» »

Pomoc pri eDonkeyu 2000 PLS

Pomoc pri eDonkeyu 2000 PLS

_Tejc_ ::

Lepo prosm ce mi kdo lahko pomaga. Mam ADSL nastiman 0 , 10 , 0 pr DL, UL pa se neki pol pa se 200 max connection... pa neki ne stima ... sploh ne DL nic ce pa ze pol mam max 6 al pa 7 KB/s, kaj za vraga ne dela tko kot bi moralo pls help

globoko grlo ::

search edonkey pa boš velik zadev najdu

tko na hitr, če ni sourcev ti nima kj dljat, več kot jih je hitrejš bo šlo

pa max. conn. dej na 2500, pa jasno upam da serverje redno updejtaš, pa bota ne uporablat

lp

a mors met res taksno sreco da prides na katerega od teh serverjev kateri imajo 9000 in vec uporabnikov

Tr0n ::

Samo listo z dobrimi serverji nucas, potem pa ti donkey tak po vseh serverjih pogleda.

http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.p...

Sicer se pa jaz ne bi sekiral. Enostavno pustis komp cez noc online :).

MI_KO ::

Zakaj ne uporabljat Edonkey Bota. Meni zadeva dobro dela.

Sicer je trenutno dl 4-5kB/s, samo kaj češ če majo ta file samo 3 userji in je samo en pripravljen uploadat!
Zakaj od onih modelov, ki imajo že cel file ponavadi nič ne dobiš? (Meni dl samo od tistih, ki imajo še nekaj za dl.)

Binji ::

Jah bi blo fajn, ma kaj ku mam comp 2m zravn od posle, notr pa glasno glasnega Volcanota 6;(
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

globoko grlo ::

heh binji, eno plato stiropora al pa drug vent

Meissa ::

Mah tale donkey ga mal serje. Tud men ful počas dela, pa je ful velik folka k ma tist fail, ampak vsi so On Queue. Halo!;((
Mam kabel, vse naštiman pr Options, pa nč bolš. A še kej tazga obstaja, da bi se to zboljšal?

Vanich ::

Ma jest mam isti problem, in ne vem kako nej se ga losam. Donkey gre največ 5 Kb/s downloada, pa če delam ne vem kaj.
XP - disejblan firewall, probou z eboot lite - isti kurac. Probou vse možne nastavitve - ne pomaga po pizde mrzle vode. Mam pa kabel.
Prebrou sem vse forume, vse trike pa nastavitve - đaba mi. A nej se ubijem ?

P.S. - imesh mi pa laufa 50-70 al pa celo več, odvisno od dostopnosti fajla. Kva je to za en kurac sa magarcem ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

gumby ::

bo trebalo pač malo počakati... če je On queue, potem čaka, da tisti na drugi strani uploada trenutni file do konca - tačas ne bo nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gumby ()

akulp ::

Pismo, pa dejte mi povedat kako vam lahko Imesh tok dobr dela....men pa osu dela Mesh pa ne...kje dobim kšne serverje dobre, itd...kašne nastavitve )če so kšne posebne)...

TNX

Sumo ::

Vidva ki omenjata da imata kabel: a imata morda Telemach? Če ga imata, potem je v tem razlog :\

Meissa ::

Men kabel dela super. :)) Sem zelo zadovoljna.
Imam tudi Kazaa-o in mi laufa ful dober. Problem pri Kazaa je pa v tem, da ima manj fajlov kot eDonkey. Zato ga hočm ulafat.

bodom ::

jst sm mel brez edonkey-bota okol 2GB v povprecju na dan z edonkey-em. sm pol zrihtu tega bota in zadeva zlouda okol 3,5 do 4GB na dan8-)
ce pa res ne maras bota, pol pa mej skoz updejtano server listo...link je ze zgoraj:D
LP

Vecina serverjev (in teh je vedno vec) ne dopusca uporabe bota oz. te disconecta s serverja. Server listo si pa ja znate rocno updejtat? :)

TrOn: povej kje najdes server listo.. povej linke...

eprom ::

Jaz sem probal z EMule pa gre dost bolše kot z Botom.
Probajte s tem

||_^_|| ::

eprom: zdele sm si mulo inštaleru. Da vidm kako bo>:D

nintakiu ::

emule pa scandalis server;leti ko raketa:))

ej, kje dobim tole E-mulo?

LP

eprom ::

Najdeš jo na http://www.chip.de/downloads_updates/do... pa veliko sreče

ej a mi lohk pomagate...
skoraj polovica vseh fajlov, ki jih zloudam z donkeyem, mi pol napise "corrupted".
a bi kdo vedu kaj je narobe?
uporabljam tudi E-bota, ker brez le-tega ne gre nikamor:(
LP

Matty ::

bodom... verjetno imas obkljukano Save corrupted files...

Ce imas rare jih poskusi popraviti z kaksnim rar-fixom, pri binih je pa zadeva bolj komplicirana... Sam sem imel doslej en bin fajl corrupted, odprl sem ga z WinImage in iz njega naredil ISO. In vse je bilo OK, datoteka ni delala problemov ne pri peki na CD ne pri poganjanju in instaliranju programa... Je pa tako, ko imas enkrat posneto na disku corrupted file, sam donkey ne more nic vec narediti, da bi corrupted sektor popravil. Zato ne smes imeti to postavko obkljukano!

Se to... Nekaj me zanima glede IDa. Ker sem sele zadnjic prvic pogledal ID, me zanima pri kaksni stevilki zacnes? 0? 1? Sam imam namrec ID 3994321484... In ob updejtanih serverjih max. download 38Kb/S... (preko FTPja mi iz tujine ob "lepem vremenu" vlece preko 100KB/s)

hmm...ne vem. mam bin-e, rar-e, avi-je...
sej ko sm mel tisto kljukco 'save corrupt files' se je dogajalo isto kot zdej. zdej sm bil zdoma en tedn in mi je nardilo 7 'corrupted' fajlov. in ker ni kljukce so sli:(
sam ne vem kako nej jst zrihtam to, da ne bom mel unicenih fajlov...ne ljubi se mi 3,4x loudat ene in iste stvari;((
kako bi to popravu?

glede ID-jev...cifra naj bi se zacela najmanj z 1, ce ne z 2, 3...
jst mam zelo nizke te ID-je, tm med 1000 in 5000. kako naj dosezem vecje, tja do miljon ali vec?

LP

bordom: pusti edonkeya online, bo presnel pokvarjene dele datoteke.

Matty ::

Tron... ja to je res, samo ce ze posname corrupted file na disk, potem verjetno ne popravlja corrupt sektorjev? ali pac?

tron: dej a lohk vsaj prou napises BODOM8-)

no...ja, ce mi najde bad sektor al pa 'corruption found' kot napise, pol ga popravi ze takoj takrat med loudanjem. sam ko ga pa enkrat konca, pol pa ne morm nc pomagat.
sam ne morm zastopt zakaj mi skor vse fajle napise corrupted. pa tud ce dam tistko kljukico 'save corrupt files' je brezveze, ker mi jih pol itak shrani velike okol 1GB8-O
LP

Ja, vcasih se zgodi, da je datoteka vecja. Preberi si FAQ na uradni donkey strani. Zadeva ti bi naj vseeno delala, ko bo donkey koncal z downloadom.

eDonkey2000 FAQ

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

ja...
sam meni ni problem, da zadeva; npr. film neb delal. vse deluje, tud ce ga shrani na disk 1GB veliko. sam kako naj jst to dam na CD? tle je fora.
ce pa donkey nardi file do konca in napise completed, pol je pa tolk velik kot pise v donkeyu.
ce das pa save corrupt files in ga on shrani na disk, ti ga shrani prevelikega s katerim si nimas kej pomagat.
rad bi sam to zrihtu, da bi mi vse fajle nardilo completed. ker to se mi dogaja zdej ene 2 tedna in ne vem kaj bi blo krivo.
nekje na enmu forumu sm bral, da bi bil mogoce hardware kriv8-O mogoce ram, disk, karkoli?

LP

Matek ::

bodom, saj ni važno kaki filesize ma ona datoteka, na CD bo itak šla, jst mam velikokrat 800, 900 MB image, pa grejo na 650min cedeje.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

ja, to vem da ni blema za .bin fajle...
ma preberte si problem pr meni, niste me zastopli cist.
ni vazna peka CD-jev, ali ce dela ali ne...problem je, da vse fajle konca z 'corrupted'!!!...in si z njimi nimam vec kaj pomagat...:'( ;((

LP

Jah, od kdaj naprej pa ti to dela? Si instaliral kaj taksnega, kak proggy ali si kaj hardware zamenjaval? Ce nix druga ne pomaga, na novo winse pa donkeya pa gremo :).

hmm...ja IBM disk mi je crknu...pa sm dobu pol novga maxtorja 40GB in ob tem pol dodal se 256 DDR PC2100 ram. seveda formatiral disk na 'frisno' in to.
ma jst zmer bolj sumim kak hardware...recimo ram al kaj jst vem. winsi pa so XP Pro.
a misls d bi bil tule problem?
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eDonkey

Oddelek: Pomoč in nasveti
331727 (824) AIDS
»

edonkey speed

Oddelek: Omrežja in internet
191923 (1413) globoko grlo
»

Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )

525060 (3586) Mr.B
»

KAAZA SPEED

211897 (1494) Vanich
»

DiVX filmi?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141808 (1354) cyber

Več podobnih tem