Forum » Loža » Rekonstrukcija in Reprogramacija možganov..
Rekonstrukcija in Reprogramacija možganov..
boysta ::
Zanima me vaše mnenje!Imam končano Kuharsko 3+2 in elektro poklicno šolo...Star sem 26 let zaradi težav z samozavestjo med vrstniki sem zgubil
občutek za življenje..Imel sem nekaj žensk z zadnjo sem bil 4 leta v skupnem stanovanju in prekinil zvezo z njo..Oče je pisatelj mati umetnica
oba sta ločena...Nazadnje sem delal izpit za avto in 2X padel na praktični vožnji..Pred tem sem nelegalno vozil po sloveniji brez izpita..Komisija mi je rekla da avto kot stroj obvladam ampak da nisem dovolj pozoren na CPP..CPP sem naredil brez napake (napiflano)..Sedaj se mi je začelo blodit..Čas ??? Kdo je kriv da
sem star 26 pa nisem poročen ali ali še vedno sem Krneki čeprav imam mnogo znanja in sposobnosti da negovorim o splošni razgledanosti je skor Google premalo..
Imam svojega psihiatra ki mi ponuja Antidepresive..Kaj naj tak človek kot sem jaz naredi iz lajfa ??? Imam sobo stanovanje ki si delim z Očetom ampak imam
H tech sobo..Projektor,super računalnik,in mehatronika,robotika svašta in vsega pa nevem kaj me bi osrečlo..Imam kolega na tajskem in mi pravi
boško prodaj vse kaj maš v sobi in pridi k meni v pattayo..Vglavnem moja osebnost več neve komu pripada kdo sem in kaj bi rat..Sem kot knjiga ki ima polno znanja in izkušenj ampak neve kdo jo bo bral ?? Kaj naj s takim lajfom ko iz dneva v dan kurimm dragocen čas!!!!!!!!!!!!
občutek za življenje..Imel sem nekaj žensk z zadnjo sem bil 4 leta v skupnem stanovanju in prekinil zvezo z njo..Oče je pisatelj mati umetnica
oba sta ločena...Nazadnje sem delal izpit za avto in 2X padel na praktični vožnji..Pred tem sem nelegalno vozil po sloveniji brez izpita..Komisija mi je rekla da avto kot stroj obvladam ampak da nisem dovolj pozoren na CPP..CPP sem naredil brez napake (napiflano)..Sedaj se mi je začelo blodit..Čas ??? Kdo je kriv da
sem star 26 pa nisem poročen ali ali še vedno sem Krneki čeprav imam mnogo znanja in sposobnosti da negovorim o splošni razgledanosti je skor Google premalo..
Imam svojega psihiatra ki mi ponuja Antidepresive..Kaj naj tak človek kot sem jaz naredi iz lajfa ??? Imam sobo stanovanje ki si delim z Očetom ampak imam
H tech sobo..Projektor,super računalnik,in mehatronika,robotika svašta in vsega pa nevem kaj me bi osrečlo..Imam kolega na tajskem in mi pravi
boško prodaj vse kaj maš v sobi in pridi k meni v pattayo..Vglavnem moja osebnost več neve komu pripada kdo sem in kaj bi rat..Sem kot knjiga ki ima polno znanja in izkušenj ampak neve kdo jo bo bral ?? Kaj naj s takim lajfom ko iz dneva v dan kurimm dragocen čas!!!!!!!!!!!!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
zee ::
Sem kot knjiga ki ima polno znanja in izkušenj ampak neve kdo jo bo bral ?? Kaj naj s takim lajfom ko iz dneva v dan kurimm dragocen čas
a) Get your shit together.
b) Nehaj jamrat in kaj naredi.
c) Najdi si sluzbo.
d) Psihiater/psiholog.
e) To, da si se x mesecev vozilbrez izpita po Sloveniji, ni nekaj s cimer bi se hvalil.
f) Poglej na forum..
star 26 pa nisem poročen
To ni nobena mera za uspesnost. Prej ko si to izbijes iz glave, lazje ti bo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
blackbfm ::
Šport pomaga. Je pa mogoče zajeban začet in vztrajat. Ampak če ti rata sigurno pomaga 100x bolj kot zdravila.
Wrop ::
Brez kakega cilja si samo rastlina. Če nimaš nobenega cilja, potem je res najbolje, da greš na kak krajši oddih na Tajsko, k kolegu, npr. gledat ladyboy-je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AlphaBay zaprl vrata zaradi policije, upravljavec storil samomor (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 47727 (42132) | konspirator |
⊘ | Moški (ki) gredo po svoje (MGTOW) (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12478 (10545) | Mavrik |
» | Čemu se šolati ? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9469 (7580) | innerspace |
» | Dr. Rugelj o študentihOddelek: Loža | 4318 (3094) | perci |