papirju bi zadeva boljše izgledala prosim za nasvet.
Lep pozdrav.
Pivo Laško vsak dan eno flaško!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uničevalec dokumentov, katerega kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2060 (1712) | Raindancer |
» | Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13951 (12524) | Pithlit |
» | Laserski antitiskalnikOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6990 (4792) | Gregor P |
» | Delujoča digitalna ura na papirjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5663 (3612) | M.B. |
» | Brisanje kulija s papirjaOddelek: Loža | 3414 (3153) | Tomi |