Forum » Kaj kupiti » Neodvisen čitalec kartic na baterije
Neodvisen čitalec kartic na baterije
_grdi_ ::
Pozdravljeni!
Iščem čitalec spominskih kartic, ki bi deloval brez neposredne uporabe računalnika.
Čitalec mora delovati na baterije. Ko vstaviš kartico, jo samostojno prekopira in podatkov na njej ne izbriše.
Kasneje pa bi seveda podatke iz čitalca prekopiral na računalnik.
Gre se mi za to, da bi lahko na terenu prekopiral slike iz fotoaparata na čitalec.
Na spletu sem iskal, a česa podobnega nisem našel. Pozna mogoče kdo kakšno takšno zadevo?
LP
Iščem čitalec spominskih kartic, ki bi deloval brez neposredne uporabe računalnika.
Čitalec mora delovati na baterije. Ko vstaviš kartico, jo samostojno prekopira in podatkov na njej ne izbriše.
Kasneje pa bi seveda podatke iz čitalca prekopiral na računalnik.
Gre se mi za to, da bi lahko na terenu prekopiral slike iz fotoaparata na čitalec.
Na spletu sem iskal, a česa podobnega nisem našel. Pozna mogoče kdo kakšno takšno zadevo?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13194 (2083) | kow |
» | SD kartice ne zazna nobena naprava pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 7238 (3203) | Machete |
» | Proklik pomoc - pokvarjen diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2758 (2428) | MIHAc27 |
» | Geolokacija na telefonu v boju zoper zlorabe plačilnih karticOddelek: Novice / Ostale najave | 6849 (4949) | bbf |
» | kopija diskaOddelek: Strojna oprema | 606 (580) | jugostyle |