Forum » Navijanje » 4890 voltaža
4890 voltaža
micfic ::
Zdrava imam 4890 vapor-x 1gb in ko zaženem program msi afterburner ne morem regulirati voltaže grafične oz mi ne zazna,tudi v nastavitvah sm odklenil za spreminjanje voltaže pa ne dela,ali pa grafična preprosto tega ne podpira?
Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem
lp
Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem
lp
kokpa ::
se mi zdi da se na teh verzijah ne da regulirat voltaže, vsaj na moji ne, edino če se softmod ali hardmod se naredi.
ja sj na moji tut ne pa kolegovi isto sam sm brau da se baje da,a je kj od drajverjev odvisn al pa kj ne vem,razn če bi flasu...
kokpa ::
ma ne vem kolk se ti splača za tistih par fps sploh navijat, jst sm ugotovu da se mi ne pa igram na 24' monitorju
ma sj ves kako je to vedno več hočs=),sj jst mam isto 24 pa je kul sam vsen...
Tko da fantje če kdo ve prosim pišite=)
Tko da fantje če kdo ve prosim pišite=)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: micfic ()
Destroyers ::
Vapor-X verzija ni reference design, tako da višanje voltaže s programi ni možno. S flashanjem tudi ne boš uspel dvignit voltaže (edino kar ti lahko s flashanjem uspe je zjebat zadevo ker so vsi "naviti" biosi za reference design).
Navij kolikor pač gre brez spreminjanja napetosti in bo...
Ay
Navij kolikor pač gre brez spreminjanja napetosti in bo...
Ay
...They wanna build the prison!...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BFG ukinja svoje grafične karticeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13682 (12471) | Destroyers |
» | Grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 2967 (2631) | IvoJan |
» | navijanje asus 7900GSOddelek: Navijanje | 1158 (1158) | DejaVu |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6677 (4868) | Pyr0Beast |
» | Rabim pomoč-voltmod na CPU-juOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1400 (1296) | Blisk |