Forum » Kaj kupiti » Prenosniki brez baterije
Prenosniki brez baterije
dr.J ::
Ali kakšna firma dela prenosnike brez baterij? Baterija povečuje i) ceno in ii) težo. Nekje sem bral, da se že nekaj dogaja. Ali kdo ve kaj več?
Druga (vsaj zame nezanimiva) stvar so windowsi, ki zopet delajo prenosnik predrag. Notex je ena varianta.
Druga (vsaj zame nezanimiva) stvar so windowsi, ki zopet delajo prenosnik predrag. Notex je ena varianta.
Tomi ::
Kar se tiče baterije, jo lahko odstraniš, ko kupiš nov prenosnik. Verjetno ne bo problem prodati novo baterijo nekomu, ki je 10 ur na terenu. Za nove prenosnike brez baterije pa ne bi vedel, samo potem se mi zdi, da nekako prenosnik izgubi ime. To, da lahko delaš, ko ni elektrike, je pa vsekakor prednost (pozabi UPS).
Za Windowse pa ne bi vedel, samo menda se lahko dobi tudi prenosnike brez OS-ja.
Za Windowse pa ne bi vedel, samo menda se lahko dobi tudi prenosnike brez OS-ja.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni računalnik se ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1151) | hojnikb |
⊘ | Ocenite moj prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 994 (781) | bluefish |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 773 (694) | petkofak6527 |
» | UPS na kupuOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2156 (2156) | AngelOfDeath |