Forum » Izdelava spletišč » S PHP pisati v HTML
S PHP pisati v HTML
Taubi19 ::
Živjo!
Zanima me, ali gre s katerim ukazom v php neposredno pisati v nek html fajl, ne mislim echo ker ta ne piše. Namreč delam nek provizoričen cms v katerem lahko dodajaš nove tabe in ko pač dodaš tab se mora napisati določena html koda. Druga varianta bi bila, da bi lahko v zanki prebral imena tabel v bazi in jih spremenil v gumbe z echo, vendar mi tudi to ni uspelo. Hvala za pomoč!
Lp
Zanima me, ali gre s katerim ukazom v php neposredno pisati v nek html fajl, ne mislim echo ker ta ne piše. Namreč delam nek provizoričen cms v katerem lahko dodajaš nove tabe in ko pač dodaš tab se mora napisati določena html koda. Druga varianta bi bila, da bi lahko v zanki prebral imena tabel v bazi in jih spremenil v gumbe z echo, vendar mi tudi to ni uspelo. Hvala za pomoč!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP problem z header() funkcijoOddelek: Programiranje | 1108 (927) | BigWhale |
» | Osvežitev strani in podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 1919 (1590) | s52sk |
» | Mozilla Firefox 2 RC2 je tuOddelek: Novice / Brskalniki | 6311 (4060) | OmegaBlue |
» | Prikaz šumnikov z UTF-8 ?Oddelek: Izdelava spletišč | 9254 (9128) | Person |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2256 (1900) | Klemenn |