Forum » Omrežja in internet » (pre)počasna povezava
(pre)počasna povezava
Andy ::
A še kdo kle gor obstaja, ki bi mel analogni priključek in bi mu povezava tekla 2 kbyta/s, pa še prekinjal bi kar naprej? Najbolj me je razpi***, ko so sosedi dobili analogen internet, pa jim je letel s stalno hirtostjo 8kb/s.
Hux ::
Tvoj sosed da bi mel analogni modem ki bi letal z stlano hitrostjo 8kB/s? To je manjsa sansa da bos dobil kot pa sestico na lotu 3x zaporedoma ja tak da ne verjami ker se ti laze. Se z ISDN digitalnim nemores tega doseci.
Sem bil pri sosedu, pa se je hitrost počasi nižala iz 8 kb/s na 6 kb/s. Ampak 6 kb/s pa je bila potem stalna povezava. 100% pa nimajo ISDNja, tok se pa že spoznam, sm vse pregledal. Danes sem govoril o tem s sošolci, pa sm zvedel, da en s Celja dobiva prib. iste hitrosti kot sosed pa tut nima ISDNja!
MadMax ::
Sorry, ampak me ze trebuh boli od smeha...
Andy:
Razcisti si par pojmov:
-bit
-byte
-paritetni (kontrolni) bit
-hardverska kompresija
- pa se kaj...
Potlej bos sel lahko pomirjen spat.
Pa ce te glih zanima:
Ce hocem, lahko vsak analogni modem prepricam, da bo zacel DLjat z vsaj 60 KB/s.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Gandalfar ::
jaz sem v starih 'dobrih' casih 56k modema V.90 dosegal do 5kb/s... kaj vec ne verjamem da je kdo sposoben dosezt..
globoko grlo ::
da te mal potolažm, men gre 56K analogni modem max na 5 KB/s, več pa ne, sm pa na volji, lahko da maš u pizdy linijo
Paramedic ::
Heh, eni se s 6kB/s sekirate, medtem ko pa eni ko nimamo boljše ponudbe možne, trpimo na max. 3,5kB, ponavadi 3kB/s... Uživaj kar maš, več ne boš dobu, kvečjemu manj (t.j. na analognem).
End transmission.
Sem probal eden connection accelerator, pa se je poznala razlika. Sm mel 4 kB/s. Če kerga zanima, si ga lahka potegne na tem naslovu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PaJo ()
City ::
Andy probaj z modem boosterjem kar verjetno uporablja tvoj sosed.
Potem boš videl kdo se bo zadnji smejal.
Drugače pa se ti to lahko zgodi zaradi predolgega kabla, ker pride do padca napetosti in s tem se ti zelo izgublja signal.
Potem boš videl kdo se bo zadnji smejal.
Drugače pa se ti to lahko zgodi zaradi predolgega kabla, ker pride do padca napetosti in s tem se ti zelo izgublja signal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: City ()
spader ::
ne ne ce vzames krtacko pa malo po vticnici popucas pa se gotovo pozna ko se vse navlake znebis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobilov internet unlimited preko gprs-ja se splačaOddelek: Omrežja in internet | 3730 (2695) | tictac |
» | Podrazanje inpulzov in alternativa!Oddelek: Omrežja in internet | 1919 (1563) | Mitch |
» | ISDN uporabniki - HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 1071 (1014) | Jackass |
» | Prenosi pri ISDN-uOddelek: Omrežja in internet | 1570 (1169) | rabbit_zek |
» | Razlaga nekaterih osnov... mbit/s...Oddelek: Omrežja in internet | 2143 (1930) | MUC |