Forum » Elektrotehnika in elektronika » Temperaturni kontrolerji (sonda k-type) ter windows program
Temperaturni kontrolerji (sonda k-type) ter windows program
LittleDevil ::
Pozdravljeni, zanima me ali je kdo na forumu pripravljen narediti temperaturne kontrolerje? Temperaturni senzor bi moral biti k-type, kontroler potrebuje še nekaj dodatnih funkcij ter USB povezavo z računalnikom in enostaven program za windowse na katerem bi odčitaval temperaturo, ter reguliral hitrost ventilatorjev? Če je kdo pripravljen narediti kaj takege in ima znanje na tem področju, naj me kontaktira na ZS ali ales.kersmanc@gmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD-jev kavelj 22 z novimi procesorji RyzenOddelek: Novice / Procesorji | 8807 (5363) | Mr.B |
» | Infrardeče kontroliranje motorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3006 (2437) | SplitCookie |
» | Temperaturni senzor/kontrolerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1094 (1003) | zcetrt |
» | Elektronski termostat kot vtičnica?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3352 (3206) | rap3r |
» | kdo mi naredi...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1872 (1555) | MadMax |