Forum » Pomoč in nasveti » Iz win7 nazaj na xp
Iz win7 nazaj na xp
zivah ::
Pozdravljeni,
sicer sem našla eno temo s takšno vsebino ampak mi žal ne pomaga dovolj (verjetno zato, ker mi računalniške zadeve ne grejo dobro:) )
Torej moj problem je sledeč:
Imam nov laptop, ki je bil brez OS in sem nanj namestila Windowse 7. Ima samo eno particijo, tega tudi ne znam razdeliti... Zdaj pa bi rada inštalirala Windowse xp, ker mi 7-ka ne deluje vredu.
Kako naj to storim?
Hvala za odgovore
sicer sem našla eno temo s takšno vsebino ampak mi žal ne pomaga dovolj (verjetno zato, ker mi računalniške zadeve ne grejo dobro:) )
Torej moj problem je sledeč:
Imam nov laptop, ki je bil brez OS in sem nanj namestila Windowse 7. Ima samo eno particijo, tega tudi ne znam razdeliti... Zdaj pa bi rada inštalirala Windowse xp, ker mi 7-ka ne deluje vredu.
Kako naj to storim?
Hvala za odgovore
krneki007 ::
Kaj pa ti ne dela na 7-ki? Probaj najprej po forumih najti rešitev...
Drugače pa rabiš xp cd iz katerega poženeš inštalacijo,pobrišeš vse particije in ustvariš nove po želji.Potem pa priklikaš do srečnega konca
nlp
Drugače pa rabiš xp cd iz katerega poženeš inštalacijo,pobrišeš vse particije in ustvariš nove po želji.Potem pa priklikaš do srečnega konca
nlp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot particijaOddelek: Operacijski sistemi | 2382 (807) | MrStein |
» | Oblika particij ter namestitev windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1248 (1023) | Jst |
» | Kopiranje xp sistema iz enega diska na particijo drugega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1380 (296) | amigo_no1 |
» | PODATKI SO ŠLI z diskaOddelek: Programska oprema | 2631 (2174) | amigo_no1 |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2101 (1736) | kerrigh |